Recenze - Hotel Adam

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Adam
Celkové hodnocení akcí: 4.4112903225806
96% doporučuje (124 hodnocení)

Hotel Adam s.r.o.
IČ 24149641
Svatý Petr 267
Špindlerův Mlýn 54351 CZ
www.hoteladam.cz
499433070
info@hoteladam.cz

Hotel Adam

Kompletně zrekonstruovaný 4hvězdičkový hotel se nachází necelé 2 km od centra horského střediska Špindlerův Mlýn, v nejkrásnějším údolí v Krkonoších - v údolí Svatého Petra.

Z jedné strany je údolí uzavřeno Kozími Hřbety, Luční Horou a ze strany druhé horským svahem Stoh. Jakékoliv místo v okolí hotelu Vám proto nabízí úchvatný výhled! Tento výhled ještě umocní vojenský dalekohled, ze kterého můžete okolí blíže prozkoumat a je velmi oblíbenou atrakcí našeho hotelu.

V blízkosti hotelu se nachází sportovní lyžařský areál Svatý Petr. Pro Váši relaxaci je připraven wellness bar, fitness, bazén, whirlpool, parní lázeň, sauna a masáže.

Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi, pro které je na hotelu připraven dětský koutek, dětské hřiště, trampolína a velkoplošná projekce pohádek.

Ubytování

Všechny pokoje jsou vybaveny sprchou nebo vanou,WC, fénem, nábytkem z masivního dřeva, TV se SAT programy, minibarem a trezorem.

V hotelu je k dispozici výtah. Parkoviště a garážová stání jsou zdarma přímo u objektu.

Restaurace

Součástí hotelu je restaurace s barem, krbem a dětským koutkem.

Dalším místem, kde strávit večer s přáteli, je wellness bar. Můžete si zahrát šipky, stolní fotbal, biliard a dobře se pobavit.

Wellness

Relaxační centrum láká k odpočinku a relaxaci po celodenních aktivitách, ale i v případě špatného počasí.

Turistické trasy, program kina a další informace o Špindlerově Mlýně najdete: www.mestospindleruvmlyn.cz


Zákazníci hodnotí „Hotel Adam“

14.11.2016 10:27
Magdalena
Recenze „Hotel Adam“ pro akci „wellness pobyt pro dva v hotelu Adam**** s polopenzí“: 39484
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt byl super. Užili jsme si to, personál byl maximálně vstřícný, okolí hotelu je krásné, výhled uklidňující. Wellness měl své malinké mušky, ale stejně bychom se vrátili někdy zpět. :)
10.11.2016 11:55
Recenze „Hotel Adam“ pro akci „wellness pobyt pro dva v hotelu Adam**** s polopenzí“: 39484
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Super.Jen doporučuji.
6.11.2016 23:31
Recenze „Hotel Adam“ pro akci „wellness pobyt pro dva v hotelu Adam**** s polopenzí“: 39484
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Kromě nedorozumění při rezervaci jsme byli velmi spokojení.
2.11.2016 18:00
Recenze „Hotel Adam“ pro akci „wellness pobyt pro dva v hotelu Adam**** s polopenzí“: 39484
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Hotel je situován na dobrém místě a přímo od hotelu vedou krásné stezky. Pokoj byl čistý, dobře uklizený, jenom občas tam byla trochu více zima a koupelna byla hodně stísněná. Snídaně byly chutné a pestré, ale večeře byly více než podprůměrné. Budíček na hotelu je už před sedmou, protože přes stěny je všechno slyšet a děti tam lítají po celém hotelu. Co bylo ale nejhorší, je chování pana recepčního. Na konci pobytu nám bylo naúčtováno mnohem víc, než byl skutečný účet (položky v restauraci i minibar na pokoji). To bychom neviděli až takový problém, kdyby se k tomu dobře postavil. I po předložení účtů, které jsem si náhodou schoval, byl pán recepční arogantní a nazval mě dokonce "ubožákem" a dalšími urážkami na moji osobu. Nemluvme o tom, že mu kouká pupek z rozepnuté košile, což je adekvátní k 4 hvězdičkovému hotelu. S lepším panem na recepci bychom hodnotili 3,5 hvězdy.
2.11.2016 06:43
Recenze „Hotel Adam“ pro akci „wellness pobyt pro dva v hotelu Adam**** s polopenzí“: 39484
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Chtělo by to lepší kuchyň. Proniká hluk na pokoje a jsou špatné postele.
1.11.2016 12:32
Recenze „Hotel Adam“ pro akci „wellness pobyt pro dva v hotelu Adam**** s polopenzí“: 39484
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hotel i služby super.
26.10.2016 20:48
Recenze „Hotel Adam“ pro akci „wellness pobyt pro dva v hotelu Adam**** s polopenzí“: 39484
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vse bylo v poradku. Hotel krasny, cisty. Jen bohuzel bylo mimo provoz virivka a kneippuv chodnik. Tudiz 2 z nabizenych procedur zahrnutych v cene. Coz pokazilo celkovy dojem
20.10.2016 20:25
Recenze „Hotel Adam“ pro akci „wellness pobyt pro dva v hotelu Adam**** s polopenzí“: 39484
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jsem naprosto spokojena
18.10.2016 12:13
Kristina
Recenze „Hotel Adam“ pro akci „wellness pobyt pro dva v hotelu Adam**** s polopenzí“: 39484
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Báječné
16.10.2016 18:12
Recenze „Hotel Adam“ pro akci „wellness pobyt pro dva v hotelu Adam**** s polopenzí“: 39484
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše proběhlo bez problémů, jen škoda, že není v provozu vířivka. :)
14.10.2016 14:20
Jiří
Recenze „Hotel Adam“ pro akci „wellness pobyt pro dva v hotelu Adam**** s polopenzí“: 39484
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo moc super
10.10.2016 13:48
Recenze „Hotel Adam“ pro akci „wellness pobyt pro dva v hotelu Adam**** s polopenzí“: 39484
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byl to dárek k narozeninám. Hotel moc pěkný, personál příjemný, jídlo velmi chutné. Vřele doporučuji.
9.10.2016 12:21
Recenze „Hotel Adam“ pro akci „wellness pobyt pro dva v hotelu Adam**** s polopenzí“: 39484
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Výhodná cena, výborný poměr cena/kvalita. Že vyšlo horší počasí, za to hotel těžko může.
7.10.2016 12:30
Recenze „Hotel Adam“ pro akci „wellness pobyt pro dva v hotelu Adam**** s polopenzí“: 39484
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vše v pořádku
6.10.2016 14:13
Recenze „Hotel Adam“ pro akci „wellness pobyt pro dva v hotelu Adam**** s polopenzí“: 39484
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt v hotelu Adam se nám velice líbil, můžeme jen doporučit

Běžící akce klienta

wellness pobyt pro dva v hotelu Adam**** s polopenzí
Hotel Adam