Recenze - Helena Mikulová - CK AKORD

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Poznávací zájezdy
Celkové hodnocení akcí: 4.0555555555556
72% doporučuje (18 hodnocení)

IČ 40773566
Skřivánčí 258/4
Praha 18200 CZ
www.ckakord.cz
222310859, 725810110
ckakord@volny.cz

Helena Mikulová - CK AKORD

Cestovní agentura Akord

  • Na trhu 26 let od roku 1990.
pta

Zákazníci hodnotí „Helena Mikulová - CK AKORD“

20.10.2017 12:59
Recenze „Helena Mikulová - CK AKORD“ pro akci „jednodenní zájezd do Legolandu pro 1 osobu“: 42348
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
S cestovní agenturou, která plánovala daný zájezd jsem byla 100% spokojená. Vše probíhalo jak mělo. Dokonce jsem v autobuse zapomněla drahý fotoaparát a vše se mi vrátilo. Tato cestovní agentura + najmutá dopravní společnost jsou opravdu profesionálové. Mohu jen doporučit
19.10.2017 14:58
Recenze „Helena Mikulová - CK AKORD“ pro akci „jednodenní zájezd do Legolandu pro 1 osobu“: 42348
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Perfektně zorganizovaný zájezd.Vřele mohu doporučit!Super průvodce i řidič.
19.10.2017 10:18
Martina
Recenze „Helena Mikulová - CK AKORD“ pro akci „jednodenní zájezd do Legolandu pro 1 osobu“: 42348
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vse proběhlo vyborne! Řidiči i průvodce byli fajn, dekujeme, Martina Vymyslicka
2.10.2017 19:45
Recenze „Helena Mikulová - CK AKORD“ pro akci „jednodenní zájezd do Legolandu pro 1 osobu“: 42348
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Velmi mi vadila 50-ti minutová zastávka na Rozvadově cestou zpátky. Nechápu, proč byla tak dlouhá (běžně bývá 30 minut) a proč po tak krátké době jízdy (3,5 hodiny - povinná přestávka je tuším po 5 hodinách - v tom případě se mohla přestávka udělat až v Berouně - a cestující vystupující v Plzni a Berouně by byli doma dříve).
15.9.2017 10:54
Zdenka
Recenze „Helena Mikulová - CK AKORD“ pro akci „zájezd pro jednu osobu do Rakouska“: 42348
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ridici byli velmi ochotni a prijemni. Zajezd byl velmi zajimavy, ale dost hekticky. Prohlidka zamku byla rychla,vubec jsme nemeli moznost, vse si v klidu prohlednout. Rychle. .. rychle rychle...a pryc. Jinak vse v poradku.
8.9.2017 12:03
Recenze „Helena Mikulová - CK AKORD“ pro akci „3denní zájezd pro jednoho do Švýcarska“: 42348
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Můj dojem: výlet vlakem byl hezký, procházka květinovou zahrádkou nad Svatým Mořicem byla málo zajímavá. Čas se dal využít mnohem lépe, ovšem předem jsem to nemohl tušit. Delegát se asi pohoršil nad mým dotazem, zda mne pustí na nádraží (bez jízdenky k vykonání jistých potřeb). Nebyl mi schopen poradit vhodný zdroj vody k osobní hygieně. Přitom hydrant byl v Tiranu hned za autobusem, ale zjistil jsem to až později. Navrhl jsem CK i delegátovi krátkou zastávku při zpáteční cestě u známého viaduktu Landwasser (minimální zajížďka). CK mi tvrdila, že to není vhodné z důvodu fyzické zátěže klientů, ale cesta na květinovou zahrádku schodištěm nad Svatý Mořic musela proti tomu být 100 x náročnější. Delegát mi slíbil, že se o návštěvě Landwasser poradí s řidiči a dá mi vědět, ale žádnou zprávu o tom jsem od něj již nedostal. Viadukt jsme nenavštívili, ale hlavně, že jsme byli zpátky v Praze o dost dříve. Příště pojedu raději individuálně.
30.8.2017 17:06
Recenze „Helena Mikulová - CK AKORD“ pro akci „3denní zájezd do slunné Itálie - Bibione či Caorle“: 42348
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Se zájezdem jsme spojeni nebyli. Jeli jsme s přáteli autobusem, který byl značně nepohodlný a řidiči jeli metodou brzda/plyn. Jeli jsme i bez delegátky, která nás v Praze spočítala a usadila do autobusu a tím to skončilo, takhle si služby delegáta v ceně opravdu nepředstavuji. Po vysazení v Caorle jsme nevěděli ani kam máme jít k moři, díky bohu za chytré telefony a GPS-ku, mimochodem to nebylo 400m k pláži, ale víc jak kilometr. Za nás tedy již nikdy více.
29.8.2017 13:12
Recenze „Helena Mikulová - CK AKORD“ pro akci „3denní zájezd do slunné Itálie - Bibione či Caorle“: 42348
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Zájezd byl výborný i když nepřijela paní průvodkyně.
14.8.2017 14:21
Recenze „Helena Mikulová - CK AKORD“ pro akci „3denní zájezd pro 1 osobu do Itálie - Grado s koupáním“: 42348
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Zájezd byl velmi pěkný, paní průvodkyně příjemná a ochotná.
31.7.2017 17:31
Recenze „Helena Mikulová - CK AKORD“ pro akci „3denní zájezd do slunné Itálie - Bibione či Caorle“: 42348
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byla jsem s manželem byli jsme moc spokojeni ze strany CK Akord proběhlo vše na 1*.Už méně s cestujícími.Cestou tam nastoupila totálně opilá dvojce,jelikož nepiji jejích oder mě fackoval až do Českých Budějovic,nemluvě o řvaní kdy se bavil tak nahlas aby upoutal pozornost okolí.Paní delegátka nabídla přesednutí na poslední 2 volná místa.Cesta zpět všichni unaveni manžel si zalezl do autobusu o 1h a půl dříve chtěl spát.V autobuse už byl na 22h připravený film který dávali minulý týden v TV,reprák na dnámi řval takže manžel opět nemohl spát.Když sem se podívala na ty 2 lidi co spěchali s filmem do 15min po spuštění spali.Akci jsme koupila pro manžela věděla jsem že cesta bude náročná ale netušila jsem že je dnes tolik lidí kteří spíše myslí na svoje potřeby ve velkém kolektivu než na potřeby okolí.Manžel je epileptik měla jsem neskutečný strach že cestu zpět už nezvládne bez projevu.Lidi už se dnes nechovají týmově a tak bych spíš chtěla poukázat na lidi komunikujte nikdy nevíte kdo s vámi jede v autobuse nejedem jen sami za sebe tu cestu si zaplatily i ostatní.To že někdo je nějak nemocný neznamená že musí sedět doma.Kompromisi,tolerance.Četla jsem před cestou také hodnocení a doufám že se někteří lidi zamyslí a třeba nebudou tak flegmatičtí k druhým.
24.7.2017 16:04
Recenze „Helena Mikulová - CK AKORD“ pro akci „zájezd pro 1 osobu na 3 dny do slunné Itálie“: 42348
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Výlet suprový!!!! oceňuji trpělivost všech členů CK, když byli požádání o cca hodinové zdržení odjezdu z důvodu pozdního příchodu k busu. Skvělá informovanost od paní delegátky a vůbec průběh cesty. Skvělá rychlodovolená!!
11.7.2017 11:06
Recenze „Helena Mikulová - CK AKORD“ pro akci „1denní zájezd do Hitlerovy pevnosti Orlí hnízdo a na jezero Konigsee“: 42348
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Je mi to moc líto, ale se zájezdem nemohu být spokojen. Celá organizace působila chaoticky a amatérsky. Někteří turisté v autobusu dokonce tvrdili, že to byl nejhorší zájezd v jejich životě. Můžeme jen doufat, že si to organizátoři vezmou k srdci a udělají všechno pro to, aby se něco podobného už neopakovalo. Přeju hodně zdaru!
11.7.2017 09:05
Recenze „Helena Mikulová - CK AKORD“ pro akci „zájezd pro jednu osobu do Rakouska“: 42348
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše proběhlo naprosto v pořádku, moc pěkný zájezd, mohu jen doporučit.
8.7.2017 09:46
Recenze „Helena Mikulová - CK AKORD“ pro akci „1denní zájezd do Hitlerovy pevnosti Orlí hnízdo a na jezero Konigsee“: 42348
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velmi hezky zajezd s podrobnym vykladem pruvodce, krasny zazitek z krajiny Alp a prijemna projizdka lodi, vsem vrele doporucuji. Nam pralo pocasi a perfektni ridici nas dopravili bezpecne na misto i zpet.
26.12.2016 20:17
Recenze „Helena Mikulová - CK AKORD“ pro akci „sólo zájezd do Švýcarska s jízdou v panoramatickém vlaku“: 42348
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
jsem spokojena se službami

Ukončené akce klienta

1denní adventní zájezd s průvodem čertů
Poznávací zájezdy
zájezd do Norimberku s průvodcem pro jednoho
Poznávací zájezdy
jednodenní zájezd pro 1 osobu do Regensburgu
Poznávací zájezdy