Recenze - Horský hotel Žalý***

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Hotel Žalý
Celkové hodnocení akcí: 4.6363636363636
91% doporučuje (11 hodnocení)

Hotel Žalý, s.r.o.
IČ 28739116
Benecko 160
Benecko 51237 CZ
www.hotelzaly.cz
481 582 100 603 505 552
recepce@hotelzaly.cz

Horský hotel Žalý***

Hotel Žalý je nejvýše položený hotel na Benecku. Benecko je nejvýše položená obec v Krkonoších, rozkládá se na jižním svahu hory Žalý, v létě tu zapadá sluníčko až po 21 hod. Nádherný panoramatický výhled. Nezapomenutelné západy slunce, klidné prostředí. Pobyty vhodné pro všechny věkové kategorie, rodiny s dětmi, školy a školky v přírodě.

Pro děti máme velkou hernu a plno dalších zábavných atrakcí! Okolo hotelu jsou připraveny: dětské hřiště s prolézačkami, houpačkami, skluzavkou, trampolínou a pískovištěm, basketbal, travnaté hřiště.

Vybavení hotelu Vám nabízí maximální vyžití, relaxaci a odpočinek

K dispozici jsou dvou, tří, čtyřlůžkové pokoje

Vybavení pokojů: všechny pokoje mají vlastní soc. zařízení, TV+SAT, lednici, telefon

Pro sportovní vyžití i relaxaci je vám k dispozici:

  • sauna, tělocvična
  • kulečník, šipky, stolní tenis
  • půjčovna sportovních potřeb (horská kola)
  • pro děti hrací prostory s hračkami
  • parkoviště zdarma
  • v restauraci wi-fi připojení
  • formanka, taneční parket (živá i reprodukovaná hudba dle aktuální nabídky)
  • snídaně formou švédského stolu, ostatní strava servírovaná

Zákazníci hodnotí „Horský hotel Žalý***“

31.8.2016 21:49
Markéta
Recenze „Horský hotel Žalý***“ pro akci „pobyt pro dva a jedno dítě do 6 let v Hotelu Žalý***“: 39188
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Do hotelu jsem se vrátili během 2 měsíců již po druhé. Vše bylo v naprostém pořádku. Dětem se v hotelu moc líbilo i proto, že v hotelu mají vnitřní dětský koutek a venku dětské hřiště i trampolínu. :-)
16.8.2016 14:56
Romana
Recenze „Horský hotel Žalý***“ pro akci „pobyt pro dva a jedno dítě do 6 let v Hotelu Žalý***“: 39188
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše v naprostém pořádku, moc se nám tam líbilo, i když vybavení hotelu je trošku starší, snídaně a večeře vynikajicí, obsluha příjemná
8.10.2015 13:40
Stanislava
Recenze „Horský hotel Žalý***“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v Hotelu Žalý na Benecku“: 39188
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hotel Žalý je starší hotel, ale vaří výborně, na snídani poctivě doplňovali bufet, personál byl ochotný a pro děti je vyžití buď v dětském koutku nebo venku na dětském hřišti. Pobyt jsme si užili.
28.9.2015 16:09
Recenze „Horský hotel Žalý***“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v Hotelu Žalý na Benecku“: 39188
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byli jsme mile překvapeni-vše bylo naprosto v pořádku - ubytování, výborná polopenze, opravdu bohatá snídaně, vstřícný personál, šikovný pan masér a nádherné Benecko. Tento hotel všem doporučuji.
8.9.2015 19:30
Recenze „Horský hotel Žalý***“ pro akci „pobyt pro 2 osoby s polopenzí v horském hotelu Žalý na Benecku“: 39188
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemný personál, výborné výchozí místo na běžecké lyžování.
13.8.2015 18:13
Recenze „Horský hotel Žalý***“ pro akci „pobyt pro dva s polopenzí v Hotelu Žalý na Benecku“: 39188
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Úžasné místo v nádherné přírodě. Doporučuji všem, kteří mají rádi horské tůry, adrenalinovou cyklistiku a určitě také těm, kteří milujou romantiku :-)))
7.1.2015 20:22
Recenze „Horský hotel Žalý***“ pro akci „pobyt pro 2 osoby s polopenzí v horském hotelu Žalý na Benecku“: 39188
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
spokojeni
26.12.2014 20:39
Recenze „Horský hotel Žalý***“ pro akci „pobyt pro 2 osoby s polopenzí v horském hotelu Žalý na Benecku“: 39188
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
pobyt v hotelu byl v pořádku, ale na pokoji i v restauraci bylo chladno
22.10.2014 19:25
Recenze „Horský hotel Žalý***“ pro akci „letní dovolená v Benecku s polopenzí pro jednotlivce, páry i rodiny“: 39188
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo super. Rádi se sem podíváme znovu.
22.10.2014 16:59
Recenze „Horský hotel Žalý***“ pro akci „letní dovolená v Benecku s polopenzí pro jednotlivce, páry i rodiny“: 39188
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dovolená výborná, byla jsem s celou rodinou a podnikali jsme výlety po okolí. Úžasná krajina, super. Ještě bych se chtěla vyjádřit k jídlu v hotelu - jedním slovem nádhera. A že do "pusy" jen tak něco nestrčíme. Jsme dost mlsná rodina. :-) Ale jídlo bylo špičkové. Určitě se někdy do hotelu vrátíme - alespoň na prodloužený víkend. Děkujeme
22.10.2014 13:49
Recenze „Horský hotel Žalý***“ pro akci „letní dovolená v Benecku s polopenzí pro jednotlivce, páry i rodiny“: 39188
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Personál úžasný (ochotný poradit, vstřícný), ubytování čisté. Naprostá spokojenost. DOPORUČUJI !!!
1

Ukončené akce klienta

pobyt pro dva a jedno dítě do 6 let v Hotelu Žalý***
Hotel Žalý
pobyt pro dva a jedno dítě do 6 let v Hotelu Žalý***
Hotel Žalý
pobyt pro dva s polopenzí v Hotelu Žalý na Benecku
Hotel Žalý