Recenze - Hotel Milotel

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Milotel
Celkové hodnocení akcí: 4.4134615384615
92% doporučuje (208 hodnocení)

VERUM NOMEN s.r.o.
IČ 27769844
Hamerská 46
Olomouc 78371 CZ
www.milotel.cz
585311357
recepce@milotel.cz

Všechna zařízení provozovatele

Hotel Milotel, Hotel Lafayette, ATLANT - PIZZA, HERNA

Hotel Milotel

Roku 1994 začal provoz hotelu Milotel*** s nabídkou kompletních služeb. Našim hostům nabízíme ubytování, možnost použití telefonu i faxu, wifi, praní a žehlení prádla, zajištění dopravy a mnoho dalších služeb.

Hotelová restaurace se širokou nabídkou vynikajících jídel je otevřena denně od 06,00 hod. do 01,00 hod. Provoz recepce- ubytovací část je non-stop.

Hotel Milotel*** Olomouc, najdete na výhodném místě mimo centrum města, v blízkosti hlavní silnice směr Ostrava s možností parkování nejen osobních aut ale i autobusů.

Z hotelu Milotel se můžete vydat na kratší turistické výlety, za rekreací a poznáním. Doporučujeme navštívit Svatý Kopeček, tradiční místo s bazilikou Navštívení Panny Marie a projít zdejší zoologickou zahradu.

Nedaleko Olomouce se nachází také zámek v Náměšti na Hané, pohádkový hrad Bouzov, krápníkové jeskyně v Mladči a Javoříčku. K neméně zajímavým výletům patří návštěva stálé expozice historických hodin na hradě ve Šternberku.

Ubytování v hotelu Milotel Olomouc

3* hotel, restaurace, parkování, wifi zdarma

Náš hotel nabízí ubytování pro každého, tedy i pro náročnějšího zákazníka s celou řadou doplňkových služeb, jako praní a žehlení prádla, kancelářské služby, wifi.

Našim hostům nabízíme hned několik druhů pokojů, z kterých mají možnost vybírat dle vlastních požadavků.

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně v hodnotě 120,- Kč na osobu nebo konzumační karta ve stejné hodnotě. V případě nevyužití ani jedné z možností lze připravit balíček s sebou.

Možnost využití bezdrátové sítě WI-FI v celém hotelu včetně restaurace zdarma.


Zákazníci hodnotí „Hotel Milotel“

3.11.2017 10:19
Petra
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „pobyt v Olomouci v hotelu Milotel pro dva na 3 dny s polopenzí“: 41999
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování vpořádku, personál luxusní příjemný a vstřícný,no a kuchyně bomba.
24.10.2017 12:19
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „pobyt v Olomouci v hotelu Milotel pro dva na 3 dny s polopenzí“: 41999
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hotel je v panelaku a tomu odpovida jeho charakter. Personal je neskutecne mily a velmi usluzny, Doslova se muzou rozkrajet, aby nam bylo blaze. A to se jim take povedlo. Dekuju, mnohokrat, velmi se nam u nich libilo. A jidlo? Jidlo bylo bajecne! jenda kalenda, brno
20.10.2017 09:39
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 41999
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Mé hodnocení je kladné, na pobyt pro dva do hotelu Lafayette jezdíme každý rok a to i i dvakrát v roce.
16.10.2017 14:50
Ivana
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „pobyt v Olomouci v hotelu Milotel pro dva na 3 dny s polopenzí“: 41999
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Spíše ubytovna než hotel. Krátké postele a v noci hluk :-( personál ochotný a velice příjemný nejlepší na celém pobytu bylo jídlo.
13.10.2017 16:09
Jiří
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „pobyt v Olomouci v hotelu Milotel pro dva na 3 dny s polopenzí“: 41999
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemné prostředí - skvělý personál!!!!
12.10.2017 15:11
Naděžda
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 41999
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemný hotel, čisto, vstřícné jednání, bohaté snídaně, jediné trochu mínus je, že hotel neleží úplně v centru, jak je inzerováno, ale cca 20 minut chůze od něj. Jinak vše ok.
25.9.2017 15:48
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „pobyt v Olomouci v hotelu Milotel pro dva na 3 dny s polopenzí“: 41999
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Místo, ze kterého můžete vyjet tam kde si naplánujete a prohlídnout si Olomouc a jeho okolí. Byli jsme spokojeni.
19.9.2017 12:51
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 41999
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Ubytování, obsluha, recepce, úklid OK, kuchyně katastrofální, doporučila bych výměnu kuchaře. Snídaně na luxusní 4* hotel nic moc, večeře v rámci balíčku, kdy se ještě musely dofinancovat, skoro nepoživatelné (jídlo nedochucené, skoro syrový losos, tuhé telecí).
17.9.2017 06:47
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „víkendový pobyt pro 2 osoby v hotelu Milotel *** Olomouc“: 41999
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Velice slušné
4.9.2017 12:48
STANISLAV
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 41999
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
v místě jsou daleko lepší hotely ve stejné cenové relaci.
3.9.2017 18:11
Radek
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 41999
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Kvalitní hotel v blízkosti centra Olomouce s vlastním parkovištěm.
28.8.2017 15:33
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 41999
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hotel splnil vše, co bylo napsáno. Jediné co mne mrzelo bylo, že pokoj byl tmavý, před hotelem chyběla květinová výzdoba. V restauraci vařili výborně a poloha skoro v centru byla skvělá.
22.8.2017 18:51
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „pobyt v Olomouci v hotelu Milotel pro dva na 3 dny s polopenzí“: 41999
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
ubytování,stravování i personál na skvělé úrovni.
14.8.2017 10:07
Martina
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „pobyt v Olomouci v hotelu Milotel pro dva na 3 dny s polopenzí“: 41999
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hotel je moc krásný , pokoje taky , perzonál moc milý, jídlo moc dobré a velké porce . Byli jsme naprosto spokojeni a vypadá to , že jsme přijeli ve dvou ale vracíme se ve třech :)
8.8.2017 11:54
Michal
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „pobyt v Olomouci v hotelu Milotel pro dva na 3 dny s polopenzí“: 41999
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Ubytování na první pohled fajn. Ale - poloha ubytovny v průmyslové části, takže hluk. Proležené matrace. Špatný vlez do sprchy ( asi 40cm schod a úzký dveře). Nebyly baterie v DO na televizi. Nesvítila jedna lampička. Personál v pořádku. A jídlo nebo spíš kuchař? Velice špatný. Nejsme nároční, ale za dva dny jsme si na ničem nepochutnali a jen jsme měli obavu co si zase vybereme za humus. Raději jsme druhý den jedli ve městě. A čistota sklenic, lžiček, mizerná. Nejhorší ubytování na jakém jsme kdy se ženou byli.

Běžící akce klienta