Recenze - Hotel Kossuth

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

Hotel Kossuth
Celkové hodnocení akcí: 3.1794871794872
72% doporučuje (39 hodnocení)

NS Hotel s.r.o.
IČ 26381834
Ruská 77/20
Mariánské Lázně 35301 CZ
www.hotel-kossuth.cz
604300659
ns.info.hotel@seznam.cz

Hotel Kossuth, Hotel Romania

Hotel Kossuth

Lázeňský hotel Kossuth se nachází v poklidném prostředí Mariánských Lázní cca 400m od hlavní kolonády a světoznámé Zpívající fontány.

Nabízí klidné prožití vaší dovolené, dovolené s dětmi nebo Vašeho wellness pobytu a vytvoří Vám příjemné prostředí pro relax, ale i pro ty z Vás, kteří chtějí prožít svou dovolenou aktivně.

Ubytováni budete ve dvojlůžkových pokojích se sprchou, WC. 

Hotel je vybaven bohatě zařízeným wellness centrem s lázeňskými procedurami.

Hotel je dále vybaven útulnou restaurací.


Zákazníci hodnotí „Hotel Kossuth“

7.11.2016 08:00
Recenze „Hotel Kossuth“ pro akci „pobyt pro dva v hotelu Romania“: 40189
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Strašlivá zkušenost. Pobyt v tomto hotelu je návratem do socialismu. Pokoj jak na ubytovně, nefunkční topení a ventilace v koupelně a silný zápach odpadů. Parkoviště na místě pro bezdomovce, jídlo servírované pro 2 cizí pokoje u miniaturního stolu. Zakouřený "bar" jak z vesnického kulturáku. Pivní masáž=namazání lýtek pivním tělovým mlékem, relaxační masáž rukou=8 osob zavřeno v jedné místnosti se šílenou hudbou a pytlíky na rukou na půl hodiny....
31.10.2016 10:14
Recenze „Hotel Kossuth“ pro akci „pobyt pro dva v Hotelu Kossuth***“: 40189
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Masáže i maseři super. to bych doporučila. Ubytování na velmi nízké úrovni. Talířky ROH na snídani svědčí, kde se zastavil čas ve vybavování a upravování hotelu. Hotel ve vybydlené ulici. Fotky na upoutávkách vůbec neodpovídají realitě.
9.5.2016 16:52
Recenze „Hotel Kossuth“ pro akci „balíček pro dva v Hotelu Kossuth***“: 40189
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
S pobytem v mariánských lázních v hotelu Kossuth jsme byli spokojeni.Můžem jenom doporučit dále.Zdravíme.
19.2.2016 10:02
Recenze „Hotel Kossuth“ pro akci „lázeňský balíček pro dva na až 6 dní v hotelu Kossuth s polopenzí“: 40189
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Hotel vypadá z venčí jako prvorepublikový, ovšem uvnitř také, ještě že jsem si příplatil na místě výhled ven ne do dvora, jinak bych se z okna nemohl ani podívat. Jinak jsem si připadal jako zboží na hotelu, při zaplacených procedurách jsou Vám neustále podsouvány procedury na víc za "zvýhodněnou cenu" , již prováděné procedury v rámci pobytu jsou hodně nadhonocené. Strava na přijatelné úrovni, výběr chabý a servirování na servisech ješt se značkou "ROH". Kdybych mohl požaduji peníze zpět. Na vyžádání Vám můžu poslat fotky některých výhledů vně i do vnitř. Zažíl jsem lepší velnes u jiných slevomatů. Znovu bych toto již nekoupil.
21.8.2015 16:57
Recenze „Hotel Kossuth“ pro akci „lázeňský balíček pro dva na až 6 dní v hotelu Kossuth s polopenzí“: 40189
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobrý den, byli jsme na pobytu v hotelu Kossuth Romania a pobyt jsme nedokončili. Nedokončili jsme ho z důvodu onemocnění dítěte, nicméně i tak musím říci, že do tohoto zařízení bych se vrátit již rozhodně nechtěla. Ubytovací zařízení je složeno ze dvou hotelových budov stojících vedle sebe a uvnitř spojených chodbou, ze které se vchází do jediné kuřácké místnosti - výčep v hotelu, odkud je cítit cigaretový odér od rána do večera. Po nastoupení do hotelového výtahu si na štítku můžete přečíst rok instalace 1967 a asi tak tomuto roku odpovídá vše co se v budově nachází - krom koupelny, ta byla zjevně rekonstruovaná. Vezme-li se v úvahu, že do lázeňských měst míří především starší generace nechápu, jak může hotel nadále fungovat v tomto pojetí. Sednete-li si po příjezdu do křesla propadnete se téměř k zemi (jak asi pak ten starší člověk vstává, my jsme museli mamince pomáhat). Přistýlka? Tu vyřešili rozloženou pohovkou - i spaní na zemi by snad bylo měkčí, než to na čem ustlali dceři, postýlku pro menší dvouleté dítě pak vybavili polštářkem a přikrývkou, kterou by se nepřikrylo ani miminko jak byla malinká. Byli jsme ubytovaní v prvním patře do ulice - přes silnici má hotel jakési posezení pro hosty, které bylo po obě dvě noci využité a hlasitý hovor byl slyšet velmi dobře až do pokoje. Vzhledem k pouličnímu osvětlení bylo v pokoji i v noci téměř jako ve dne, protože správa hotelu asi netuší že kromě záclon se na okna dávají i závěsy... když zmiňuji okna - ta by zasloužila umýt víckrát než jednou za dva roky... cca. tak dlouho asi nebyli myté, a snad i natřít, oprýskaná barva odpadávala při každém otevření balkonu, na který jste se báli vyjít, protože nevypadal příliš důvěryhodně a rozhodně ne čistě. Co se týče procedur stihly jsme pouze jeden blok - 3 ze 14 - vymyšlené a zorganizované to mají pěkně (my alespoň měli tu kliku, že jsme procedury měli buď po ránu nebo na večer, takže při setrvání déle by se bývali se dali naplánovat i kratší výlety, jen si tam trochu připadáte jak když to tam ti kluci mají jak u pásu - šup sem, šup tam. stihly jsme parafínový a rašelinový zábal a masáž. Ta masáž byla asi nejpříjemnější půl hodina z celého pobytu. Jídlo - snídaně švédské stoly výběr vždy něco vařeného (vajíčka, párek), jogurt, čokoládové a kukuřičné křupky, máslo, pomazánka, šunka, salám, sýr, zavařenina, rohlík, chléb, mléko, čaj, káva a káva s mlékem, dva druhy šťávy, na požádání donesli i džbánek s vodou. K večeři pak polévka, hlavní jídlo, kdy bylo nutné si den předem zvolit ze tří variant, co budete večeřet příští den, taková normální vývařovna, žádná restaurace a po jídle dezert v podobě nějaké buchty z litého těsta. Slečna na recepci velmi ochotná, mladý muž už méně, servírky v restauraci milé.
29.7.2015 09:12
Recenze „Hotel Kossuth“ pro akci „pobyt v Mariánských Lázních v hotelu Kossuth pro dva“: 40189
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt a veškeré služby a stravování bylo na vysoké úrovni. Byla to vynikající dovolená na kterou budu dlouho vzpomínat .
27.5.2015 10:30
Recenze „Hotel Kossuth“ pro akci „lázeňský balíček pro dva na až 6 dní v hotelu Kossuth s polopenzí“: 40189
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
s výběrem terminu nejsem spokojen,volný termín až v zaří,ostatní až po využití slevy
23.5.2015 13:50
Recenze „Hotel Kossuth“ pro akci „3 až 6denní pobyt pro 2 v hotelu Kossuth v Mariánských Lázních“: 40189
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
procedury i chování personálu super, jediná výtka k šíleným frontám na snídani
24.1.2015 19:37
Recenze „Hotel Kossuth“ pro akci „4 nebo 6denní pobyt pro 2 v hotelu Kossuth v Mariánských Lázních“: 40189
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
profesionální přístup zaměstnanců, mnoho procedur a dobré jídlo, vhodné pro starší klienty
21.1.2015 13:00
Recenze „Hotel Kossuth“ pro akci „4 nebo 6denní pobyt pro 2 v hotelu Kossuth v Mariánských Lázních“: 40189
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
dobré jednání
24.11.2014 12:06
Renáta
Recenze „Hotel Kossuth“ pro akci „4 nebo 6denní pobyt pro 2 v hotelu Kossuth v Mariánských Lázních“: 40189
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Bohužel tato akce byla pro nás totálním zklamáním ohledně ubytování.Místo v hotelu Kossuth jsme byli v starém hotelu Romania.Dcera která nám tento poukaz zaplatila byla stejně zděšená jako my.(Maséři,servírky i úklid byli bezchybní).Škoda
24.10.2014 06:58
Recenze „Hotel Kossuth“ pro akci „4 nebo 6denní pobyt pro 2 v hotelu Kossuth v Mariánských Lázních“: 40189
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobré ubytování, dobré jídlo, příjemní zaměstnanci hotelu. Byli jsme nadmíru spokojeni.
22.10.2014 21:13
Recenze „Hotel Kossuth“ pro akci „4 nebo 6denní pobyt pro 2 v hotelu Kossuth v Mariánských Lázních“: 40189
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
V hotelu Kossuth v Mar. Lázních se mi líbilo a byla jsem spokojená se službami hotelu. Mohu klidně doporučit dál. Těším se, že si to příští rok opět zopakuji. S pozdravem Marie Kašíková
1

Běžící akce klienta

wellness pobyt pro dva v hotelu Romania
Hotel Romania
wellness pobyt pro dva v Hotelu Kossuth***
Hotel Kossuth