Recenze - Hotel Idol

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Idol
Celkové hodnocení akcí: 4.7142857142857
86% doporučuje (14 hodnocení)

IDOL Services s.r.o.
IČ 24264717
Dolní Mísečky 32
Vítkovice v Krkonoších 51238 CZ
www.hotelidol.com
+420 483 034 799
recepce@hotelidol.com

Hotel Idol

Wellness hotel Idol se nachází ve známé rekreační obsadit na Dolních Mísečkách v Krkonošském národním parku nad překrásným údolím říčky Jizerky. Má ideální polohu pro letní i zimní rekreaci. Naleznete zde klid a pohodu a příjemný odpočinek v prostředí s čistým vzduchem, hlubokými lesy a nádhernou krajinou. Díky svému umístění zde naleznou ráj i rodiny s dětmi. Okolí nabízí mnoho značeným turistických a cykloturistických tras.

Wellness hotel Idol splní Vaše sny o ideální dovolené. U nás zapomenete na starosti všedního dne, pochutnáte si na krkonošských a regionálních specialitách i pití. Můžete se nechat  hýčkat ve wellness centrus možností využití široké nabídky masáží a zábalů, infra sauny, solné terapie nebo whirpool. V okolí hotelu jemožnost širokého sportovního využití.

Wellness hotel Idol patří k nejhezčím hotelům na Dolních Mísečkách.

Hotelové pokoje jsou příjemným místem pro Váš odpočinek. K dispozici jsou pokoje jednolůžkové, dvoulůžkovés možností přistýlky, rodinné pokoje a apartmá s balkonem. Ve všech 16 pokojích se snoubí funkčnost horského tří hvězdičkového hotelu s příjemným prostředím.Pokoje jsou vybaveny WC, sprchou.

V hotelové restauraci podáváme každý den od 8:00 do 10:00 snídaně formou bufetu s prvky racionálních výrobků. Dále Vám v restauraci denně v době od 11:00 do 22:00 a o víkendech do 23:00 hodin nabízíme příjemné posezení u našich jídel regionální a krkonošské kuchyně s výběrem polévek, předkrmů, hlavních jídel připravovaných formou minutek i hotová jídla. Nezapomínáme ani na mlsné jazýčky s moučníky a zmrzlinou. Samozřejmostí je i široká nabídka nealkoholických, alkoholických nápojů, piva, exkluzivní nabídka sudového vína ivína z naší vinotéky, a na Vaše přání i míchaných nápojů. Výborná jídla pro Vás každý den připravuje náš šéfkuchař se svým týmem.

Součástí Wellness hotelu IDOL*** je wellness centrum. Nově jsme pro Vás v rámci wellness centra vybudovali solnou terapii (relax v teple s inhalací soli) a infrasaunu. Nabízíme klasické a sportovní i relaxační masáže, zábaly.

Myslíme i na děti, těm jsme postavili nový dětský koutek jako hrad pana Krbce  s kouzelnou skříní spoustou hraček, koutkem pro malování a  a společenskými hrami. K dispozici je i dětské hřiště, pískoviště a mega trampolína.


Zákazníci hodnotí „Hotel Idol“

15.7.2016 10:04
Katka
Recenze „Hotel Idol“ pro akci „relaxační pobyt pro dva v oceněném Wellness hotelu Idol***“: 38773
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hezký pobyt spojený s krásnými výlety v okolí.
21.6.2016 19:20
Recenze „Hotel Idol“ pro akci „relaxační pobyt pro dva v oceněném Wellness hotelu Idol***“: 38773
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krásné okolí, skvělý personál, výborná kuchyně.
28.10.2015 14:16
Recenze „Hotel Idol“ pro akci „pobyt s polopenzí pro dva ve Wellness hotelu Idol“: 38773
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše v pořádku, dobré jídlo, dobré ubytování
20.9.2015 21:17
Petra
Recenze „Hotel Idol“ pro akci „až 8denní pobyt s polopenzí pro dva ve Wellness hotelu Idol“: 38773
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt byl příjemný. Místo klidné a personál velmi ochotný.
4.9.2015 09:43
Lucie
Recenze „Hotel Idol“ pro akci „až 8denní pobyt s polopenzí pro dva ve Wellness hotelu Idol“: 38773
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velmi příjemný pobyt. Milý a vstřícný personál, výborný kuchař, pokoje útulné a čisté. Mohu jen doporučit. Rádi se sem vrátíme.
5.8.2015 10:53
Katerina
Recenze „Hotel Idol“ pro akci „až 8denní pobyt s polopenzí pro dva ve Wellness hotelu Idol“: 38773
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
+ hezký hotel, krásné okolí, příjemný a akční pan provozní (bohužel nemůže asi zastat všechen ostatní personál) - jídlo mastné a pravděpodobně z polotovarů k snídani je podávána místo másla jen rama obsluha v restauraci (1 ze 2 číšníků) znuděná, pomalá. Asi jsme ji trochu otravovali. plíseň ve sprchovém koutě Závěr: Ačkoliv má hotel skvělý potenciál (okolí, vzhled), tak kvůli jídlu a restauraci se již nevrátíme a ani svým známým nedoporučíme. Raději bychom si připlatili za jídlo vyšší sumu a pochutnali si, než abychom ušetřili a měli žaludeční a střevní potíže. Bohužel se na jídlo nedá utéci jinam do okolí. Velká škoda.
27.7.2015 20:21
Recenze „Hotel Idol“ pro akci „až 8denní pobyt s polopenzí pro dva ve Wellness hotelu Idol“: 38773
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Rezervoval jsem si 2 pokoje a zakoupil 2 ks voucherů, které jsem mailem odeslal. Při nástupu pobytu jsem byl nemile překvapen, protože majitel hotelu mě tvrdil, že dostal pouze jeden voucher a tudíž nám rezervoval pouze jeden pokoj. Neměl jsem momentálně přístup k internetu, takže jsem nemohl jeho tvrzení vyvrátit a byl jsem tedy rád za náhradní ubytování na jednu noc, zbytek dovolené už proběhl dle plánu a musím pochválit jak ubytování tak i stravu. Až doma jsem pak pročítal naši korespondenci a zjistil jsem, že mi pan majitel opravdu lhal, protože protože můj mail dostal v pořádku a dokonce mi na něj odpovídal.
7.3.2015 16:58
Recenze „Hotel Idol“ pro akci „pobyt ve Wellness hotelu Idol Dolní Mísečky pro dva na 5 dní“: 38773
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ideální poloha pro sjezdové i běžecké lyžování. Pěkné ubytování, příjemný personál, strava jako od maminky- zkrátka, ideální dovolená.
31.10.2014 19:37
Romana
Recenze „Hotel Idol“ pro akci „3 nebo 4denní pobyt ve Wellness hotelu Idol s polopenzí pro dva“: 38773
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krásný , slunečný relax .
23.10.2014 08:40
Recenze „Hotel Idol“ pro akci „3 nebo 4denní pobyt se snídaní ve Wellness hotelu Idol pro dva“: 38773
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobry den , s pobytem jsem byla spokojena ,prijemny personal ,jidlo skvele.
22.10.2014 22:02
Recenze „Hotel Idol“ pro akci „3 nebo 4denní pobyt se snídaní ve Wellness hotelu Idol pro dva“: 38773
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování, jídlo i péče personálu na jedničku.
22.10.2014 18:19
Recenze „Hotel Idol“ pro akci „3 nebo 4denní pobyt se snídaní ve Wellness hotelu Idol pro dva“: 38773
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velmi příjemný pobyt
22.10.2014 14:35
Recenze „Hotel Idol“ pro akci „3 nebo 4denní pobyt se snídaní ve Wellness hotelu Idol pro dva“: 38773
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Super, mala drobnost, pokud je napsáno v nabídce voucehru že zahrnuje odpolední kávu pro 2, tak je fakt divný když nám pak řeknou že je to jen jedna káva pro oba :-). Jinak bylo vše super, personál byl vstřícný, rozhodně stojí zato zmínit kuchyné ta byla asi z poskytovaných služeb opravdu nadprůměrná, to je rozhodující důvod proč doporučit tento hotel.
22.10.2014 14:34
Recenze „Hotel Idol“ pro akci „3 nebo 4denní pobyt se snídaní ve Wellness hotelu Idol pro dva“: 38773
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo v pořádku.
1

Ukončené akce klienta

pobyt pro dva a 1 dítě do 12ti let zdarma ve Wellness hotelu Idol***
Hotel Idol
relaxační pobyt pro dva v oceněném Wellness hotelu Idol***
Hotel Idol
pobyt pro dva s polopenzí ve 3* Wellness hotelu Idol
3* Wellness hotel Idol