Recenze - GynHelp, s.r.o.

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky 4D ultrazvuk
Celkové hodnocení akcí: 4.7073170731707
96% doporučuje (82 hodnocení)

IČ 28194322
Pod školou 556
Líbeznice 25065 CZ
www.gynhelp.cz
274863800
j.sadilek@seznam.cz

GynHelp, s.r.o.

Nabízená gynekologicko-porodnická péče

V naší ambulanci se snažíme poskytovat komplexní gynekologicko-porodnickou péči včetně té nadstandardní.

V oblasti gynekologie a porodnictví nabízíme:

  • preventivní gynekologické prohlídky zaměřené především na vyhledávání předrakovinových stádií hrdla děložního
  • kolposkopické vyšetření děložního čípku
  • léčení akutních či chronických gynekologických onemocnění
  • očkování proti rakovině děložního čípku
  • antikoncepční poradenství
  • konzultace a léčbu v oblasti klimakteria (přechodu), úniku moči, plánování gravidity
  • standartní i nadstandardní prenatální péči (péči o těhotné), včetně možnosti konzultace 24 hodin denně
  • komplexní ultrazvukovou diagnostiku s možností fotodokumentace
  • diagnostiku a léčbu neplodnosti, včetně zajištění možnosti operační léčby či následné péče IVF centra
  • používání gynekologických pomůcek na jedno použití (vyšetřovací zrcadla, cytobrushe, atd.)
  • zajištění provedení malých gynekologických operačních výkonů včetně "kosmetických" výkonů na zevním genitálu
  • zajištění komplexní operační gynekologické léčby včetně miniinavzivních metod (laparoskopie)
  • možnost zajištění gynekologicko-porodnické péče v soukromé nemocnici v Neratovicích s možností nadstandardní péče
  • telefonické či e-mailové konzultace včetně 24 hodinového servisu
  • vydávání léků přímo v ordinaci či zasílání receptů poštou
  • objednání na předem určený čas s minimální čekací dobou
  • zajištění gynekologického vyšetření či ošetření i mimo ordinační hodiny
  • informování o výsledcích prostřednictvím e-mailu, telefonu či sms
  • možnost objednání mimo ordinační hodiny (domluva přímo s ošetřujícím lékařem) za poplatek 500 Kč, klubová karta se na službu nevztahuje

Ceník zdravotnických služeb nehrazených z veřejného zdravotního pojištění je vyvěšen v ordinaci.

Na jaké bezplatné gynekologické vyšetření mám právo u svého gynekologa?

§4 vyhlášky Ministerstva zdravotnictví o stanovení obsahu a časového rozmezí preventivních prohlídek ze dne 17. prosince 2009 říká o preventivních prohlídkách v oboru gynekologie a porodnicví toto:

Obsahem preventivních prohlídek v oboru gynekologie a porodnictví, které se provádějí v 15 letech věku a dále jedenkrát ročně, zpravidla po uplynutí 11 měsíců po provedení poslední preventivní prohlídky je

  1. rodinná, osobní a pracovní anamnéza a aktualizace této anamnézy se zřetelem na známé rizikové faktory,
  2. klinické vyšetření prsů v 15 letech a dále od 25 let věku při pozitivní rodinné anamnéze na dědičný či familiární výskyt zhoubného nádoru prsu nebo při přítomnosti jiných rizikových faktorů,
  3. prohlídka kůže a palpační vyšetření regionálních mízních uzlin v oblasti pohlavních orgánů,
  4. vyšetření v zrcadlech, kolposkopické vyšetření; neprovádí se u virgo žen,
  5. odběr materiálu z děložního čípku k cytologickému, případně bakteriologickému či virologickému vyšetření; neprovádí se u virgo žen,
  6. palpační bimanuální vyšetření,
  7. poučení o významu preventivní protirakovinné prohlídky,
  8. nácvik samovyšetřování prsů při první prohlídce u registrujícího lékaře,
  9. u žen od 45 let věku předání doporučení k provedení screeningového mamografického vyšetření a nezbytných doplňujících vyšetření ve dvouletých intervalech. Jestliže žena již absolvovala vyšetření podle § 1 písm. g) v období kratším než dva roky a je k dispozici výsledek, vyšetření se nezajišťuje,
  10. stanovení okultního krvácení ve stolici speciálním testem u žen od 50 let do 54 let věku, od 55 let věku ve dvouletých intervalech nebo jednou za 10 let doporučení k provedení screeningové kolonoskopie; jestliže žena již absolvovala vyšetření podle § 1 písm. f) v uvedených intervalech a je k dispozici výsledek, vyšetření se nezajišťuje.

Mgr. Dana Jurásková, Ph.D. 
Ministryně zdravotnictví


Zákazníci hodnotí „GynHelp, s.r.o.“

20.8.2017 16:20
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 41675
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vše ok, jen se nenechte odradit při objednání sestrou
18.8.2017 23:24
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 41675
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velmi milý pan doktor, záznam na flash disku je moc pěkný. Objednání bez problému, při samotné návštěvě bez čekání. Doporučuji
14.8.2017 13:02
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 41675
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Akce proběhla bez problémů, voucher ihned zaslán.
21.7.2017 09:35
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 41675
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Dobrý den, velmi nekorektní chování. Šli jsme na 4D ultrazvuk s kamarádkou. Její flash nebyl podle pana doktora funkční, řekl ze tedy vše nahraje na flash můj. Nahrál ale pouze mé fotky dvakrát. Což se může stát. Po opakované výzvě a prosbě o zaslání tedy správných fotek přes uschovnu. To se bohužel do dnešního dne nestalo. Pokud se do ordinace volá, nikdo nezvedá telefon.
14.7.2017 13:19
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 41675
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Milý a profesionálni přístup. Naprostá spokojenost :-)
27.6.2017 09:54
Markéta
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 41675
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dopurucuji vsem,pan doktor byl velice mily a snazil se udelat co nelepsi obrazky ackoliv mala moc nechtela spolupracovat.Zadna cekaci doba.Krasny zazitek.
16.6.2017 16:26
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 41675
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
rychlé objednání a pan doktor byl velice příjemný
16.6.2017 10:11
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 41675
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Velice jsme se těšili, bohužel ultrazvuk trval cca 10 min
9.6.2017 17:34
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 41675
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velmi příjemné prostředí, pan doktor i sestřička. Odnesli sme si krásne fotky a zážitek, který bych jen doporučila
8.6.2017 09:41
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 41675
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Všechno perfektní, naprostá spokojenost!
6.6.2017 09:47
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 41675
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Voucher jsem vyuzila,protoze klinika je kousek od meho bydliste a nemrzelo by mne,kdyby to za tu cenu nevyslo.Cekame totiz jednovajecna dvojcata.Pred zakoupenim jsem komunikovala s panem doktorem po emailu.Na vse mi ihned odpovedel.Je to sympatak.Objednani do 14 dnu,sestra nebyla dvakrat mila,ale zadna tragedie.Vysetreni trvalo asi 15 min.Mame jednu jednu fotku a dve male + na flashce spoustu videi a dalsich fotek.Celkove jsem spokojena a mohu doporucit.
10.5.2017 09:32
karolína
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 41675
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pan doktor moc super, nas malicky vubec nespolupracoval,i pres to se pan doktor snazil a udelal nam opravdu krasne fotky. Dekujeme
6.5.2017 10:16
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 41675
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Moc milý a ochotný doktor, hezké foto+video.
7.4.2017 12:01
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 41675
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ultrazvuk trval asi 15 minut. Na flešce jsme dostali fotky i krátká videa. Spokojenost.
7.4.2017 09:36
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 41675
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pan doktor byl příjemný a milý. Obrázky i záznam jsou moc povedené. Jen najít vhodný termín byl malý problém, ale výsledku se také našel.

Běžící akce klienta