Recenze - Hotel České Žleby

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel České Žleby
Celkové hodnocení akcí: 4.8
100% doporučuje (10 hodnocení)

HotCZ s.r.o.
IČ 28480139
České Žleby 56
Stožec 38451 CZ
www.hotel-ceske-zleby.cz
+420 773 380 189
info@hotcz.cz

Hotel České Žleby

Hotel České Žleby v jižní části Národního parku Šumava s okouzlující vyhlídkou.

Hotel poskytuje 13 dvoulůžkových pokojích, 6 dvoulůžkových pokojů s přistýlkou, 4 mezonetové čtyřlůžkové pokoje a 2 apartmány.

Na každém pokoji je sociální zázemí se sprchou nebo s vanou pro dvě osoby a TV-SAT.

Samozřejmostí je i bezbariérový přístup a sociální zařízení pro handicapované návštěvníky.

Restaurace s kulinářským zážitkem
Útulné prostředí nekuřácké restaurace s celodenním provozem nabízí výběr ze stálého jídelního lístku, denní menu i sezónní speciality. Za hezkého počasí lze posedět a občerstvit se na terase. Restaurace může upravit jídelníček pro pobyty dětí, připravit dietní jídla apod. Na přání zajistí zázemí pro oslavy, svatby, školení nebo jen malé příjemné posezení přátel u krbu. 

V našem týmu je jeden z nejlepších kuchařských mágů a zasloužil se svými výkony o prestižní gurmánský certifikát.

Wellness
Hotel České Žleby nabízí prostředí, ve kterém načerpáte sílu, zdraví a krásu.

Můžete individuálně relaxovat ve vnitřním bazénu s protiproudem, vířivce nebo sauně.

Pro malé návštěvníky hotelu je určena prostorná dětská herna vybavená jak pro nejmenší hosty tak i pro větší ( bazének s míčky a skluzavkou, koutek pro malování, zábavné hry...) a venkovní dětské hřiště přehledné z terasy restaurace. Samozřejmostí jsou dětské postýlky i s ložním prádlem na požádání nebo dětské sedačky v restauraci ( možnost zapůjčení nočníků, lehátek do vany, hrníčků, bryndáků...).

Pro rodiče hotel na přání zajistí hlídání dětí (1 - 10 roků).

Hotel má vlastní parkoviště, úschovnu kol i lyží, půjčovnu skákacích bot a sněžnic a hernu vybavenou stolním tenisem, kulečníkem, elektronickými šipkami a fotbálkem.


Zákazníci hodnotí „Hotel České Žleby“

3.5.2016 14:20
Simona
Recenze „Hotel České Žleby“ pro akci „pobyt v hotelu České Žleby pro 2 osoby na 3 dny“: 31622
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
děkujeme za příjemný pobyt, velmi ochotnou a milou obsluhu a rádi se vrátíme
20.5.2015 09:57
Miroslav
Recenze „Hotel České Žleby“ pro akci „pobyt v hotelu České Žleby pro 2 osoby na 3 dny“: 31622
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
supr
30.3.2015 07:00
Dagmar
Recenze „Hotel České Žleby“ pro akci „pobyt v hotelu České Žleby pro 2 osoby na 3 dny“: 31622
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
S pobytem jsme byli spokojeni.
27.3.2015 13:11
Recenze „Hotel České Žleby“ pro akci „pobyt v hotelu České Žleby pro 2 osoby na 3 dny“: 31622
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo skvělé
30.3.2015 13:54
Reakce poskytovatele slevy
Děkujeme
22.3.2015 17:13
Eva
Recenze „Hotel České Žleby“ pro akci „pobyt v hotelu České Žleby pro 2 osoby na 3 dny“: 31622
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
naprostá spokojenost, milý a ochotný personál
30.3.2015 13:51
Reakce poskytovatele slevy
Mnohokrát děkujeme :-)
11.3.2015 11:43
Dana
Recenze „Hotel České Žleby“ pro akci „pobyt v hotelu České Žleby pro 2 osoby na 3 dny“: 31622
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vše ok
30.3.2015 13:52
Reakce poskytovatele slevy
Děkujeme Snad se u nás zase potkáme :-)
6.3.2015 11:00
Recenze „Hotel České Žleby“ pro akci „pobyt v hotelu České Žleby pro 2 osoby na 3 dny“: 31622
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Naprosta spokojenost.
17.2.2015 11:40
Recenze „Hotel České Žleby“ pro akci „pobyt v hotelu České Žleby pro 2 osoby na 3 dny“: 31622
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byli jsme moc spokojeni.
10.2.2015 17:09
Lucie
Recenze „Hotel České Žleby“ pro akci „pobyt v hotelu České Žleby pro 2 osoby na 3 dny“: 31622
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hotel je úžasný, jídlo bylo dobré, ale považuji částečně za klamavou reklamu že nás neinformovali předem že v neděli není možná masáž (náš pobyt neděle - pondělí byl ohlášen dlouho dopředu), a při příjezdu nám oznámili že jediná možnost masáže, která byla v ceně voucheru, je v den odjezdu v 8.50 ráno - což kolidovalo se snídaní a nutností se vystěhovat z pokoje - nebyla nám dána žádná jiná možnost, navíc v ceně voucheru nebylo uvedeno že "lymfodrenážní masáž" jsou jen příšerné a nepopulárné lymfodrenážní kalhoty, které navíc nesmíte mít když máte křečové žíly - nebylo nám umožněno tuto masáž vyměnit za jinou, dokonce ani za vstup do bazénu, který byl tou dobou prázdný. Je nefér, že voucher slibuje "3 dny wellness" ale vlastně v den příjezdu můžete služby hotelu využívat až po 15. hodině a v den odjezdu už vůbec ne - to nám přišlo vskutku jako klamavá reklama! Lucie Králová
15.2.2015 15:02
Reakce poskytovatele slevy
Vážená paní Králová, je nám velice líto, že jste z našeho hotelu odjela s pocitem klamavé reklamy. Pokud je to v našich možnostech, snažíme se našim hostům vždy vyjít vstříc. Jiný termín masáží ve Vašem případě již nebyl možný. Vzhledem k tomu, že jsme číslo Vašeho voucheru, a tím tak pro nás závazné potvrzení rezervace, obdrželi až večer před Vaším příjezdem, nebylo možné včas rezervovat sobotní časy masáží. V neděli má naše masérka den volna a tak jediný vhodný termín byl pouze v pondělí dopoledne. Co se týká výměny procedur, obsah balíčku je připraven ve spolupráci se slevovým portálem speciálně pro tuto slevovou akci, čímž je jedinečný a procedury tak nelze měnit za jiné. V podmínkách voucheru je, že procedury lze poskytnout pouze osobám bez zdravotních obtíží. Je velká škoda, že jste nás na křečové žíly neupozornila předem, mohli jsme se vyhnout tomuto nepříjemnému nedorozumění. Vstup do hotelového wellness centra - bazénu, vířivky a sauny, je po celou dobu pobytu pro ubytované hosty zdarma, denně od 10:00 do 19:30 hodin. Každé ráno probíhá pravidelné čištění a údržba celého wellness centra, včetně technologie bazénu i vířivky, není tak možné v tento čas bazén využívat. V den odjezdu žádáme hosty o vyklizení pokoje do 10.00 hodin, v případě, že si hosté chtějí o několik hodin prodloužit svůj pobyt u nás, je jim toto umožněno za mírný doplatek. Dagmar Šubová, ředitelka Hotelu České Žleby
6.2.2015 11:11
Zbyněk
Recenze „Hotel České Žleby“ pro akci „pobyt v hotelu České Žleby pro 2 osoby na 3 dny“: 31622
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Supr spoluprace
1

Ukončené akce klienta

pobyt v hotelu České Žleby pro 2 osoby na 3 dny
Hotel České Žleby
pobyt v hotelu České Žleby pro 2 osoby na 3 dny
Hotel České Žleby
pobyt pro 2 osoby na 3 dny v hotelu České Žleby*** s vlastním wellness