Recenze - AZ FOTO s.r.o.

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Fotoknihy
Celkové hodnocení akcí: 4.8148148148148
100% doporučuje (27 hodnocení)

IČ 29280605
Solniční 133/5
Brno 60200 CZ
www.azfoto.cz
542218064
kancelar@azfoto.cz

AZ FOTO s.r.o.

V e-shopu AZ FOTO tedy naleznete již zmíněné fotoaparáty a zrcadlovky významných výrobců, jakými bezpochyby jsou Canon, Olympus, Nikon, Panasonic, Leica a další. Za zmínku stojí především zrcadlovky Canon nebo digitální fotoaparáty Olympus. Zrcadlovky jsou bezesporu spojeny s kvalitními objektivy. Z této kategorie můžeme doporučit zejména objektivy Nikon, ale naleznete zde i objektivy ostatních, neméně významných výrobců, například Canon, Olympus, Tamron, Panasonic a mnoho dalších. Kromě zrcadlovek a fotoaparátů naleznete v sekci optických přístrojů velice kvalitní digitální videokamery. Mezi nejoblíbenější patří vysoce kvalitní videokamery Panasonic, na výběr je však i ze sortimentu výrobců Canon, Sony a Samsung a Evolve. Další zajímavou kategorií v sekci optických přístrojů jsou dalekohledy Fomei, Olympus, Canon či Nikon pro všechny příležitosti od malých cestovních až po vysoce kvalitní dalekohledy určené do extrémních podmínek. Mezi špičku patří rozhodně dalekohledy Fomei.

V kategorii přístrojů naleznete technologicky i cenově zajímavé MP3 přehrávače, diktafony, digitální rámečky, flashdisky, fotobanky a USB disky, navigace, termosublimační fototgrafické tiskárny a skenery nebo mikroskopy. To vše ve vysoké kvalitě od léty prověřených výrobců.

Zákazníkům AZ FOTO nabízíme také služby spojené se zpracováním fotografií. Do naší on-line fotosběrny zašlete své digitální fotografie a my Vám je vyhotovíme na speciální fotografický papír ve formátu dle Vašeho přání. Vyrobíme také puzzle, kalendář či potištěný hrnek a další upomínkové předměty s Vaší fotografií či fotografiemi. Ty si pak můžete vyzvednout v libovolné z našich prodejen v Praze, Brně nebo Ostravě, nebo Vám je zašleme poštou či spediční službou.

Dále můžete využít i služeb našich profesionálních fotografů. Zhotovíme pro Vás průkazové fotografie, nevšední ateliérní fotografie, fotíme svatby, promoce a jiné zvláštní příležitosti. Neváhejte se proto na nás obrátit pokud potřebujete zvěčnit na fotografie jakoukoliv příležitost.

V kategorii informace pak naleznete, co je v oblasti fotoaparátů a dalších optických přístrojů nového a samozřejmě také slevové a jiné akce na vybrané výrobky.


Zákazníci hodnotí „AZ FOTO s.r.o.“

12.11.2018 10:15
Recenze „AZ FOTO s.r.o.“ pro akci „fotokalendář nástěnný s 13 listy v digitisku“: 43962
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
krásný kalendář, kvalitní tisk kupujeme stejný každý rok.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
8.11.2018 17:44
Recenze „AZ FOTO s.r.o.“ pro akci „fotokalendář nástěnný s 13 listy v digitisku“: 43962
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
super, doporučuji
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
16.1.2018 13:21
Recenze „AZ FOTO s.r.o.“ pro akci „fotokalendář nástěnný s 13 listy v digitisku“: 43962
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
rychle zpracovani, dobra kvalita
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
13.1.2018 15:43
Zbyněk
Recenze „AZ FOTO s.r.o.“ pro akci „fotokalendář nástěnný s 13 listy v digitisku“: 43962
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Doporučuji. Dobrá kvalita. Kalendář přišel za 5 dnů.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
2.1.2018 10:40
Recenze „AZ FOTO s.r.o.“ pro akci „fotokalendář nástěnný s 13 listy v digitisku“: 43962
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vše v pořádku
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
23.12.2017 20:20
Recenze „AZ FOTO s.r.o.“ pro akci „fotokalendář nástěnný s 13 listy v digitisku“: 43962
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Zakázka byla vyrobena v předstihu do týdne.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
15.12.2017 11:04
Recenze „AZ FOTO s.r.o.“ pro akci „fotokalendář nástěnný s 13 listy v digitisku“: 43962
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
jednoduché, bez problémů, rychlé
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
11.12.2017 22:23
Recenze „AZ FOTO s.r.o.“ pro akci „fotokalendář nástěnný s 13 listy v digitisku“: 43962
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
rychlé vyřízení, i když jsem měla nekvalitní fotky z mobilu, tak super kvalita :)
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
8.12.2017 09:40
Milan
Recenze „AZ FOTO s.r.o.“ pro akci „fotokalendář nástěnný s 13 listy v digitisku“: 43962
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Rychle, v pohode...
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
5.12.2017 12:36
Recenze „AZ FOTO s.r.o.“ pro akci „fotokalendář nástěnný s 13 listy v digitisku“: 43962
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Kalendář je moc povedený a super, že je možno si vyzvednout i osobně.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
9.9.2017 00:56
Recenze „AZ FOTO s.r.o.“ pro akci „fotokniha dle výběru - - 40, 72 nebo 80 stran“: 43962
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
S fotoknihou jsem byla velice spokojena. Výsledek předčil mé očekávání neboť některé fotky byly horší kvality (z devadesátých let minulého století) či měly nízké rozlišení. Skvěle odvedená práce práce AZ FOTO s. r. o. Brno, děkuji moc a doporučuji :-)
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
28.8.2017 11:31
Štěpánka
Recenze „AZ FOTO s.r.o.“ pro akci „fotokniha dle výběru - - 40, 72 nebo 80 stran“: 43962
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Super, 2 knihy za jedno poštovné, vyhotovení moc pěkné a rychlé.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
28.8.2017 11:30
Štěpánka
Recenze „AZ FOTO s.r.o.“ pro akci „fotokniha dle výběru - - 40, 72 nebo 80 stran“: 43962
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krásná kniha skoro zadarmo.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
15.8.2017 22:57
Recenze „AZ FOTO s.r.o.“ pro akci „fotokniha dle výběru - - 40, 72 nebo 80 stran“: 43962
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Fotoalbum jde,tisk kvalitní, ale kroužková vazba je malá a brzo se listy z otáčení otrhají. Proč na 80 stran nemůže AZ foto použít větší rozměr drátků v kroužkové vazbě ?! Dále u fotek s rámečkem mi vnitřní fotky proděravěli do vazby, mají nedokonalý program, přeci toto musejí vědět.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
9.8.2017 15:11
Recenze „AZ FOTO s.r.o.“ pro akci „fotokniha dle výběru - - 40, 72 nebo 80 stran“: 43962
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
super produkt a bezproblemove dodani knihy - velka spokojenost
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0

Běžící akce klienta