Recenze - Hotel Kuba

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Kuba
Celkové hodnocení akcí: 3.8285714285714
89% doporučuje (35 hodnocení)

Zdena Tůmová
IČ 73547107
Kubova Huť 26
Vimperk 38501 CZ
www.hotelkuba.cz
+420 388 436 319 +420 725 591 684
info@hotelkuba.cz

Hotel Kuba, Penzion pod Pralesem

Hotel Kuba

Poznejte krásy Šumavy. Obklopeni unikátní přírodou budete v Šumavském parku, konkrétně v malebné vesničce Kubova Huť, nasávat její kouzlo. Hotel Kuba vám přináší letní dovolenou za fantastickou cenu. Navíc, toto místo je jak stvořené i pro rodiny s dětmi.

Pokoje mají vlastní sociální zařízení a satelitovou televizi. K internetu se můžete připojit pomocí Wi-Fi v lobby baru nebo v okolí recepce. 

Jídlo si můžete vychutnat i na letní hotelové terase.

Po výletě vaše zmožené svaly jistě ocení pár temp v bazénu s krásným výhledem do krajiny a se svou drahou polovičkou se můžete oddat romantickým chvilkám ve whirlpoolu.

Zahrát si můžete volejbal, pétanque. Aktivní jedinci ocení i hotelovou tělocvičnu a pak mohou odpočívat při masážích. Dovolená v Hotelu Kuba vás bude bavit. A bude bavit i vaše ratolesti, prostředí Šumavského parku je pro ně jak stvořené. Vyhrají si i v dětské herně nebo venku na pískovišti a houpačkách.



Zákazníci hodnotí „Hotel Kuba“

27.10.2016 09:27
Recenze „Hotel Kuba“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Kuba“: 39421
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vše dle očekávání, cena přiměřená ke kvalitě služeb, takže celkově spokojenost
26.10.2016 21:01
Hana
Recenze „Hotel Kuba“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Kuba“: 39421
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Všechno bylo v naprostém pořádku. Personál hotelu velmi ochotný.
23.10.2016 09:48
Recenze „Hotel Kuba“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Kuba“: 39421
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytováni i jídlo dobré, jen bazén byl příliš chladný, jak voda , tak vzduch a nebylo možno ho příliš využít.
22.10.2016 09:53
Zdeňka
Recenze „Hotel Kuba“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Kuba“: 39421
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
V hotelu Kuba jsem byla už podruhé a od posledně se dost zhoršila kuchyně.
22.10.2016 09:52
Marie
Recenze „Hotel Kuba“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Kuba“: 39421
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Šumava je krásná, ubytování v normě, pokud by chtěl návštěvník si něco dát v hotelu navíc (káva, pití) pak trochu problém.
21.10.2016 21:13
Recenze „Hotel Kuba“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Kuba“: 39421
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Bylo velmi pekne jak na Sumave byva. Jenom trosku zima na pokojich ;-) Jsme uz trosku zhyckani a kdyz jsme byli koncem srpna, tak bylo pres 30 stupnu a zacatkem rijna uz byl i snih :-) Vyuzili jsme bazen i saunu, doporucuji
21.10.2016 10:06
Recenze „Hotel Kuba“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Kuba“: 39421
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Se službami v hotelu jsme byli spokojeni, nevyskytl se žádný problém. Ochotný personál. Hotel je před rekonstrukcí, takže stav interiéru tomu odpovídal.
2.9.2016 17:25
Recenze „Hotel Kuba“ pro akci „pobyt v Hotelu Kuba s polopenzí a vstupem do bazénu“: 39421
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
příjemné ubytování, příjemný a ochotný personál, krásná příroda
27.6.2016 10:39
Eva
Recenze „Hotel Kuba“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Kuba“: 39421
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Super víkend pro dva, krásné okolí ideální pro procházky, hotel odpovídající vynaloženým prostředkům, využívali jsme bazén, po túrách super, snad tedy někdy příště znovu
20.6.2016 17:15
Recenze „Hotel Kuba“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Kuba“: 39421
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Trochu nám vadilo, že v hotelu ani v místě nelze koupit potraviny a restaurace v poledne nevaří. Zaměstnanci byli vstřícní, ochotní.
22.4.2016 12:04
Recenze „Hotel Kuba“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Kuba“: 39421
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Služby hotelu hodnotím kladně.
21.2.2016 15:00
Recenze „Hotel Kuba“ pro akci „pobyt v Penzionu Pod pralesem pro dva a děti do 3 let zdarma“: 39421
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Prostředí penzionu pěkné, strava super! Doporučujeme. J a M
19.2.2016 19:07
Hana
Recenze „Hotel Kuba“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Kuba“: 39421
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velké zklamání. Bazén studený tak, že nešlo využívat. Proto také zel prázdnotou celý pobyt. Jídlo naprosto tragické - přepepřené polívky, uho omáčky... Za celých 6 dnů na pokoji nikdo nevynesl ani odpadky, o úklidu či výměně ručníků jsme si mohli nechat leda zdát. Ovšem úplně nejhorší zážitek byl přístup a chování obsluhy - naprostá katastrofa. Jediné, co mohu pochválit, je teplo na pokojích.
17.2.2016 11:07
Recenze „Hotel Kuba“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Kuba“: 39421
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Starší zařízení, ale čisté.
17.2.2016 10:56
Recenze „Hotel Kuba“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v hotelu Kuba“: 39421
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Starší zařízení, ale čisto, dobrá strava, ochotný personál. Jenom byla studená voda v bazénu.

Běžící akce klienta

bydlete v ČR, lyžujte v Německu
Penzion Pod pralesem
3denní pobyt v penzionu Pod pralesem s polopenzí a lahví vína
Penzion Pod pralesem