Recenze - Hotel Lafayette

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Lafayette
Celkové hodnocení akcí: 4.4438202247191
93% doporučuje (178 hodnocení)

VERUM NOMEN s.r.o.
IČ 27769844
Alšova 8
Olomouc 77900 CZ
www.lafayette.cz
585436600
hotel@lafayette.cz

Hotel Lafayette

Hotel se nachází v klidné vilové čtvrti pouze 10 minut pěší chůze od centra města.Dům,ve kterém byl hotel Lafayette**** zřízen,byl postaven kolem roku 1900 v secesním stylu.V roce 1993 je zakoupil nynější majitel a v roce 1994 zkolaudoval.Pokoje jsou vybaveny nábytkem z masívu.

Hotel je pojmenován po francouzském generálovi Lafayettovi-Marie Joseph Paul Roch,Gilbert de Montier,markýz de La Fayette,který byl v letech 1794-1797 internován v Olomouci jako zajatec Prusko rakouské koalice v dobách napoleonských válek.Zajímavostí na hotelu je skutečnost,že všechny pokoje jsou pojmenovány jménem,jehož nositelem nebo nositelkou byla blízká osoba generála Lafayetta-Adriena, Anastázie, Antoinetta, Virginie, Mahler, Laudon, Luisa a další.

V areálu hotelu je monitorované parkoviště pro 15 aut a 3 uzamykatelné garáže.

Restaurace nabízí speciality minutkové kuchyně a široký výběr moravských vín. Disponuje 20 místy a lze jí využít na menší rodinné oslavy.

Hotel disponuje dvěma salonky. Salonek gen. Washingtona má kapacitu 25 míst a využívá se na rodinné oslavy, firemní večírky, svatby, školení. Salonek gen. Lafayetta má kapacitu 10 míst a je využíván na menší oslavy, firemní porady, romantické večeře.

Bezpečnost

Bezpečnost hostů je našim prvořadým úkolem. Kamerový systém parkoviště a recepce, kukátka a bezpečnostní řetízky na vstupních dveřích pokojů přispívají ke klidnému a bezstarostnému pobytu všech hostů.

Péče o automobil

Kapacita hotelového parkoviště je 20 parkovacích míst. Celé parkoviště je hlídané kamerovým systémem.Po 22.00 hodině se hotelové parkoviště uzavře a přístup mají pouze hoteloví hosté. Možnost garážování automobilů.

Internet

V celém hotelu je možnost připojení k bezdrátovému internetu pomocí wi-fi karet, které je možné zapůjčit v hotelové recepci. Připojení k interneru je zahrnuto v cenně ubytování a není časově nijak omezeno.

Hotelová zahrada

Součástí hotelového areálu je určitě zajímavá zahrada s jezírkem, která slouží ke klidnému posezení a nerušenému odpočinku.


Další služby

- Pro zahraničního hosty zajistíme průvodce městem
- Zajistíme odvoz na letiště i z letiště
- Žehlící prkno s žehličkou možno zapůjčit v recepci
- Donáška snídaně a večeře na pokoj
- Pro sportovce půjčujeme horská kola
- Čištění obuvi


Zákazníci hodnotí „Hotel Lafayette“

2.12.2016 09:36
Iveta
Recenze „Hotel Lafayette“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 40114
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo naprosto v pořádku. Krásné a čisté pokoje, příjemný personál.Bartošová
31.8.2016 19:01
Jan
Recenze „Hotel Lafayette“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 40114
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Stálo to za to. Skvělé.
30.12.2015 20:06
Irena
Recenze „Hotel Lafayette“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 40114
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
pohoda, kvalita, ochota
7.1.2016 15:24
Reakce poskytovatele slevy
děkujeme za kladné hodnocení. S pozdravem kolektiv Hotelu Lafayette
22.12.2015 21:38
Petr
Recenze „Hotel Lafayette“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 40114
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pěkný hotel, jídlo výborné, doporučujeme !!
7.1.2016 15:23
Reakce poskytovatele slevy
Děkujeme za kladné hodnocení. S pozdravem kolektiv Hotelu Lafayette
2.12.2015 00:17
Recenze „Hotel Lafayette“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 40114
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo v pořádku.
7.1.2016 15:23
Reakce poskytovatele slevy
Děkujeme za kladné hodnocení. S pozdravem Kolektiv Hotelu Lafayette
3.11.2015 17:26
Recenze „Hotel Lafayette“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 40114
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Hotel neodpovídá 4*
28.10.2015 20:54
Zdeněk
Recenze „Hotel Lafayette“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 40114
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Průměrný hotel s kuchyní "mrazák-mikrovlnka" jediné plus, umístění hotelu kousek od centra.Doporučuji tento hotel pouze pro ubytování bez večeří.
14.10.2015 14:17
Filip
Recenze „Hotel Lafayette“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 40114
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemný (spíše rodinný) hotel v docházkové blízkosti centra.
29.9.2015 11:04
Michal
Recenze „Hotel Lafayette“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 40114
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Úroveň i komunikace byla výborná.
29.9.2015 09:36
Recenze „Hotel Lafayette“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 40114
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
všetko bolo v poriadku,izby čisté.strava chutná,personál príjemný a ochotný
6.9.2015 01:08
Recenze „Hotel Lafayette“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 40114
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Hotel Lafayette bohužel není luxusní 4* hotel.Lokalita je dobrá,do centra města je to cca 10 min.,ale pokoj který nám byl přidělen byl velice malý,umístěný v podkroví.V pokoji byla pouze jedna malá skříň ve kkeré nabyla jediná police kam bychom si mohly uložit svetr či tričko.V recepci jsme se během našeho pobytu setkaly se 4 recepčními z nichž byl pouze ochotný jediný mladý muž.Měly jsme 2 vouchery na večeři v hotelové restauraci,které jsme použily první večer. Jídlo které jsme si objednaly(vepřová panenka s vejcem a šunkou)bylo velice nechutné,jedno maso bylo vysušené a druhé maso skoro syrové.škoda kvalitního masa.Pokud ještě někdy zavítáme do Olomouce tak se již nikdy neubytujeme v hotelu Lafayette.
31.7.2015 21:12
Karel
Recenze „Hotel Lafayette“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 40114
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
skvělý personál v hotelu
10.6.2015 12:31
Jaroslava
Recenze „Hotel Lafayette“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 40114
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hotel blízko centra, pěkný, ale proč jsou všude umělé květiny? Snídaně výborná, bohatá. K večeři jsme si objednali steak a něco tak hrozného jsme už dlouho nejedli. Jinak Olomouc nemá chybu!!! Dobré lokality poblíž - krásná ZOO, Svatý Kopeček....
8.6.2015 19:53
Recenze „Hotel Lafayette“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 40114
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt v hotelu Lafayette jsme absolvovali pro velkou spokojenost již podruhé.Nachází se v klidném prostředí v blízkosti centra,čisté pokoje, chutné a čerstvé jídlo, výborná obsluha a personál vždy ochotný pomoci nebo poradit.Rozhodně doporučuji.
11.5.2015 19:11
Milan
Recenze „Hotel Lafayette“ pro akci „víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc“: 40114
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Předrezervace prostřednictvím Sleveru nefungovala. V hotelu milý a ochotný personál. Bublající odpad v půlminutových intervalech ve sprše byl nepříjemný.

Běžící akce klienta

víkend pro dva v luxusním 4* hotelu Lafayette Olomouc
Hotel Lafayette
pobyt v Olomouci v hotelu Milotel pro dva na 3 dny s polopenzí
Hotel Milotel