Recenze - GynHelp, s.r.o.

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky 4D ultrazvuk
Celkové hodnocení akcí: 4.7536231884058
99% doporučuje (69 hodnocení)

IČ 28194322
Pod školou 556
Líbeznice 25065 CZ
www.gynhelp.cz
274863800
j.sadilek@seznam.cz

GynHelp, s.r.o.

Nabízená gynekologicko-porodnická péče

V naší ambulanci se snažíme poskytovat komplexní gynekologicko-porodnickou péči včetně té nadstandardní.

V oblasti gynekologie a porodnictví nabízíme:

  • preventivní gynekologické prohlídky zaměřené především na vyhledávání předrakovinových stádií hrdla děložního
  • kolposkopické vyšetření děložního čípku
  • léčení akutních či chronických gynekologických onemocnění
  • očkování proti rakovině děložního čípku
  • antikoncepční poradenství
  • konzultace a léčbu v oblasti klimakteria (přechodu), úniku moči, plánování gravidity
  • standartní i nadstandardní prenatální péči (péči o těhotné), včetně možnosti konzultace 24 hodin denně
  • komplexní ultrazvukovou diagnostiku s možností fotodokumentace
  • diagnostiku a léčbu neplodnosti, včetně zajištění možnosti operační léčby či následné péče IVF centra
  • používání gynekologických pomůcek na jedno použití (vyšetřovací zrcadla, cytobrushe, atd.)
  • zajištění provedení malých gynekologických operačních výkonů včetně "kosmetických" výkonů na zevním genitálu
  • zajištění komplexní operační gynekologické léčby včetně miniinavzivních metod (laparoskopie)
  • možnost zajištění gynekologicko-porodnické péče v soukromé nemocnici v Neratovicích s možností nadstandardní péče
  • telefonické či e-mailové konzultace včetně 24 hodinového servisu
  • vydávání léků přímo v ordinaci či zasílání receptů poštou
  • objednání na předem určený čas s minimální čekací dobou
  • zajištění gynekologického vyšetření či ošetření i mimo ordinační hodiny
  • informování o výsledcích prostřednictvím e-mailu, telefonu či sms
  • možnost objednání mimo ordinační hodiny (domluva přímo s ošetřujícím lékařem) za poplatek 500 Kč, klubová karta se na službu nevztahuje

Ceník zdravotnických služeb nehrazených z veřejného zdravotního pojištění je vyvěšen v ordinaci.

Na jaké bezplatné gynekologické vyšetření mám právo u svého gynekologa?

§4 vyhlášky Ministerstva zdravotnictví o stanovení obsahu a časového rozmezí preventivních prohlídek ze dne 17. prosince 2009 říká o preventivních prohlídkách v oboru gynekologie a porodnicví toto:

Obsahem preventivních prohlídek v oboru gynekologie a porodnictví, které se provádějí v 15 letech věku a dále jedenkrát ročně, zpravidla po uplynutí 11 měsíců po provedení poslední preventivní prohlídky je

  1. rodinná, osobní a pracovní anamnéza a aktualizace této anamnézy se zřetelem na známé rizikové faktory,
  2. klinické vyšetření prsů v 15 letech a dále od 25 let věku při pozitivní rodinné anamnéze na dědičný či familiární výskyt zhoubného nádoru prsu nebo při přítomnosti jiných rizikových faktorů,
  3. prohlídka kůže a palpační vyšetření regionálních mízních uzlin v oblasti pohlavních orgánů,
  4. vyšetření v zrcadlech, kolposkopické vyšetření; neprovádí se u virgo žen,
  5. odběr materiálu z děložního čípku k cytologickému, případně bakteriologickému či virologickému vyšetření; neprovádí se u virgo žen,
  6. palpační bimanuální vyšetření,
  7. poučení o významu preventivní protirakovinné prohlídky,
  8. nácvik samovyšetřování prsů při první prohlídce u registrujícího lékaře,
  9. u žen od 45 let věku předání doporučení k provedení screeningového mamografického vyšetření a nezbytných doplňujících vyšetření ve dvouletých intervalech. Jestliže žena již absolvovala vyšetření podle § 1 písm. g) v období kratším než dva roky a je k dispozici výsledek, vyšetření se nezajišťuje,
  10. stanovení okultního krvácení ve stolici speciálním testem u žen od 50 let do 54 let věku, od 55 let věku ve dvouletých intervalech nebo jednou za 10 let doporučení k provedení screeningové kolonoskopie; jestliže žena již absolvovala vyšetření podle § 1 písm. f) v uvedených intervalech a je k dispozici výsledek, vyšetření se nezajišťuje.

Mgr. Dana Jurásková, Ph.D. 
Ministryně zdravotnictví


Zákazníci hodnotí „GynHelp, s.r.o.“

7.4.2017 12:01
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 40963
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ultrazvuk trval asi 15 minut. Na flešce jsme dostali fotky i krátká videa. Spokojenost.
7.4.2017 09:36
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 40963
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pan doktor byl příjemný a milý. Obrázky i záznam jsou moc povedené. Jen najít vhodný termín byl malý problém, ale výsledku se také našel.
4.4.2017 13:16
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 40963
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krátká doba čekání,skvělý přístup doktora,krásný zážitek.UZ trval asi 15 minut,ale fotek i videí mám hodně!Velká spokojenost!
1.4.2017 09:42
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 40963
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pan doktor je velice mily, miminko krasne ukaze a vse popise. Doporucuji vsem tehotnym, je to krasna pamatka.
30.3.2017 14:42
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 40963
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pan doktor je sympaťák. Prcek moc nespolupracoval, ale pan doktor se snažil a máme pěkné fotky a videa. Taky jsme dostali 3 fotky tištěné. Určitě doporučuji!
24.3.2017 20:18
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 40963
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Splnila naše očekávání, byli jsme spokojeni.
17.2.2017 20:24
Jaroslava
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 40963
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Bez čekání, příjemný lékař i sestra. Podrobné vysvětlování během provedení ultrazvuku, průběh krátká videa plus tři fotografie.Jsme spokojeni.
10.2.2017 12:55
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 40963
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Bez čekání, ultrazvuk v objednané době. Doba trvání cca 15 min, pan doktor moc milý. Snažil se o co nejlepší záběry, ačkoli bylo mimčo ve špatné poloze. Hodně videí a fotografií na flashce včetně vytištěné fotky. Doporučuji.
10.2.2017 10:37
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 40963
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pan doktor velmi příjemný, ordinace velmi hezky vybavená. Nic méně pan doktor odmítá sdělovat zdravotní stav (myšleno, že kdyby uviděl, že je s miminkem něco špatně tak Vám to neřekne, prý není ošetřujícím lékařem a v minulosti se mu to již vymstilo). Samozřejmě po tom co Vám toto sdělí nemyslíte na nic jiného, než že tam něco je a on Vám to neříká. Popisu jen to co vidí na obrazovce stylem tady je nos, tady si strká ruku k uchu a podobně (můj osobní názor, že takhle popisovat by se to naučila i sestřička a doktor by tam vůbec být nemusel). Za plnou cenu bych si toto vyšetření nekoupila přes slevy ok. Co se týče záznamů, máme jich hodně na flasce (3D i 2D obrázky a 3D i 2D videa).
3.2.2017 12:56
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 40963
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velká spokojenost
28.1.2017 11:07
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 40963
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Super, doporučuji
25.1.2017 09:34
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 40963
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Moc spokojená, pak doktor šikovný, doporučuji!
24.1.2017 09:53
Lucie
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 40963
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemné prostředí super zážitek vidět miminko
19.1.2017 10:21
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 40963
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pan doktor a cele prostředí moc prijemne. Profesionální a zaroven velmi lidsky pristup.
16.1.2017 11:32
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 40963
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krásné prostředí,příjemný doktor,ale mimi nespolupracovalo,tak UZ trval jen 10 min :( Ale i tak mám hodně videií i fotek :)

Běžící akce klienta

ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku
4D ultrazvuk