Recenze - Bamizi centrum – péče o tělo

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Galvanická žehlička
Celkové hodnocení akcí: 4.125
100% doporučuje (8 hodnocení)

Eva Floríková
IČ 65090276
Velká Hradební 1260/3
Ústí nad Labem 40001 CZ
www.bamizi.cz
604802472
bosani@seznam.cz

Bamizi centrum – péče o tělo, Salon Bamizi

Bamizi centrum – péče o tělo

Zveme Vás do salonu Bamizi, který Vám nabízí řadu účinných a osvědčených terapií pro tělo i duši. Naše péče a služby mají blahodárné účinky na Váš organismus. Nejen, že se zde uvolníte, ale zároveň uděláte něco pro své zdraví a krásu, a načerpáte novou sílu. Poskytujeme dokonalou komplexně sladěnou péči pro krásu tváře, těla i duši. Dále nabízíme velmi příjemné prostředí a přátelskou atmosféru našich profesionálně vyškolených pracovníků. Doufáme, že se k nám budete vždy vracet, aby jste si udrželi to, co získáte jen u nás.


Zákazníci hodnotí „Bamizi centrum – péče o tělo“

30.9.2016 19:15
Recenze „Bamizi centrum – péče o tělo“ pro akci „kosmetické ošetření s okurkovou maskou a kaviárem“: 40356
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemně strávená hodina. Úžasná byla masáž obličeje a dekoltu.
20.9.2016 09:51
Recenze „Bamizi centrum – péče o tělo“ pro akci „hloubkové vyčistění pleti ultrazvukovou špachtlí“: 40356
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Slečna kosmetička velmi příjemná, procedura super.
7.9.2016 12:53
Miloslava
Recenze „Bamizi centrum – péče o tělo“ pro akci „hloubkové vyčistění pleti ultrazvukovou špachtlí“: 40356
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hodinka relaxace mi pleti a je hezčí i na dotek :-)
18.8.2016 17:16
Alena
Recenze „Bamizi centrum – péče o tělo“ pro akci „hloubkové vyčistění pleti ultrazvukovou špachtlí“: 40356
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velice šikovná a milá kosmetička
6.8.2016 11:48
Recenze „Bamizi centrum – péče o tělo“ pro akci „acaiová maska, oční maska + zapracování kyseliny hyaluronové“: 40356
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše v naprostem poradku. Jsem spokojena
5.8.2016 14:09
miluše
Recenze „Bamizi centrum – péče o tělo“ pro akci „acaiová maska, oční maska + zapracování kyseliny hyaluronové“: 40356
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Nejdříve jsem myslela,že odejdu,ale bylo to jen nedoruzumění a první pocit,salon používám již déle,jen mi vyměnili kosmetičku,půjdu tam opět.
15.11.2015 19:24
Recenze „Bamizi centrum – péče o tělo“ pro akci „masáž lávovými kameny a kakaovým máslem v salonu Bamizi“: 40356
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
b
3.11.2015 11:29
Recenze „Bamizi centrum – péče o tělo“ pro akci „masáž lávovými kameny a kakaovým máslem v salonu Bamizi“: 40356
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byl to dárek pro přítele bohužel i přesto že na to měl 3 neděle byl problém se tam dovolat musela jsem tam jet a i tak tam nebyl nikdo kompetentní k tomu aby mi sdělil kdy může přítel přijít. Nedoporučuji slevový poukaz do BAMIZI Ústí nad Labem Děkuji
1

Ukončené akce klienta

vánoční dárek pro muže i ženy, omlazení pleti galvanickou žehličkou
Galvanická žehlička
masáž dle výběru jako dárek k vánocům
Masáže Ústí nad Labem
masáž lávovými kameny a kakaovým máslem v salonu Bamizi
Masáž lávovými kameny