Recenze - Hotel Goethe

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Goethe
Celkové hodnocení akcí: 4
77% doporučuje (22 hodnocení)

Hotel Goethe - Pavel Fejtek
IČ 43019374
T. G. Masaryka 22
Loket 35733 CZ
www.goetheloket.cz
+420 602 296 857
goetheloket@seznam.cz

Hotel Goethe

Hotel Goethe*** najdete přímo na zámecké cestě uprostřed náměstí v Lokti. Nabízíme Vám ubytování a stravování v rodinném hotelu v domácím prostředí s českou kuchyní a plzeňským pivem.

Ubytování
V hotelu je třináct pokojů s maximální kapacitou 32 lůžek. Pokoje jsou vybaveny WC, koupelnou, TV a telefonem. K dispozici je též WiFi bezdrátové připojení k internetu. Parkoviště pro naše hosty je přímo před hotelem.

Posedět můžete v restauraci, kavárně, příjemné zimní zahradě nebo na dvou venkovních terasách.

K relaxaci můžete využít hotelovou saunu s malou odpočívárnou a posilovací stolicí.


Zákazníci hodnotí „Hotel Goethe“

25.5.2016 13:28
Recenze „Hotel Goethe“ pro akci „od 1960 Kč pobyt v hotelu pod hradem Loket“: 38125
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pokoj byl dobře zařízený, obsluha přijemná a poloha hotelu u hradu i pro výlety vynikající
22.9.2015 19:05
Recenze „Hotel Goethe“ pro akci „romantika pod středověkým hradem Loket - pobyt pro 2 osoby v hotelu Goethe“: 38125
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
nebyl problém
11.9.2015 09:40
Recenze „Hotel Goethe“ pro akci „romantika pod středověkým hradem Loket - pobyt pro 2 osoby v hotelu Goethe“: 38125
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dala bych i 5 hvězdiček, ale co se týče snídaní, tam je ještě nějaká rezerva, ale krásné prostředí Lokte to vynahradí.
5.9.2015 12:46
Recenze „Hotel Goethe“ pro akci „romantika pod středověkým hradem Loket - pobyt pro 2 osoby v hotelu Goethe“: 38125
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Po poněkud překvapivém uvítání, kdy nám v 15 hodin sdělila servírka že je "zaneprázdněná" a nemá čas nás ubytovat, protože je sama na obsluhu i recepci, jsme byli s akcí spokojeni. Pokoj byl čistý, jídlo dostačující.
1.9.2015 09:34
Helena
Recenze „Hotel Goethe“ pro akci „romantika pod středověkým hradem Loket - pobyt pro 2 osoby v hotelu Goethe“: 38125
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Hotel je krásně umístěný přímo na náměstí, a pokoj byl prostorný, to je asi vše. Orezlá police v koupelně vypadala, že spadne a papír na WC připomínal krepový reciklát neurčité hnědavé barvy. Voda ve sprše měla malý tlak a její teplota byla silně osvěžující. Při štěstí a dlouhém sprchování byla alespoň vlažná. Inzerovaná wifi byla sice vidět, ale nešlo se na ni nikde připojit. Pouze 1x se to povedlo v "kavárně", jinak nikde. Úrověň snídaní byla zoufalá, káva se nedala pít a sýr a balená paštika byly nechutné. Výběr silně omezený jak sortimentem, tak jeho kvalitou, o zelenině nebo snad ovoci jste si mohli nechat zdát. Jiné jídlo jsme si v hotelu raději nedali. V místnosti na snídaně byla letitá vrstva zašlapané pšíny na parketách a přes sádrokartonové stěny pokoje je slyšet absolutně všechno. Nejsme rozmazlení, ale když koupím 3 hvězdy, tak je očekávám, tento hotel je rozhodně nesplňuje. Přijeli jsme ze 3 hvězd z Náchoda, ale to se nedá srovnávat. I horská chalupa poskytně vyšší úroveň vybavení a čistoty. Rozhodně nedoporučuji tomu, kdo má zájem o inzerovanou kvalitu.
24.8.2015 11:14
Recenze „Hotel Goethe“ pro akci „romantika pod středověkým hradem Loket - pobyt pro 2 osoby v hotelu Goethe“: 38125
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
V hotelu Goethe V Lokti jsme byly od 3.7 do 5.7 .15a byly jsem velmi spokojeni S pozdravem Šťastná
17.8.2015 14:56
Recenze „Hotel Goethe“ pro akci „romantika pod středověkým hradem Loket - pobyt pro 2 osoby v hotelu Goethe“: 38125
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
příjemný a ochotný personál.
8.8.2015 22:54
Hana
Recenze „Hotel Goethe“ pro akci „romantika pod středověkým hradem Loket - pobyt pro 2 osoby v hotelu Goethe“: 38125
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
pěkné ubytování ve středu města , jen při delším pobyty by to chtělo občas nějakou změnu ne stále opakující šunkový salám ke snídani
5.8.2015 11:40
Recenze „Hotel Goethe“ pro akci „romantika pod středověkým hradem Loket - pobyt pro 2 osoby v hotelu Goethe“: 38125
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt na super místě zajištěné parkování příjemný personál.
2.5.2015 17:47
Sylva
Recenze „Hotel Goethe“ pro akci „romantika pod středověkým hradem - pobyt pro 2 osoby v hotelu Goethe Loket“: 38125
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
perfektní
22.4.2015 16:35
Monika
Recenze „Hotel Goethe“ pro akci „romantika pod středověkým hradem - pobyt pro 2 osoby v hotelu Goethe Loket“: 38125
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobrý den,přijde mi hloupé ptát se zákazníků kteří ještě svůj pobyt neabsolvovali.Možná by bylo rozumnější vyčkat na konec platnosti voucheru a poté oslovit....tj.mé hodnocení je bezpředmětné,pobyt mám Seibertová
19.4.2015 12:38
Igor
Recenze „Hotel Goethe“ pro akci „romantika pod středověkým hradem - pobyt pro 2 osoby v hotelu Goethe Loket“: 38125
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Moc výborně
14.11.2014 20:31
Recenze „Hotel Goethe“ pro akci „romantický pobyt v hotelu Goethe*** pod středověkým hradem Loket“: 38125
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Loket a hotel Goethe byl šťastný výběr.
13.11.2014 09:33
Recenze „Hotel Goethe“ pro akci „romantický pobyt v hotelu Goethe*** pod středověkým hradem Loket“: 38125
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Ubytování odpovídá třem hvězdičkám,strava nikoliv
11.11.2014 20:06
Recenze „Hotel Goethe“ pro akci „romantický pobyt v hotelu Goethe*** pod středověkým hradem Loket“: 38125
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vše OK

Ukončené akce klienta

romantika pod středověkým hradem - pobyt pro 2 osoby v hotelu Goethe Loket
Hotel Goethe
romantika pod středověkým hradem Loket - pobyt pro 2 osoby v hotelu Goethe
Hotel Goethe
romantika pod středověkým hradem Loket - pobyt pro 2 osoby v hotelu Goethe
Hotel Goethe