Recenze - Hotel Milotel

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Lafayette
Celkové hodnocení akcí: 4.3577981651376
90% doporučuje (218 hodnocení)

VERUM NOMEN s.r.o.
IČ 27769844
Hamerská 46
Olomouc 78371 CZ
www.milotel.cz
585311357
recepce@milotel.cz

Všechna zařízení provozovatele

Hotel Milotel, Hotel Lafayette, ATLANT - PIZZA, HERNA

Hotel Milotel

Roku 1994 začal provoz hotelu Milotel*** s nabídkou kompletních služeb. Našim hostům nabízíme ubytování, možnost použití telefonu i faxu, wifi, praní a žehlení prádla, zajištění dopravy a mnoho dalších služeb.

Hotelová restaurace se širokou nabídkou vynikajících jídel je otevřena denně od 06,00 hod. do 01,00 hod. Provoz recepce- ubytovací část je non-stop.

Hotel Milotel*** Olomouc, najdete na výhodném místě mimo centrum města, v blízkosti hlavní silnice směr Ostrava s možností parkování nejen osobních aut ale i autobusů.

Z hotelu Milotel se můžete vydat na kratší turistické výlety, za rekreací a poznáním. Doporučujeme navštívit Svatý Kopeček, tradiční místo s bazilikou Navštívení Panny Marie a projít zdejší zoologickou zahradu.

Nedaleko Olomouce se nachází také zámek v Náměšti na Hané, pohádkový hrad Bouzov, krápníkové jeskyně v Mladči a Javoříčku. K neméně zajímavým výletům patří návštěva stálé expozice historických hodin na hradě ve Šternberku.

Ubytování v hotelu Milotel Olomouc

3* hotel, restaurace, parkování, wifi zdarma

Náš hotel nabízí ubytování pro každého, tedy i pro náročnějšího zákazníka s celou řadou doplňkových služeb, jako praní a žehlení prádla, kancelářské služby, wifi.

Našim hostům nabízíme hned několik druhů pokojů, z kterých mají možnost vybírat dle vlastních požadavků.

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně v hodnotě 120,- Kč na osobu nebo konzumační karta ve stejné hodnotě. V případě nevyužití ani jedné z možností lze připravit balíček s sebou.

Možnost využití bezdrátové sítě WI-FI v celém hotelu včetně restaurace zdarma.


Zákazníci hodnotí „Hotel Milotel“

14.6.2018 16:29
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „pobyt v Olomouci v hotelu Milotel pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43502
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Nebyla pravda, co uváděli v nabídce pobytu. 1: nejednalo se o polopenzi, protože jsme dostali stravovací kupóny do částky - snídaně 80,- Kč ( neodpovídalo nabídce cenově ) a večeře - 100,- Kč kupón - výběr z jídelního lístku, kde ceny přesahovaly cenu 120,- Kč a tím pádem se muselo doplácet i za přílohy. I když jsme si s manželkou něco vybrali, bylo nám sděleno, že objednané večeře - maso v dané době již není. 2: Zároveň v té době nebyla možnost použít Wifi a připojit se k internetu, což mi zabránilo v práci na počítači - Wifi bylo v poruše.
26.5.2018 22:45
Ludmila
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „pobyt v Olomouci v hotelu Milotel pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43502
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemný a ochotný personál, pokoje čisté, pouze by na pokoji mohla být lednička. Byli jsme spokojeni.
15.5.2018 11:23
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 43502
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Kvalita snídaní se postupně zhoršovala, čtvrtý den byla nabídka poloviční, k snídani pouze veka, chléb a rohlíky chyběly po celou dobu, kdo přišel na snídani později, měl smůlu, musel vybírat z toho, co zbylo, sortiment se nedoplňoval.Čvrtý den - neděle neposkytnuta večeře se sdělením, že v neděli se nevaří, i když nám personál v sobotu sdělil, že večeře v neděli bude. Bylo nám nabídnuto abychomu si za poukázky k večeři koupili pivo nebo jiný alkohol, ze strany personálu nebyla vůbec snaha tento problém řešit, vedoucí se o problému odmítal bavit a položil telefon a dále byl nedostupný. Jídelní lístek naprostá neznámá. Specialita podniku byla nabídka dobře uleželeho guláše - první den čerstvý poslední den dobře uleželý. Kvalita služeb neodpovídá inzerci na portále. Tento hotel nedoporučuji!!
5.5.2018 21:03
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „pobyt v Olomouci v hotelu Milotel pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43502
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Nečekali jsme luxus, ale funkčnost. Nešla wifi, což je pro plánování výletů nepříjemné. Teenageri jsou nadšeni!!! Oprava prislibena až za 2 dny, což je nám na nic.
23.4.2018 19:57
václav
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „pobyt v Olomouci v hotelu Milotel pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43502
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
obědnávka proběhla bez problémů jsem spokojený
5.4.2018 08:08
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 43502
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování dobré,strava hrozná,velice neprofesionální přístup,ale na druhou stranu velice ochotný personál.
2.4.2018 11:02
Štěpán
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „pobyt v Olomouci v hotelu Milotel pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43502
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjený a ochotný personál. Jídla bylo hodně a bylo dobré.
6.2.2018 16:02
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „pobyt v Olomouci v hotelu Milotel pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43502
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Personál hotelu byl vstřícný a velmi milý, vždy se snažil poradit a doporučit olomoucké zajímavosti
16.12.2017 10:05
Miroslava
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „pobyt v Olomouci v hotelu Milotel pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43502
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Sprcha se třemi praminky částečně kompenzovala výborná večeře
8.12.2017 20:55
Milan
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 43502
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pěkný hotel, čisto a ochotný personál.
3.11.2017 10:19
Petra
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „pobyt v Olomouci v hotelu Milotel pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43502
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování vpořádku, personál luxusní příjemný a vstřícný,no a kuchyně bomba.
24.10.2017 12:19
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „pobyt v Olomouci v hotelu Milotel pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43502
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hotel je v panelaku a tomu odpovida jeho charakter. Personal je neskutecne mily a velmi usluzny, Doslova se muzou rozkrajet, aby nam bylo blaze. A to se jim take povedlo. Dekuju, mnohokrat, velmi se nam u nich libilo. A jidlo? Jidlo bylo bajecne! jenda kalenda, brno
20.10.2017 09:39
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 43502
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Mé hodnocení je kladné, na pobyt pro dva do hotelu Lafayette jezdíme každý rok a to i i dvakrát v roce.
16.10.2017 14:50
Ivana
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „pobyt v Olomouci v hotelu Milotel pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43502
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Spíše ubytovna než hotel. Krátké postele a v noci hluk :-( personál ochotný a velice příjemný nejlepší na celém pobytu bylo jídlo.
13.10.2017 16:09
Jiří
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „pobyt v Olomouci v hotelu Milotel pro dva na 3 dny s polopenzí“: 43502
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemné prostředí - skvělý personál!!!!

Běžící akce klienta