Recenze - Chata U Rybáře

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Chata u Rybáře
Celkové hodnocení akcí: 3.6666666666667
86% doporučuje (21 hodnocení)

Karel Hájek - pension Oudoleň
IČ 28549295
Bítov - Kopaninky 108
Vranovská přehrada 67110 CZ
www.urybare.cz
+420 739 274 167
chataurybarevranov@seznam.cz

Chata U Rybáře

Chata U Rybáře se nachází v malebném kraji Národního parku Podyjí. Díky své poloze a ubytovacím možnostem nabízí příjemné místo pro strávení dovolené, a to jak z pohledu odpočinku, tak z pohledu aktivně stráveného volného času. Návštěvníky láká především nádherná příroda, možnost koupání, turistické a cykloturistické cíle, rybolov či houbaření.

Chata U Rybáře je účelně vybavený penzion v chatové oblasti, nabízející turistické ubytování v období od jara do podzimu. Penzion je vzdálen cca 90m od vody a 3 km od Státního hradu Bítov, což nabízí široké možnosti rekreačního vyžití.

Ubytování ve čtyřlůžkových pokojích, vybavených kuchyňkou (dvouplotýnkový vařič, lednice), vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a balkonem s výhledem na vodu a okolí. K dispozici je stolní tenis, houpačka a ohniště s posezením, grilem a udírnou. Samozřejmostí je také parkování u objektu a možnost úschovy kol. V celém objektu je možno připojení na Wifi.

Součástí penzionu je restaurace s venkovní terasou, s výhledem na vodu a velkoplošnou televizí. Nabízíme poctivou českou kuchyni i rybí speciality.

Příjemným zpestřením Vaší dovolené mohou být i vyhlídkové lodní plavby či pravidelná lodní doprava mezi jednotlivými oblastmi přehrady. Na své si tu přijdou i rybáři – mimopstruhový revír ÚN Vranov i pstruhové revíry Dyje dokáží potěšit srdce každého příznivce rybaření.



Zákazníci hodnotí „Chata U Rybáře“

22.9.2015 08:07
Ondřej
Recenze „Chata U Rybáře“ pro akci „3denní wellness pobyt pro dva v chalupě Sofie s polopenzí“: 34432
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vhodné na relax a odpočinek.Dobrá domluva s paní.
11.5.2015 13:05
Miloslava
Recenze „Chata U Rybáře“ pro akci „pobyt v penzionu Javůrek pro 2 osoby na 3 dny s polopenzí“: 34432
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Penzion i strava dobrá, sauna miniaturní, masáž pouze 15 minut. Bylo poznat, že je to se slevou. Doplatky za energie nelogické (pobyt necelé 2 dny, poplatky 3x).
1.4.2015 20:25
Recenze „Chata U Rybáře“ pro akci „pobyt v penzionu Javůrek pro 2 osoby na 3 dny s polopenzí“: 34432
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
nedostatečný výběr termínu,pouze za příplatek,pro obdarovaného nepříjemné-má si doplatit vlastní dar
1.4.2015 10:40
Jana
Recenze „Chata U Rybáře“ pro akci „pobyt v penzionu Javůrek pro 2 osoby na 3 dny s polopenzí“: 34432
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
myslím,že bylo poznat,že jsme zákazníci s voucherem
30.3.2015 15:52
Recenze „Chata U Rybáře“ pro akci „pobyt v penzionu Javůrek pro 2 osoby na 3 dny s polopenzí“: 34432
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Ještě jsme si pobyt neužili, s majitelkou je složitá domluva. Telefon nechce dát vůbec, ten co je na sleveru patří nějakýmu pánovi, který odkazuje na paní. Ta komunikuje jen přes maily... Domluva s ní je složitá. Snad pobyt stihneme!
27.2.2015 12:38
Recenze „Chata U Rybáře“ pro akci „pobyt v penzionu Javůrek pro 2 osoby na 3 dny s polopenzí“: 34432
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt velmi příjemný, cena odpovídá kvalitě. Jen v nabídce byly doplatky uvedeny až v konci stránky, takže ne každý se s nimi seznámil. Důležité informace uvádějte hned v záhlaví, ne až po popisu krás okolí....
22.2.2015 21:07
Pavel
Recenze „Chata U Rybáře“ pro akci „pobyt v penzionu Javůrek pro 2 osoby na 3 dny s polopenzí“: 34432
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Spokojenost.
27.1.2015 14:05
milan
Recenze „Chata U Rybáře“ pro akci „wellness pobyt pro 2 osoby na 3 dny v Chalupě Na Špici“: 34432
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
je to poprvé,tak zatím dobrý.uvidím, jaké to bude po skončení pobytu
27.1.2015 11:08
Antonín
Recenze „Chata U Rybáře“ pro akci „wellness pobyt pro 2 osoby na 3 dny v Chalupě Na Špici“: 34432
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
O.K.
7.11.2014 12:22
Recenze „Chata U Rybáře“ pro akci „3denní wellness pobyt pro dva v chalupě Sofie s polopenzí“: 34432
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Perfektní přístup personálů v příjemným ubytování
31.10.2014 13:16
Recenze „Chata U Rybáře“ pro akci „wellness pobyt pro 2 osoby na 3 dny v penzionu Oudoleň s polopenzí“: 34432
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Prvni vec co nas zarazila pri prijezdu byla ta, ze pension mel na brance jiny nazev nez to co propaguje na internet. Po hledani jsme zjistili ze na dany penzion je vice webovych stranek s ruznymi nazvi. Penzion je dobry na akci s prateli, ale ne na pobyt paru. Na chodbe muzete poslouchat co si vykladaji v pokoji, protoze vse lze dobre slyest. Pokojik nebyl zas tak spatny, ale mi meli zrovna starou postek, takze kdyz jste lezeli tlacili vas pera do zad. Prvni vecer byla vecere, pecene kure, coz asi byva pravidelna. Dalsi vecere je formou nachystanych studenych taliru, kde naleznete ty nejlevnejsi salami a syry. Talir byl na spodu pokryt juniorem a na tom dalsi vrstvy, ale jen zlomek zeleniny. Snidane je formou svedskych stolu a naleznete tam ty nejlevnejsi veci z nedalekeho albertu a myslim ze sunka byla za priplatek. Pokud nejste narocni tak se to da vse vydrzet, ale korunu tomu nasadila vyrivka se saunou. Po spusteni trysek ve vyrivce na nas vyleteli z trysek kousky neceho a cela romaticka chvilka byla zkazena. Vypadalo to, ze verivky cisti mozna tak jednou za rok. Nemluve o spouste chlupu v sacim zarizeni. No proste nechutny, kousky bordelu pak plavali ruzne ve vode. Jo a abych nezapomela, pri prijezdu zaplatite jeste 30 Kc navic za uklid a dalsich 15 za energie ci nejak podobne. take jsme se domlouvali s pani, ze bychom si upekli burta vecer, pani ze neni problem, ze nam donese pepo na rozdelani ohne, ze uhli muzeme pouzit jejich. Nakonec nic nedonesla, a kdyz jsme ji volali kde to je tak zhodnotila, ze poprchavala a ze ohen delat nebudeme a rozhodne nebyla ochotna nam jej donest ikdyz byla nejspis z vesnice. Z penzionu jsme byli oba s pritelem zklamani. Vickrat bych tam nejela.
1

Běžící akce klienta

pobyt pro dva se snídaní nebo polopenzí v Chalupě Na Špici
Chalupa na Špici