Recenze - Hotel Lions Nesuchyně

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Lions
Celkové hodnocení akcí: 4.0526315789474
79% doporučuje (19 hodnocení)

LIONS – školicí středisko Nesuchyně, s…
IČ 28510046
Nesuchyně 31
pošta Mutějovice 27007 CZ
www.stredisko-nesuchyne.cz
313575452 (od 7.00 do 19.00 hod).
info@stredisko-nesuchyne.cz

Všechna zařízení provozovatele

Hotel Lions Nesuchyně, Hotel Jesenice, Parkhotel Skalní město***

Hotel Lions Nesuchyně

Hotel Lions Nesuchyně byl postaven ve stylu retra selského stavení, jehož silueta se zrcadlí na hladině rybníka uprostřed areálu. Středisko je svým architektonickým řešením a spektrem poskytovaných služeb předurčeno pro konání svatebních obřadů a celodenních svatebních aranžmá, firemních akcí, školení a kongresů, rodinných oslav a v neposlední řadě také sportovně relaxačních pobytů.

Naše restaurace nabízí speciality z české a mezinárodní kuchyně. Menu, sestavené naším šéfkuchařem, zajisté uspokojí i nejnáročnější labužníky. Uspořádání svateb, rodinných oslav, párty a firemních akcí, patří také mezi silné stránky kreativního týmu Hotelu Lions.

Po dobu pobytu budete maximálně relaxovat s procedurami, které máte v ceně balneo balíčku. Čeká vás romantická vířivá čokoládová koupel se sklenkou Chardonnay pro dva, kde zapomenete na starosti všedních dní a budete si opět užívat jeden druhého. Při oxygenoterapie a rašelinové zábalu bude vaše tělo hýčkáno a relaxováno. Po celou dobu pobytu máte volný vstup do hotelového bazénu s protiproudem. Jako VIP hosti máte možnost využít 50% slevu na dokoupení masáží pro ještě větší odpočinek a prožitek z pobytu.

Pro Váš relax a zábavu jsou připraveny sportovní a relaxační aktivity:

  • Stolní tenis
  • Squash
  • Bowling
  • Šipky
  • Stolní fotbal
  • Kulečník (pool)
  • Úschovna kol zdarma

V naší vinotéce naleznete bohatý výběr vín tuzemských i zahraničních vinařů. Na baru Vám připravíme zajímavé nápoje pro okamžité zahřátí, či lahodné koktejly pro delší posezení. V letních měsících též nelze opomenout příjemnou atmosféru venkovní terasy, kde grilování, raut, či jiné slavnostní události jistě dlouho utkví ve Vaší paměti.



Zákazníci hodnotí „Hotel Lions Nesuchyně“

22.1.2018 07:08
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „3denní all inclusive pobyt v krásném Hotelu Lions pro dva“: 42715
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování bylo příjemné, Personál pozorný a spousta možností vyžití !
12.9.2017 19:19
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „wellness pobyt v Hotelu LIONS Nesuchyni s polopenzí“: 42715
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobrá akce
1.9.2017 14:04
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „wellness pobyt v Hotelu LIONS Nesuchyni s polopenzí“: 42715
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vcelku příjemný pobyt, škoda že vstup do bazénu končí v 18:00 myslím že 22 hodina by neškodila většina personálu je příjemná až na paní recepční která působila dost odměřeně a paní za barem má problém vyjít vstříc (nalít do hrnečku pouze horkou vodu) jinak jsme měli velice příjemný pobyt
4.5.2017 19:28
Petr
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „3denní wellness pobyt v Hotelu LIONS Nesuchyně s polopenzí“: 42715
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Skoro všechno bylo skvělé,ale když přišlo na placení zjistili jsme,že si na nás někdo objednával pití i jídlo.Doporučuji platit každý den nezaplatíte víc než na konci pobytu
27.2.2017 13:20
Ilona
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „pobyt v Hotelu Lions“: 42715
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
jídlo by mohlo být kvalitnější pokoje tmavé, ložní prádlo se zdálo ne čisté personál v pořádku
22.1.2017 21:16
Jaroslav
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „pobyt v Hotelu Lions“: 42715
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Záleží na účelu pobytu. Pokud si chcete skutečně odpočinout, jeví se mi jako nejvíce problematické odhlučnění pokojů. Prostředí je sice krásné a čisté, včetně pokojů, ale problém je, když slyšíte opravdu každé slovo z vedlejšího pokoje, včetně televize a někdy i to, co byste třeba poslouchat nechtěli. Obecně se ale dá říct, že to je problém řady hotelů. Nerad bych také křivdil a je možné, že v jiných budovách tento problém není. Toto se týká pokojů v budově s pokoji 400+. Kladně hodnotím jídlo i některé členy obsluhy.
26.2.2016 10:40
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „3denní wellness pobyt v Hotelu LIONS Nesuchyně s polopenzí“: 42715
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Super nabídka,super akce.
15.2.2016 11:59
Václav
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „3denní wellness pobyt v Hotelu LIONS Nesuchyně s polopenzí“: 42715
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Výborný hotel, skvělá obsluha, úžasná masáž. Jen škoda, že Nesuchyně je tak malé místo, že tam nemají kromě sámošky nic.
28.4.2015 17:23
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „VIP balneo pobyt pro 2 osoby na 3 dny“: 42715
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velká spokojenost se službami Slever.cz. Výborný servis v hotelu, krásné ubytování
27.4.2015 11:14
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „VIP balneo pobyt pro 2 osoby na 3 dny“: 42715
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Akce se nám líbila, hotel je pěkný a čistý, jídlo dobré. Personál je příjemný. trochu nás překvapilo, že neberou platební karty a vše se účtuje v hotovosti. Chtělo by to, dát upozornění pro hosty, aby nedošlo k nepříjemnostem.
15.1.2016 19:24
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý den, děkujeme Vám za kladnou recenzi. Pro zkvalitnění našich služeb a zpříjemnění pobytu našim zákazníkům je nyní již možné platit kartou. Přejeme Vám hezký den, Hotel Lions
26.4.2015 16:23
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „VIP balneo pobyt pro 2 osoby na 3 dny“: 42715
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hezké prostředí a velice milý a ochotný personál
2.3.2015 14:18
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „víkendový pobyt v Hotelu Lions pro 2 osoby na 3 dny s polopenzí“: 42715
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Wellness neměl dobrou úroveň.
18.2.2015 13:02
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „víkendový pobyt v Hotelu Lions pro 2 osoby na 3 dny s polopenzí“: 42715
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Bazén v hotelu by měl být otevřen aspoň do osmi večer.
16.2.2015 19:15
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „víkendový pobyt v Hotelu Lions pro 2 osoby na 3 dny s polopenzí“: 42715
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Tento hotel velice doporučujeme,byli jsme s přítele a velká spokojenost,moc se nám tam líbilo,jezdime každý 3mesice na welness víkendy a tento patří mezi lepší,jídlo vynikající. Za tuto skvělou cenu,to bylo nad očekávání. Děkujeme za krásný vikend
8.2.2015 19:15
JIŘÍ
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „víkendový pobyt v Hotelu Lions pro 2 osoby na 3 dny s polopenzí“: 42715
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
luxus

Běžící akce klienta