Recenze - Hotel Gejzír

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

Hotel Gejzír
Celkové hodnocení akcí: 3.2777777777778
61% doporučuje (18 hodnocení)

Petr Mareš
IČ 01951734
Slovenská 5A
Karlovy Vary 36021 CZ
www.hotelgejzir.cz
353235065
info@hotelgejzir.cz

Hotel Gejzír

Hotel Gejzír Vám poskytne ubytování v jedné z nejkrásnějších částí města, obklopen lázeňskými lesy a parky, uprostřed tenisového areálu se 14 tenisovými dvorci a s přilehlou tenisovou halou s dvěma dvorci. V okolí 5 km jsou 4 golfová hriště. 

Ubytování v 9 jednolůžkových, 17 dvojlůžkových pokojích s možností přistýlek a 2 apartmánech. Sprcha, WC, barevný televizor a telefon v každém pokoji samozřejmostí.

 

Hotelová restaurace je otevřena po celý den, v příjemném prostředí si můžete vybrat ze širokého sortimentu teplých a studených jídel se specialitami české kuchyně, alkoholických a nealkoholických nápojů.

V letním období příjemné posezení na restaurační terase.

Salónek nabízí vhodné prostředí k pořádání společenských akcí, seminářů, rautů, svatebních a rodinných oslav apod.

Parkování uzavřené v areálu hotelu.

Služby hotelu: sauna, masáže, zajištění možností balneo, tenisová hra pro jednotlivce i kolektivy ( trenéři i sparing partneři jsou k dispozici ) šachy, možnost hrát golf, rybařit, plavat aj.

Na přání možnost zajištění skupinových výletů Praha, M.Lázně a jiná místa České Republiky, včetně průvodců.


Zákazníci hodnotí „Hotel Gejzír“

4.8.2017 17:57
Recenze „Hotel Gejzír“ pro akci „pobyt v Hotelu Gejzír s polopenzí pro dva“: 41142
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Nejhorší hotel, jestli se to dá nazvat hotelem. Pavučiny, špinavá podlaha, plíseň v koupelně - jedním slovem katastrofa. rozhodně nedoporučuji!!
3.8.2017 13:08
Recenze „Hotel Gejzír“ pro akci „pobyt v Hotelu Gejzír s polopenzí pro dva“: 41142
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
1.V nabídce uvedeno - "1. večeře - 3chodové menu, jako hlavní chod talíř řízků + příloha dle přání" na stole se objevilo pečené kuřecí stehno - totéž i druhý den u nově příchozích 2. WiFi - pouze v prostorách recepce a totéž i mobilní telefony 3. TV na pokoji - ano, ale z českých programu funguje pouze ČT1 + 4 německé 4. V celé nabídce není nikde uvedeno, že hotelová restaurace slouží pouze pro podávání snídaní a večeří. Jiné jídlo si zde nekoupíte a chcete-li si večer posedět přáteli máte smůlu - restaurace zavírá ve 20.00 hodin - kdy končí výdej večeří.
26.7.2017 16:26
Recenze „Hotel Gejzír“ pro akci „pobyt v Hotelu Gejzír s polopenzí pro dva“: 41142
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pro nenáročného super. Škoda, že bude přebudován na *****. Z Varů mizí levné ubytování...
5.5.2017 13:03
Zdeněk
Recenze „Hotel Gejzír“ pro akci „pobyt v Hotelu Gejzír s polopenzí pro dva“: 41142
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše v naprostém pořádku
21.2.2017 18:29
Recenze „Hotel Gejzír“ pro akci „pobyt v Hotelu Gejzír s polopenzí pro dva“: 41142
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo splněno a děkujeme velmi milému personálu.
15.10.2016 12:02
Recenze „Hotel Gejzír“ pro akci „pobyt v Hotelu Gejzír s polopenzí pro dva“: 41142
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Absolutní nespokojenost a nikomu nedoporučuji: 1. rozpadlé lůžko - část lamel nahrazena tuhými trubkami, část lamel vypadávala.... velmi nepříjemný zážitek, o spánku se nedá hovořit! 2. zapáchající koupelna 3. plíseň ve sprchovém koutě 4. netěsnost sprchového koutu, zaplavená podlaha koupelny po sprchování 5. připomínka ke stravě - 1. večeře akceptovatelná i když ji nazvat 3chodovou je přehnané, 2. večeře: objednány výpečky s bramborovým knedlíkem a zelím, servírováno dušené maso s UHO, knedlíkem houskovým a červeným zelím... . Po dotazu, kde se stala chyba, jsme se od milé servírky dozvěděli, že výpečky takto někdo dělá a že si nevybavuje nabídku a bramborovým knedlíkem. O závadách jsem informoval recepci 14.8. ráno s žádostí o jejich odstranění. Recepce sdělila, že o závadách ví, že už jsou hlášeny... (od předchozích hostů!!). Musím konstatovat, že závady odstraněny nebyly a když jsem na to 15.8. ráno při odhlášení recepci upozornil, tak jsem se dozvěděl, že "závady budou předány řediteli hotelu, který to vyřeší, ale dosud není přítomen". To, že to nebylo řešeno vůbec (ani plíseň ve sprše!!) a čeká se na pana ředitele je tristní. Reklamováno 16.8., následně opakovaně 12.9., 12.9. zaslána reklamace i na Slever ... dosud bez odpovídající reakce
1.9.2016 02:00
Recenze „Hotel Gejzír“ pro akci „pobyt v Hotelu Gejzír s polopenzí pro dva“: 41142
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Cena zodpoveda jakosti
30.8.2016 20:53
Recenze „Hotel Gejzír“ pro akci „pobyt v Hotelu Gejzír s polopenzí pro dva“: 41142
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krásný a příjemný pobyt. V hotelu čisto, útulno, personál ochotný, jídlo výborné.
7.8.2016 23:04
Recenze „Hotel Gejzír“ pro akci „pobyt v Hotelu Gejzír s polopenzí pro dva“: 41142
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Gejzír bych nazvala spíš ubytovnou, než hotelem. Všechna záporná hodnocení jsou bohužel pravda, ať se jedná o zápach, wifi, televizi, jídlo. Zvlášť vysypávání nesnědeného pečiva zpět mezi ostatní a vyklepávání drobků z košíku tamtéž mi přišlo jako vrchol nechutnosti. Personál ochotný byl, ale nějak vůbec nevěděl, co má dělat. A teď zjišťuji, že jsme měli dostat tříchodovou večeři, ale ten třetí chod jsme nedostali. Na přespání snad dobré, ale strávit tam týdenní dovolenou ani náhodou.
2.8.2016 15:45
Recenze „Hotel Gejzír“ pro akci „pobyt v Hotelu Gejzír s polopenzí pro dva“: 41142
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ahsjs
31.7.2016 10:02
Recenze „Hotel Gejzír“ pro akci „pobyt v Hotelu Gejzír s polopenzí pro dva“: 41142
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
V hotelu nefungovalo připojení k internetu, a to nejen nám, ale i dalším hostům. 3. chodovou večeři jsme dostaly pouze první večer (květáková polévka, řízky s hranolkami, kupovaná roláda se šlehačkou). Druhý večer jsme dostaly přesolené rizoto, ale slečna servírka byla milá, omlouvala se a jídlo nám vyměnila za kuřecí stehno s rýží. Hotel doporučuji lidem, kteří budou pokoje využívat pouze na přespání. Od lázeňského centra je hotel vzdálen cca 25 minut. Zastávka autobusu je přímo před hotelem, ale cesta se dá zvládnout po chodníčku pěšky.
19.7.2016 11:06
Recenze „Hotel Gejzír“ pro akci „pobyt v Hotelu Gejzír s polopenzí pro dva“: 41142
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemně strávený víkend, milý personál.
18.7.2016 09:42
Recenze „Hotel Gejzír“ pro akci „pobyt v Hotelu Gejzír s polopenzí pro dva“: 41142
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Katastrofa, problémy s rezervací - neměli ji v evidenci!!!, zastaralé vybavení, teplá voda tekla až po cca 10 minutách, na chodbách smrad z odpadů a kuchyně, při snídani nebylo doplňováno jídlo.... nejhorší zkušenost z pobytu ve Varech, kde jsme byli již po šesté... škoda :-(
9.5.2016 22:11
Recenze „Hotel Gejzír“ pro akci „pobyt v Hotelu Gejzír s polopenzí pro dva“: 41142
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
ubytování+polopenze=průměr,ale na druhou stranu,co bychom chtěli za tu cenu! Takže dobrý.
8.3.2016 15:33
Recenze „Hotel Gejzír“ pro akci „pobyt v Hotelu Gejzír s polopenzí pro dva“: 41142
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
s akcí jsme velice spokojeni, jen víc takových pobytů pro dva a zvlášť pro důchodce je to akce jak šitá na míru. svým přátelům bych to nejen doporučila, ale na takové akce je beru hned sebou, aby i oni z toho něco měli. děkujeme!!!

Běžící akce klienta