Recenze - Hotel Jehla

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Jehla
Celkové hodnocení akcí: 4.063829787234
87% doporučuje (47 hodnocení)

HOTEL na Vysočině JEHLA s.r.o.
IČ 03731936
Kovářova 214/4
Žďár nad Sázavou 59101 CZ
www.hoteljehla.cz
563034640
info@hoteljehla.cz

Hotel Jehla

Hotel Jehla***+ nabízí 86 komfortních pokojů pro ubytování s kapacitou až 200 lůžek s nonstop provozem recepce.

Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, TV a telefonem.

Ubytování v jednolůžkových až dvoulůžkových pokojích s přistýlkou, dvoulůžkových apartmánech LUX a rodinných apartmánech.

K dispozici je moderní nekuřácká hotelová restaurace s českou a mezinárodní kuchyní - mimo stálé nabídky i denní výběr až z 8 hotových jídel z bufetové linky, grilování, zvěřinové a zabijačkové hody, nabídka z čerstvých zákusků a míchaných nápojů a široký výběr kávy LAVAZZA.

Přilehlá letní zahrádka s obsluhou nebo velká pivní zahrádka. 

Hotel Jehla nabízí široká škálu služeb včetně masážního salonu, solaria, ajurvédské salonní terapie, úschovny kol a připojení WI-FI ve veřejných prostorách.

Areál hotelu či jeho blízké okolí disponuje mnoha zařízeními od tenisových kurtů, fitness centra, bowling centra, golfového hřiště až po sportovní střelnici.


Zákazníci hodnotí „Hotel Jehla“

25.4.2018 21:25
Recenze „Hotel Jehla“ pro akci „pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Jehla“: 42275
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Budova hotelu Jehla je z venku ve špatném stavu (velmi stará fasáda) připomínající budovu sídliště
10.4.2018 06:53
Jana
Recenze „Hotel Jehla“ pro akci „pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Jehla“: 42275
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Starší hotel, ale čisté pokoje a velmi ochotný personál. Pro nenáročné klienty moc hezký pobyt.
8.4.2018 20:09
Recenze „Hotel Jehla“ pro akci „pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Jehla“: 42275
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Snídaně dostačující, večeře ze čtyř jídel, jedno bezmasé ovšem ostatní však bohužel jen kuřecí maso. Byla by vhodná i větší pestrost příloh, nejen americké brambory. Přesto, že byl březen v hotelu se nikde netopilo, což je nepochybně špatně, Čisté pokoje i sociálka. Přístup personálu vstřícný a ochotný. WIFI v celém hotelu, což je výborné a ne běžné i v lepších zařízeních.
3.4.2018 10:25
Recenze „Hotel Jehla“ pro akci „pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Jehla“: 42275
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt v hotelu Jehla byl bez komplikací, až na vypnuté topení v celém hotelu i přes chladné počasí. Interiér chválím, čistota na pokojích i v hotelu bez připomínek, obsluha v restauraci i na recepci milá.
30.3.2018 11:08
František
Recenze „Hotel Jehla“ pro akci „pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Jehla“: 42275
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Teprve pojedeme v květnu
11.3.2018 10:13
Recenze „Hotel Jehla“ pro akci „pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Jehla“: 42275
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Na pokoji uklizeno. Hotel málo obsazen. Pro přespání dostačující.
21.2.2018 10:02
Monika
Recenze „Hotel Jehla“ pro akci „3denní romantický pobyt s bohatou polopenzí v hotelu Jehla***+“: 42275
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Apartmán super, jídlo výborné
5.1.2018 20:43
Recenze „Hotel Jehla“ pro akci „5denní silvestrovský pobyt v hotelu Jehla*** pro 1 osobu“: 42275
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
SILVESTR jsme oslavili společně s manželem-program,hudba,raut,ohňostroj/dobré.Večeře trochu bídné(bez příloh).Ubytování čisté ale malé pokoje.Celkem za 3.
5.1.2018 17:19
Václav
Recenze „Hotel Jehla“ pro akci „5denní silvestrovský pobyt v hotelu Jehla*** pro 1 osobu“: 42275
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Celkově spokojeni. Ubytování trchu stísněné, ale velmi čisté. Strava dobrá, silvestrovský raut opulentní. Ale hudba příšerná. Obsluha dámská velmi dobrá a ochotná, mužská velmi laická, naštěstí jen jeden den.
5.1.2018 09:48
Václav
Recenze „Hotel Jehla“ pro akci „5denní silvestrovský pobyt v hotelu Jehla*** pro 1 osobu“: 42275
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Téměř vše bylo dle našich představ, pouze pokoje jsou málo vytápěné - chybí zdroj tepla v koupelně
2.1.2018 09:34
Marie
Recenze „Hotel Jehla“ pro akci „pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Jehla“: 42275
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování na úrovni, strava docela dobrá, horší to bylo s topením - po celou dobu pobytu vlažné - od 22,00 hodin do 6,00 hodin bez vytápění, totéž platí pro teplou vodu
25.12.2017 19:35
Jarmila
Recenze „Hotel Jehla“ pro akci „3denní romantický pobyt s bohatou polopenzí v hotelu Jehla***+“: 42275
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jeste nemame vyuzito
15.12.2017 12:58
Aleš
Recenze „Hotel Jehla“ pro akci „3denní romantický pobyt s bohatou polopenzí v hotelu Jehla***+“: 42275
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Žádná romantika, panelák uprostřed sídliště, když jsme chtěli snídani na pokoj, jak bylo uvedeno na voucheru, číšník se na nás znechuceně díval, atd. - pobyt za nic nestojí.
25.11.2017 18:35
Recenze „Hotel Jehla“ pro akci „pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Jehla“: 42275
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemný pobyt v hezkém městě, jsme spokojení
23.11.2017 09:32
Recenze „Hotel Jehla“ pro akci „pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Jehla“: 42275
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Absolutní propadák, realita hotelu vůči tomu co je promotováno je jak bílá a černá.

Ukončené akce klienta

5denní silvestrovský pobyt v hotelu Jehla*** pro 1 osobu
Hotel Jehla
3denní romantický pobyt s bohatou polopenzí v hotelu Jehla***+
Hotel Jehla
pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Jehla
Hotel Jehla