Recenze - Hotel Lions Nesuchyně

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Lions
Celkové hodnocení akcí: 4.0666666666667
73% doporučuje (15 hodnocení)

LIONS – školicí středisko Nesuchyně, s…
IČ 28510046
Nesuchyně 31
pošta Mutějovice 27007 CZ
www.stredisko-nesuchyne.cz
313575452 (od 7.00 do 19.00 hod).
info@stredisko-nesuchyne.cz

Hotel Lions Nesuchyně, Hotel Jesenice

Hotel Lions Nesuchyně

Hotel Lions Nesuchyně byl postaven ve stylu retra selského stavení, jehož silueta se zrcadlí na hladině rybníka uprostřed areálu. Středisko je svým architektonickým řešením a spektrem poskytovaných služeb předurčeno pro konání svatebních obřadů a celodenních svatebních aranžmá, firemních akcí, školení a kongresů, rodinných oslav a v neposlední řadě také sportovně relaxačních pobytů.

Naše restaurace nabízí speciality z české a mezinárodní kuchyně. Menu, sestavené naším šéfkuchařem, zajisté uspokojí i nejnáročnější labužníky. Uspořádání svateb, rodinných oslav, párty a firemních akcí, patří také mezi silné stránky kreativního týmu Hotelu Lions.

Po dobu pobytu budete maximálně relaxovat s procedurami, které máte v ceně balneo balíčku. Čeká vás romantická vířivá čokoládová koupel se sklenkou Chardonnay pro dva, kde zapomenete na starosti všedních dní a budete si opět užívat jeden druhého. Při oxygenoterapie a rašelinové zábalu bude vaše tělo hýčkáno a relaxováno. Po celou dobu pobytu máte volný vstup do hotelového bazénu s protiproudem. Jako VIP hosti máte možnost využít 50% slevu na dokoupení masáží pro ještě větší odpočinek a prožitek z pobytu.

Pro Váš relax a zábavu jsou připraveny sportovní a relaxační aktivity:

  • Stolní tenis
  • Squash
  • Bowling
  • Šipky
  • Stolní fotbal
  • Kulečník (pool)
  • Úschovna kol zdarma

V naší vinotéce naleznete bohatý výběr vín tuzemských i zahraničních vinařů. Na baru Vám připravíme zajímavé nápoje pro okamžité zahřátí, či lahodné koktejly pro delší posezení. V letních měsících též nelze opomenout příjemnou atmosféru venkovní terasy, kde grilování, raut, či jiné slavnostní události jistě dlouho utkví ve Vaší paměti.



Zákazníci hodnotí „Hotel Lions Nesuchyně“

4.5.2017 19:28
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „3denní wellness pobyt v Hotelu LIONS Nesuchyně s polopenzí“: 41922
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Skoro všechno bylo skvělé,ale když přišlo na placení zjistili jsme,že si na nás někdo objednával pití i jídlo.Doporučuji platit každý den nezaplatíte víc než na konci pobytu
27.2.2017 13:20
Ilona
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „pobyt v Hotelu Lions“: 41922
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
jídlo by mohlo být kvalitnější pokoje tmavé, ložní prádlo se zdálo ne čisté personál v pořádku
22.1.2017 21:16
Jaroslav
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „pobyt v Hotelu Lions“: 41922
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Záleží na účelu pobytu. Pokud si chcete skutečně odpočinout, jeví se mi jako nejvíce problematické odhlučnění pokojů. Prostředí je sice krásné a čisté, včetně pokojů, ale problém je, když slyšíte opravdu každé slovo z vedlejšího pokoje, včetně televize a někdy i to, co byste třeba poslouchat nechtěli. Obecně se ale dá říct, že to je problém řady hotelů. Nerad bych také křivdil a je možné, že v jiných budovách tento problém není. Toto se týká pokojů v budově s pokoji 400+. Kladně hodnotím jídlo i některé členy obsluhy.
26.2.2016 10:40
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „3denní wellness pobyt v Hotelu LIONS Nesuchyně s polopenzí“: 41922
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Super nabídka,super akce.
15.2.2016 11:59
Václav
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „3denní wellness pobyt v Hotelu LIONS Nesuchyně s polopenzí“: 41922
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Výborný hotel, skvělá obsluha, úžasná masáž. Jen škoda, že Nesuchyně je tak malé místo, že tam nemají kromě sámošky nic.
28.4.2015 17:23
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „VIP balneo pobyt pro 2 osoby na 3 dny“: 41922
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velká spokojenost se službami Slever.cz. Výborný servis v hotelu, krásné ubytování
27.4.2015 11:14
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „VIP balneo pobyt pro 2 osoby na 3 dny“: 41922
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Akce se nám líbila, hotel je pěkný a čistý, jídlo dobré. Personál je příjemný. trochu nás překvapilo, že neberou platební karty a vše se účtuje v hotovosti. Chtělo by to, dát upozornění pro hosty, aby nedošlo k nepříjemnostem.
15.1.2016 19:24
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý den, děkujeme Vám za kladnou recenzi. Pro zkvalitnění našich služeb a zpříjemnění pobytu našim zákazníkům je nyní již možné platit kartou. Přejeme Vám hezký den, Hotel Lions
26.4.2015 16:23
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „VIP balneo pobyt pro 2 osoby na 3 dny“: 41922
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hezké prostředí a velice milý a ochotný personál
2.3.2015 14:18
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „víkendový pobyt v Hotelu Lions pro 2 osoby na 3 dny s polopenzí“: 41922
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Wellness neměl dobrou úroveň.
18.2.2015 13:02
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „víkendový pobyt v Hotelu Lions pro 2 osoby na 3 dny s polopenzí“: 41922
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Bazén v hotelu by měl být otevřen aspoň do osmi večer.
16.2.2015 19:15
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „víkendový pobyt v Hotelu Lions pro 2 osoby na 3 dny s polopenzí“: 41922
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Tento hotel velice doporučujeme,byli jsme s přítele a velká spokojenost,moc se nám tam líbilo,jezdime každý 3mesice na welness víkendy a tento patří mezi lepší,jídlo vynikající. Za tuto skvělou cenu,to bylo nad očekávání. Děkujeme za krásný vikend
8.2.2015 19:15
JIŘÍ
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „víkendový pobyt v Hotelu Lions pro 2 osoby na 3 dny s polopenzí“: 41922
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
luxus
8.12.2014 09:37
Recenze „Hotel Lions Nesuchyně“ pro akci „3denní balneo pobyt (neděle - úterý) pro dva s polopenzí v Hotelu Lions“: 41922
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
doporučuji
1

Běžící akce klienta