Recenze - Cestovní agentura Expressbus

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Keukenhof
Celkové hodnocení akcí: 4.2307692307692
92% doporučuje (13 hodnocení)

Alexandr Coufalík
IČ 13030086
Nádražní 674
Brno – Modřice 66442 CZ
www.expressbus.cz
776776156
zajezdy@expressbus.cz

Cestovní agentura Expressbus

Zajišťujeme vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob komfortně vybavenými autobusy značek NEOPLAN, MAN, SETRA, MERCEDES-BENZ.

Naše autobusová doprava poskytuje cestujícím naprosté pohodlí při cestování i na větší vzdálenosti. Součástí autobusů jsou i kuchyňky zajišťujicí maximální komfort při cestování, mj. také toaletu a lednici. Každý autobus je zároveň vybaven klimatizací, tónovanými skly, navigací a ke všem autobusům je možné připojit přívěs. Kapacita míst je 19-24-49-50-57-70-74-91

Čas strávený v autobusu při přepravě osob je možné si zkrátit sledováním DVD, které je součástí každého autobusu, poslechem reprodukované hudby nebo navštěvou baru ve spodní části autokaru (Neoplan a Setra). Samozřejmostí jsou polohovatelná sedadla a větší prostor mezi sedačkami oproti standartu ať pro vnitrostátní či mezinárodní dopravu.


Zákazníci hodnotí „Cestovní agentura Expressbus“

6.2.2017 20:59
Ján
Recenze „Cestovní agentura Expressbus“ pro akci „Mont Blanc, Chamonix, Ženeva - zájezd pro 1 osobu“: 41258
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Akcia iba bude, takže zatiaľ nemám čo hodnotiť. Mňa zaujala, tak som ju rozposlal viacerím kamarátom.
4.12.2016 18:14
Recenze „Cestovní agentura Expressbus“ pro akci „autosalon Ženeva 2017“: 41258
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
dobrá nabídka, rychlost
9.3.2016 12:35
Recenze „Cestovní agentura Expressbus“ pro akci „Autosalón Ženeva 2016 včetně vstupenky“: 41258
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vše ok
23.2.2015 13:32
Recenze „Cestovní agentura Expressbus“ pro akci „autosalon Ženeva 2015“: 41258
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
nemohu ohodnotit,ještě jsem tam nebyla.akce autosalon je až v březnu
21.1.2015 19:06
Recenze „Cestovní agentura Expressbus“ pro akci „Silvestr v Paříži s ubytováním v hotelu“: 41258
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
S akcí jsme byli spokojeni, přesto nás pár detailů překvapilo (např. méně spolehlivý průvodce, úvodní chaos u nástupu do autobusů, kdy nikdo z osmi autobusu se dopředu nedozvěděl, do kterého z autobusů patří, vychvalovaná večeře na Montmartru nebyla tak úžasná a v italské pizza restauraci, ubytování slabší, ale na přespání stačilo) i přesto doporučujeme, úžasná romantika, dobře naplánovaný program a spousta krásných zážitků.
19.1.2015 16:59
Recenze „Cestovní agentura Expressbus“ pro akci „Silvestr v Paříži s ubytováním v hotelu“: 41258
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Autobus č.8 se nám nelíbil po technické stránce.
19.1.2015 12:35
Recenze „Cestovní agentura Expressbus“ pro akci „Silvestr v Paříži s ubytováním v hotelu“: 41258
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Výborná paní průvodkyně i řidiči autobusu,díky nim velmi zdařilá akce.Děkujeme
6.1.2015 14:42
Recenze „Cestovní agentura Expressbus“ pro akci „Silvestr v Paříži s ubytováním v hotelu“: 41258
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Nejhorší zájezd, který jsme zažili. Místo autobusu vrak, na 1 průvodce přes 80 klientů, komunikace s CK tragická...
22.10.2014 16:27
Recenze „Cestovní agentura Expressbus“ pro akci „4-denní poznávací zájezd do magické Paříže“: 41258
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Zájezd byl velmi pěkný, dobře připravený, průvodkyně p.Šedovičová - profesionál. Mohu každému doporučit.
22.10.2014 15:59
Recenze „Cestovní agentura Expressbus“ pro akci „4-denní poznávací zájezd do magické Paříže“: 41258
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
zájezd se vydařil- průvodce p. Závodský byl skvělý, má velké znalosti Paříže a tím nám pobyt velmi zpříjemnil a díky jemu jsme hodně poznali. Děkujeme Heroldovi.
22.10.2014 14:20
Recenze „Cestovní agentura Expressbus“ pro akci „4-denní poznávací zájezd do magické Paříže“: 41258
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Paráda, i počasí vyšlo, dobře zorganizované a prima průvodkyně
22.10.2014 12:49
Recenze „Cestovní agentura Expressbus“ pro akci „4-denní poznávací zájezd do magické Paříže“: 41258
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
bylo to super
22.10.2014 12:19
Recenze „Cestovní agentura Expressbus“ pro akci „4-denní poznávací zájezd do magické Paříže“: 41258
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Zájezd byl super, vše klapalo byla jsem nadšená.
1

Běžící akce klienta

3denní zájezd - Amsterdam a Keukenhof pro jednoho
Keukenhof
Velkonoce ve Vídni s prohlídkou zámku Schönbrunn a nákupy v Primarku
Velikonoční trhy
3denní poznávací zájezd do Benátek a ostrovy Burano a Murano
Poznávací zájezdy