Recenze - Ester Walters

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

Celkové hodnocení akcí: 1.5161290322581
26% doporučuje (31 hodnocení)

IČ 64623327
41
Veliká Ves 25070 CZ
pracuje se na nich...
775387017
aerator@email.cz

Ester Walters


Zákazníci hodnotí „Ester Walters“

7.1.2015 16:18
Recenze „Ester Walters“ pro akci „9ti palcový tablet s klávesnicí“: 29213
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
teblet přišel poškozen, dodnes není vyřízena reklamace, firma nekomunikuje
5.12.2014 11:49
Recenze „Ester Walters“ pro akci „9ti palcový tablet s klávesnicí“: 29213
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobrý den,nevím kdo je poskytovatel slevy,ale nebyl jsem spokojen. 1)dodan později o 14dnů 2)nefunkční klavesnice po delším dopisování vyměněná a stalo mě to 59.-kč poštovného navíc. Snad víc zavad nebude
21.11.2014 11:42
Recenze „Ester Walters“ pro akci „9ti palcový tablet s klávesnicí“: 29213
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobrý den, absolutně nejsem spokojena. To, že jsem po více, než měsíci tablet nedostala, je zlé, může se to nicméně stát, na chatu slever cz, ale slečna či paní Lenka není vůbec ochotna, trochu arogantní, navíc píše nespisovně. Není pro mne nic sdělení: čekáme na vyjádření dodavatele. Nakonec si to musím komunikovat s dodavatelem sama, paní je neschopna ničeho jiného, než psát, že čeká na e-mail. Tento přístup je pro mne neakceptovatelný. Místo toho, abych se věnovala jiným věcem, můj drahocenný čas trávím tím, že si sama (úspěšněji a rychleji) zjišťuji informace o své dodávce - toto je práce vaše, ne moje. Obávám se, že v budoucnu budu využívat jen Slevomat a budu své známé a přátele uvědomovat o těžké spolupráci s vámi. S pozdravem, Ingrid Šimůnková
21.11.2014 13:21
Reakce Slever.cz
Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení. Mrzí nás situace, kdy náš klient nedodává včas své zboží. Situaci s ním již řešíme a snažíme se o to aby bylo zboží co nejdříve dodáno. Pokud již déle nechcete čekat napište nám prosím a my vám obratem vrátíme vaši platbu. Děkujeme za pochopení, Slever.cz
19.11.2014 11:44
Recenze „Ester Walters“ pro akci „9ti palcový tablet s klávesnicí“: 29213
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
do dnešního dne od 24.11.2014 jsem zásilku neobdržela
16.11.2014 09:13
Recenze „Ester Walters“ pro akci „9ti palcový tablet s klávesnicí“: 29213
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
pisete ze zbozi dodate do 14 dni ale nic se nedeje zbozi je zaplacene predem a stale ho jeste nemam,neni to porve co nakupuji pres internet ale to se mi jeste nestalo ze mi zbozi nebylo doruceno jsem velmi zklaman
13.11.2014 13:35
Recenze „Ester Walters“ pro akci „9ti palcový tablet s klávesnicí“: 29213
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Tablet jsem musel nechat nastavit do češtiny,ale klávesnice je vadná !!!! CO MÁM DĚLAT ? kOZUBÍK 776341916
11.11.2014 20:10
Recenze „Ester Walters“ pro akci „9ti palcový tablet s klávesnicí“: 29213
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
- doručeno pozdě - u tabletu nefunguje klávesnice
11.11.2014 18:30
Recenze „Ester Walters“ pro akci „9ti palcový tablet s klávesnicí“: 29213
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Dodavatel nemá snahu o to,aby informoval o (ne)dostupnosti zboží a po (téměř) měsíci stále nemám zaplacený tablet!
10.11.2014 17:55
Recenze „Ester Walters“ pro akci „9ti palcový tablet s klávesnicí“: 29213
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
bohužel ještě nepřišel
10.11.2014 14:50
Recenze „Ester Walters“ pro akci „9ti palcový tablet s klávesnicí“: 29213
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Tablet do dnešního dne nemám. neobdržela jsem ho.
10.11.2014 12:52
Recenze „Ester Walters“ pro akci „9ti palcový tablet s klávesnicí“: 29213
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Tablet mně nebyl ani po 3 týdnech a urgencích dodán
10.11.2014 12:06
Recenze „Ester Walters“ pro akci „9ti palcový tablet s klávesnicí“: 29213
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Tablet nepřišel
10.11.2014 10:08
Recenze „Ester Walters“ pro akci „9ti palcový tablet s klávesnicí“: 29213
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
20 dnů od zaplacení a tablet nebyl stále dodán, obávám se že jde o podvod ...
10.11.2014 09:57
Recenze „Ester Walters“ pro akci „9ti palcový tablet s klávesnicí“: 29213
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
I přes deklarovaný termín dodání 14 dní jsem zatím nic neobdržel
10.11.2014 09:45
Recenze „Ester Walters“ pro akci „9ti palcový tablet s klávesnicí“: 29213
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobrý den, objednala jsem si tablet. Špatně jsem poslala přes účet platbu - přeeplatila jsem o 9 Kč. Suma 9 korun mi byla obratem vrácena. Bohužel mi přišel vadný tablet, u obrazovky mu vyčníval špatně zasunujtý měděný drátek. Ihned jsem poslala rekamaci, musím si osobně přijet tablet vyměnit. Paní ve firmě se mnou jednala velmi slušně a výměnu tabletu mi nabídla. S pozdravem Alena Müllerová

Ukončené akce klienta

9ti palcový tablet s klávesnicí
5 palcový Smartphone M3 GPS/3G s obalem zdarma
7 palcový tablet se SIM kartou na 100 MB mobilního internetu zdarma