Recenze - Hotel Eliška

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Eliška
Celkové hodnocení akcí: 4.6190476190476
95% doporučuje (21 hodnocení)

ELIŠKA KARLOVY VARY s.r.o.
IČ 27993591
Krále Jiříiho 972/2a
Karlovy Vary 36001 CZ
www.hotel-eliska.cz/cs/service/hotel-eliska/
355318011 355318012 353235525
eliskakv@gmail.com

Hotel Eliška

Hotel Eliška **** se nachází v romantickém prostředí prestižní lázeňské zóny Karlových Varů. Užijte si atmosféru tohoto krásného lázeňského města, omládněte příjemným hýčkáním při procedurách a popíjením léčebných pramenů, nebo darujte ozdravný pobyt blízkému člověku, který si to opravdu zaslouží.

Exkluzivní ubytování

Ubytováni budete v pokojích Standart, Komfort nebo v Apartmánu. Čekat na vás bude moderně zařízený nekuřácký pokoj s balkónem, komfortní koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, k dispozici budete mít fén, pokojový trezor, připojení k internetu, telefon, sadu pro čištění obuvi a oděvů a župan + pantofle, které si můžete zanechat.

Výtečná kuchyně

Na polopenzi si pochutnáte v hotelové restauraci, která nabízí širokou nabídku jídel. Snídaně probíhá formou bohatého teplého a studeného bufetu. Večeře jsou o třech chodech - nabízíme široký výběr salátů, stejně tak i domácích dezertů, které budou jistě příjemnou tečkou chutného a vydatného jídla.

Luxusní procedury

V rámci balíčku si také odpočinete při procedurách. Čeká Vás částečná masáž zad a šíje - masáž je nejstarší formou relaxační terapie, po které se budete cítit jako znovuzrozeni! Další procedurou, která vám zpříjemní pobyt je buď reflexní masáž plosek nohou, která je velmi příjemná. Je prováděna na chodidle a nártu nohou - vychází ze skutečnosti, že na chodidle se zobrazuje celé tělo. Pomáhá odstranit stres, uvolňuje celé tělo a dodává energii. Nebo můžete zvolit přístrojovou lymfodrenáž, která detoxikuje organizmus, pomáhá při křečových žilách a je prevencí proti celulitidě. Hotel nabízí spoustu dalších procedur, na které máte slevu 20%.

Komorní atmosféra a nejvyšší úroveň služeb našeho hotelu udělá Váš pobyt výjimečným a jedinečným. Zakládáme si na individuálním přístupu ke každému klientovi. Přijeďte a přesvědčte se sami.


Zákazníci hodnotí „Hotel Eliška“

24.4.2017 09:15
Recenze „Hotel Eliška“ pro akci „3denní wellness pobyt pro dva v hotelu Eliška****“: 41293
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Hotel čistý, hezky zařízený. Papuče slíbili dodat, též tekuté mýdlo, ubrousky a župan. Nedočkali jsme se. Wellness pouze dopoledne v čas předem určený. V hotelu vládne podivný "režim" co se smí a co ne. Trochu jako za dob před revolucí. Máte určené místo u jídla. K snídani je na hosta jedna hosuka. Když na Vás nevyjde dozvíte se, že jich bylo dost, ale když si někdo vezme dvě ? Musím dodat, že zbyl chleba, koláče, kaše. Jídlo je spíše dietní. Pokud nepřijdete k jídlu půl hodiny před ukončením určeného času, dostanete vyčiněno. 5min před ukončením večeří zhasnou, aby bylo jasno. Většina hostů je rusky mluvících, hotel je tomu přispůsoben. Byla to zajímavá zkušenost, trochu výlet do luxusu z dob před rokem 89. Už jsem přivykla jinému chování a vstřícnosti. K dobru přidávám, že pejsek byl vítán. Hotel je v klidné části města, v okolí park, nádherný chrám hned vedle. Na léčebný pobyt zcela vyhovující, o dovolené mám jiné přdstavy.
28.2.2017 18:44
Jitka
Recenze „Hotel Eliška“ pro akci „3denní wellness pobyt pro dva v hotelu Eliška****“: 41293
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobrý den, Velice se nám v hotelu Eliška líbilo,všichni byli velice příjemní a ochotní.Moc rádi se tam opět vrátíme a všem moc doporučuji.
6.3.2017 07:50
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý den! Mnohokrát děkujeme, za uznání naší práce! Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu! Kolektiv pracovníků hotelu Eliška Karlovy Vary
2.11.2016 17:22
Recenze „Hotel Eliška“ pro akci „wellness pobyt pro dva na 3 dny v Hotelu Eliška****“: 41293
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vstřícný personál, klidný hotel,strava výborná.
4.10.2016 17:53
Recenze „Hotel Eliška“ pro akci „wellness pobyt pro dva na 3 dny v Hotelu Eliška****“: 41293
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byli jsme spokojeni,jak s ubytováním tak s personálem.Ale bylo to krátké.
18.9.2016 12:01
Recenze „Hotel Eliška“ pro akci „wellness pobyt pro dva na 3 dny v Hotelu Eliška****“: 41293
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pekny hotel,kvalitni sluzby,rychle vyrizeni objednavky,mily personal...vsem doporucuji
12.9.2016 08:34
Recenze „Hotel Eliška“ pro akci „wellness pobyt pro dva na 3 dny v Hotelu Eliška****“: 41293
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krásné prostředí,velice ochotný personál.
30.8.2016 21:45
Jitka
Recenze „Hotel Eliška“ pro akci „wellness pobyt pro dva na 3 dny v Hotelu Eliška****“: 41293
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Stylové ubytování, chutné jídlo. Masáže byly příjemné, ale 15 min je velmi málo.
16.8.2016 23:40
Recenze „Hotel Eliška“ pro akci „wellness pobyt pro dva na 3 dny v Hotelu Eliška****“: 41293
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
V hotelu Eliška jsme byli naprosto spokojeni ,krasne prostredi , výborně jidlo , milá a ochotna pani recepční a uzasni maseri pani Jana a pan Josef . Dekujeme , urcite se vrátíme
12.8.2016 11:47
Recenze „Hotel Eliška“ pro akci „wellness pobyt pro dva na 3 dny v Hotelu Eliška****“: 41293
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hotel dobrý, okolí krásné, služby by mohly být trochu lepší.
11.8.2016 14:31
Recenze „Hotel Eliška“ pro akci „wellness pobyt pro dva na 3 dny v Hotelu Eliška****“: 41293
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemné ubytování a perfektní personál.
5.8.2016 16:43
Helena
Recenze „Hotel Eliška“ pro akci „wellness pobyt pro dva na 3 dny v Hotelu Eliška****“: 41293
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt v hotelu Eliška splnil naše očekávání.Personál ochotný a milý.Masáže příjemné. Hotel čistý a krásný.A Karlovy Vary kouzelné. Už nyní jsme rozhodnuti pobyt zopakovat.
4.7.2016 20:58
Recenze „Hotel Eliška“ pro akci „wellness pobyt pro dva na 3 dny v Hotelu Eliška****“: 41293
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Prijemny a mily personal, strava dostacujici, masaze super.Rada se vratim.Pavla
25.6.2016 16:11
Kateřina
Recenze „Hotel Eliška“ pro akci „wellness pobyt pro dva na 3 dny v Hotelu Eliška****“: 41293
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Tento pobyt jsme zakoupily s kamaradkou. Jela jsem trosku s obavamy, ze nam urcite nebude venovana takova pece jako klasickym hostum. Toto ale v hotelu Eliska neplati! Z mileho a vstricneho chovani pani recepcni, obsluhujiciho a maserskeho personalu jsem byla nadsena. Jejich chovani bylo uzasne a vstricne ve vsem. Navic poloha tohoto hotelu je idealni k prochazkam na kolonade, je totiz vzdalen cca 5min.od centra. Takze ja urcite tento hotel doporucuji vsem znamym, i neznamym :-).
13.6.2016 08:05
Recenze „Hotel Eliška“ pro akci „wellness pobyt pro dva na 3 dny v Hotelu Eliška****“: 41293
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování a masáže dobré. Strava slabá.
21.5.2016 08:23
Recenze „Hotel Eliška“ pro akci „wellness pobyt pro dva na 3 dny v Hotelu Eliška****“: 41293
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Masáže,ubytování,prostředí hotelu i umístění hotelu v Karlových Varech je skvělé. Slabší bylo množství jídla k večeři i výběr z jidel.

Ukončené akce klienta

3denní wellness pobyt pro dva v hotelu Eliška****
Hotel Eliška
3denní wellness pobyt pro dva v hotelu Eliška****
Hotel Eliška
3denní wellness pobyt pro dva v hotelu Eliška****
Hotel Eliška