Recenze - Chata na Papírně

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Chata na Papírně
Celkové hodnocení akcí: 4.2692307692308
88% doporučuje (26 hodnocení)

Marcela Hrabačková
IČ 15752780
Hamry 81
Nýrsko 34022 CZ
www.napapirne.cz
376390178 606635176
napapirne@sumava.net

Chata na Papírně

Chata leží v krásném údolí řeky Úhlavy obklopena šumavskými hvozdy přímo na trasách turistických i cykloturistických stezek.
Areál horské Chaty Na Papírně je rozsáhlý objekt jemuž dominuje hlavní budova a 5 samostatných chatek, součástí je i parkoviště. Budova byla před několika málo lety zrekonstruována.

Hlavní budova
V hlavní budově máte k dispozici útulnou restauraci, společenskou místnost ( televize, satelit), sociální zařízení. V patře je 7 čtyřlůžkových pokojů a opět sociální zařízení. Každý pokoj je vybaven jednoduchým, ale účelným nábytkem.

Chatky
Jednotlivé chatky jsou také čtyřlůžkové a jsou vybaveny stejně pohodlně jako pokoje v hlavní budově. Chatky jsou jednopodlažní a přístup do patra je po žebříčku. Při chladném počasí jsou chatky vytápěny elektrickými přímotopy.

Ke kulturnímu a sportovnímu vyžití je možno využít herny s elektronickými šipkami či stolním tenisem. K dispozici jsou pro Vás připravena i horská kola, která Vám zpříjemní poznávání krás okolí.

Restaurace s výbornou kuchyní
Na své si přijdou vyznavači domácí kuchyně. Po dohodě lze upravit jídlo podle přání a potřeb zákazníka, např. dieta, malé děti apod.


Zákazníci hodnotí „Chata na Papírně“

18.11.2017 18:21
Vít
Recenze „Chata na Papírně“ pro akci „vánoční, silvestrovský nebo zimní pobyt v horské Chatě na Papírně“: 42330
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Akci využiji až na jaro. Potom rád zhodnotím. VBít Podešva
25.9.2017 08:32
Recenze „Chata na Papírně“ pro akci „relaxační pobyt pro dva v horské Chatě na Papírně“: 42330
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Milá obsluha, výborné a dostatečné jídlo, nevadí jednoduchost a menší rozměry jednotlivých zařízení ( chata není nafukovací ). Kdo nepotřebuje luxus, bohatě bude spokojen. Je zde ale poznat absence muže údržbáře, někde chybí lišty, někde je funkční, ale rozbité splachovadlo, světlo apod. Maličkosti, ale kazí zbytečně celkový dojem. Nikde jsem také neviděl vnitřek chatek v prospektech. Myslím nějaké foto. Krásná příroda Šumavy vše vynahradí.
7.8.2017 09:46
Recenze „Chata na Papírně“ pro akci „relaxační pobyt pro dva v horské Chatě na Papírně“: 42330
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Rychlé vyřízení k plné spokojenosti.
2.8.2017 11:38
Jiří
Recenze „Chata na Papírně“ pro akci „relaxační pobyt pro dva v horské Chatě na Papírně“: 42330
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jednodušší ubytování, skvělá a bohatá kuchyně, nádherná příroda a okolí. Vstřícný personál.
30.1.2017 08:26
Recenze „Chata na Papírně“ pro akci „zimní pobyt v horské Chatě na Papírně s polopenzí“: 42330
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Uvidíme po pobytu.Pěkný den.JF
28.1.2017 23:33
Recenze „Chata na Papírně“ pro akci „zimní pobyt v horské Chatě na Papírně s polopenzí“: 42330
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hezké kliedné prostředí s rodinou atmosférou.
10.1.2017 11:17
Otakar
Recenze „Chata na Papírně“ pro akci „vánoční nebo zimní pobyt pro dva v horské Chatě na Papírně“: 42330
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Cutné jídlo, velké porce.
13.10.2016 09:35
Hana
Recenze „Chata na Papírně“ pro akci „pobyt pro dva v horské Chatě na Papírně“: 42330
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše OK.
24.9.2016 15:16
Recenze „Chata na Papírně“ pro akci „pobyt pro dva v horské Chatě na Papírně“: 42330
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Rodinné prostředí, ochotný personál, výborná strava.
15.9.2016 09:46
Lucie
Recenze „Chata na Papírně“ pro akci „pobyt pro dva v horské Chatě na Papírně“: 42330
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vše bylo skvele:)
13.9.2016 19:06
Recenze „Chata na Papírně“ pro akci „relaxační pobyt pro dva s polopenzí v horské Chatě na Papírně“: 42330
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Na úvod, aby nedošlo k omylu, byli jsme spokojeni ! Je třeba si ale uvědomit, co člověk od dovolené očekává. Novodobí zbohatlíci naučení na 7*ek luxus hotely by asi skautský tábor, kde se čas zastavil v 70-tých letech století minulého nevydýchali. Jejich luxuspaničky s čivavou či jorkšírkem v kabelce asi 4x z pěti večeří bůček už vůbec ne. Ale to je přesně jejich problém....my jsme tam byli ohledně přespání a turistiky, což bylo supr ! Že je strava poněkud domácí, ať si nehtové fifleny řeší v Dubaji ! Jo, mluvím přesně o tobě pipino ! Super dovolená v super prostředí s atmosférou minulosti, která neurazí, ale pro tebe Agáto Vypatlaná rozhodně není ! Leda bys chtěla stát se konečně normální...
2.5.2016 09:13
Recenze „Chata na Papírně“ pro akci „pobyt s polopenzí pro dva v horské Chatě na Papírně“: 42330
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Opět naprostá spokojenost.
12.3.2016 11:00
Jaroslav
Recenze „Chata na Papírně“ pro akci „pobyt s polopenzí pro dva v horské Chatě na Papírně“: 42330
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Chatu na Papírně vřele doporučuji, byly jsme tam již pětkrát a né naposledy.
15.8.2015 07:27
Recenze „Chata na Papírně“ pro akci „3 nebo 6ti denní pobyt pro dva v horské Chatě na Papírně“: 42330
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Snídaně a obědy byly v pořádku. Věčný problém s vodou - netekla. Věčné problémy personálu, které se řeší před hosty! Byl to opravdu zvláštní pobyt.
11.8.2015 10:41
Martina
Recenze „Chata na Papírně“ pro akci „3 nebo 6ti denní pobyt pro dva v horské Chatě na Papírně“: 42330
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Chata se skromnějším ubytováním a zajímavou paní majitelkou :-) i personálem, nicméně vše v pořádku, jídlo super, krásná příroda.

Běžící akce klienta