Recenze - Areál Holiday Park Liščí Farma

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

Hotel Holiday Park
Celkové hodnocení akcí: 2.5
60% doporučuje (10 hodnocení)

PA-JA, a.s.
IČ 62024779
Dolní Branná 350
Vrchlabí 54362 CZ
www.liscifarma.cz
733636797
rezervace@liscifarma.cz

Areál Holiday Park Liščí Farma

Jedinečný rekreační areál s velkou nabídkou služeb, sportu a zábavy nejen pro rodiny s dětmi. Po celou dobu pobytu o Vás bude postaráno s největší péčí. Areál Holiday Park Liščí Farma nabízí příjemné a přátelské prostředí.

Ubytování v hotelu je ideální variantou pro milovníky komfortu, kteří se během pobytu nechtějí o nic starat. Po celou dobu pobytu o Vás bude postaráno s největší péčí.

Na Liščí Farmě se Vaše děti rozhodně nebudou nudit. Čeká je tu mnoho míst na hraní a oblíbených atrakcí.

Hotel nabízí 27 dvou až pětilůžkových pokojů s celkovou kapacitou 76 lůžek a 6 přistýlek. TV,  sprcha, WC - to vše je pro Vás plně k dispozici. A pokud máte malé děti, připravíme do pokoje i dětskou postýlku. Dále můžete využít kolárnu. V areálu najdete také prodejnu vyřezávaných soch a drobných suvenýrů na recepci a samozřejmě restauraci. Bezplatné parkoviště je přímo v uzavřeném areálu, který je vybaven kamerovým systémem s 48 hodinovým záznamem.

Restaurace se salonkem nabízí své gastronomické služby po celý rok. Letní sezóna je 100% na grilu - polední menu v lehkém stylu s možností volby čerstvého salátu + klasické rychlé občerstvení - speciality jako je grilovaná zelenina, steaky atd. Pro děti jsou připravená oblíbená dětská jídla.

Zahradní restaurace FoxBar s terasou, pergolou a pódiem s tanečním parketem a fast foodem je ideální k příjemnému posezení s přáteli u dobrého piva, vína, koktejlů nebo zmrzlinových pohárů. Posezení jak na slunci, tak ve stínu v ideálním prostředí pro relaxaci. V zahradní restauraci si můžete zpestřit příjemné posezení s přáteli u kulečníku, fotbálku či hokeje.

Speciality na grilu jsou velmi oblíbené, a proto máme v naší zahradní restauraci připraveno vše potřebné pro grilování - nejen zařízení a suroviny, ale také kuchaře - odborníka na grilování.

Hlavní atrakcí pro děti je veliké dětské hřiště se vším, co mají děti rády. Mezi oblíbená lákadla patří klouzačky, houpačky, velmi oblíbená lanovka, 3 trampolíny v zemi a jedna kulatá nadzemní a pískoviště. Zahradní "Člověče nezlob se" je další nedílnou součástí našeho sportoviště. Větší děti jistě ocení ruské kuželky, minigolf, stolní tenis nebo petanque, v parných dnech bazén s chladnou vodou.

Liščí Farma nabízí wellness, kde Vás čeká finská sauna, velká vířivá vana, Kneippův chodník a relaxační zóna.

V areálu Holiday Park Liščí Farma si užijí i dospělí. K dispozici je sportoviště s víceúčelovým tenisovým kurtem, kde si můžete zahrát nejen tenis, ale také nohejbal, badminton, házenou nebo odbíjenou na umělém povrchu Grasspark. Zahrát si ovšem můžete i beachvolejbal nebo beachfotbal. Společně se svými dětmi můžete využít také ruské kuželky, minigolf, stolní tenis, kroket nebo petanque. V areálu je k dispozici půjčovna, ve které si můžete půjčit tenisové rakety a míčky, volejbalový míč, pétanque, kroket, pingpongové pálky, minigolfové vybavení nebo zkusit výuku lukostřelby. 


Zákazníci hodnotí „Areál Holiday Park Liščí Farma“

7.2.2016 23:20
Recenze „Areál Holiday Park Liščí Farma“ pro akci „pobyt pro dva v rodinném hotelu Holiday Park s polopenzí“: 36701
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Moc nerozumím chování zaměstnanců.Už při příjezdu nebyla pani na recepci schopná nám doporučit nějakou aktivitu ve Vrchlabí a okolí, prý se můžu podívat na internet (který mimochodem fungoval jen v restauraci a ne v celém areálu jak je napsáno v nabídce) .Ale domluva před příjezdem a rezervace byla naprosto v pořádku. Další pani zaměstnaná v tomto areálu me upozornila, že si chce vyvenčit své psy,ale že venku pobíhá ten náš.pokud má pani agresivní psy a mohli by prokousnout krk jinému pejskovi, jak řikala, měla by si je sama dát na vodítko a neotravovat dovolenou hostům..Ale pan údržbář byl moc ochotný.když nám vypadávala klika ihned to opravil, u ping pongu byla jen jedna pálka a on nám okamžitě přivezl další. Bydlení jednodušší, nebylo moc útulné, holé zdi, ale určitě na těch pár dní na horách určitě stačí.. Večeře byly moc dobré, ale snídaně bohužel už ne.Do bohatého bufetu jak slibují v nabídce, to mělo hodně daleko..Naše 11lete díte bohužel snídalo jen čaj, který byl moc dobrý. . Celkem nás zklamala poloha areálu..bez auta bychom se asi nikam nepodívali a nemohli si udělat nějaký výlet.Nikdy moc nedávám na špatné komentáře ostatních, proto jsme se rozhodli sem jet.ale tady, za tyhle peníze jsme celkem přestřelili.Škoda, možná v létě by to tady bylo lepší, už díky možná větší obsazenosti v areálu.
31.8.2015 14:37
Jana
Recenze „Areál Holiday Park Liščí Farma“ pro akci „letní pobyt pro 2 osoby na 6 dní v rodinném hotelu Holiday Park na Liščí Farmě“: 36701
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Nejhorší dovolená v rozpadajícím se areálu s příšernou hygienou a bez atrakcí a služeb, které byly naslibovány.
29.8.2015 17:09
Recenze „Areál Holiday Park Liščí Farma“ pro akci „letní pobyt pro 2 osoby na 6 dní v rodinném hotelu Holiday Park na Liščí Farmě“: 36701
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vybírala jsem destinaci s ohledem na 3 děti / vybavenou k jejich vyžití/, ale bohužel venkovní prvky - skluzavky, prolézačky byly úplně uzavřeny, trampolína v žalostném stavu / ochranná síť/, brouzdaliště byl polo vypuštěný bazén se zelenou vodou, nafukovací hrad prý před 3 lety stával tam, kde stojí trampolína. Na trampolínách také zapracoval zub času - po jedné zbyla díra, 1 dobrá, jedna k použití se " zavřenýma očima ". Strava pro nevybíravé, někdy až neortodoxní strávníky / např. k večeři ke koprové omáčce nezbyly knedlíky, tak byla možnost rýže od druhé volby. Vím, že letos je plno vos všude, bohužel ani zde to nebylo jiné, ale v restauraci s okny bez sít byl jimi obsypán džem, ovoce. Voda ve velkém bazénu udržovaná. Pěkný nový wellness. Pro objektivitu musím říci, že jsme tam potkali i milé a ochotné lidi z řad personálu, kteří se snažili v rámci svých možností vyhovět požadavkům a přáním hostů . Zato jim patří veliký dík, protože se v takovém klima / oprávněná kritika hostů / se moc dobře nepracuje. Jinak pěkné i šikovné výchozí stanoviště pro podnikání různých výletů.
26.8.2015 10:15
Recenze „Areál Holiday Park Liščí Farma“ pro akci „letní pobyt pro 2 osoby na 6 dní v rodinném hotelu Holiday Park na Liščí Farmě“: 36701
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Tento areál nemohu doporučit, reálný stav je jiný než na fotografiích!
23.8.2015 14:54
Recenze „Areál Holiday Park Liščí Farma“ pro akci „letní pobyt pro 2 osoby na 6 dní v rodinném hotelu Holiday Park na Liščí Farmě“: 36701
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Tzv. rodinný hotel vůbec nemyslí na děti - dětské atrakce jsou zcela zanedbané, neudržované a nebezpečné (čouhající hřebíky na dřevěných konstrukcích, pružinová houpačka spadla i s dvouletým dítětem, nefunkční lanovka, dráhy minigolfu rozlámané, dětský koutek a hračky v jídelně nechutně špinavé, v mini zoo jsou 2 osli, bazén 20°C). Liščí farmu doporučuji přejmenovat na "Myší" - tisíce myších děr po celém areálu. Za pobyt jsme viděli nespočet myší nejen venku, ale i v samotném hotelu. Fotografie rautu z nabídky ani zdaleka neodpovídá realitě. Na místě si můžete vybrat z gumových rohlíků, starého chleba, ohřívaných špekáčku, šunkového salámu, trvanlivého salámu, plátků eidamu, meruňkového koláče, corn flakes a jablek. Jednou za týden byla navíc paštika a jednou jogurt. První dva dny jsme museli upozornit obsluhu, že místo kávy servírují obarvenou vodu - napraveno. 1 ku 100 naředěný pomerančový džus se nedal pít. Naštěstí jsme na požádání dostali i vodu z kohoutku. Na "skvělou" domácí večeři (polévku a výběr ze dvou hlavních jídel) je třeba spěchat, protože je k mání pouze první půl hodinu po začátku. Pak se nám stalo, že zbyl pouze segedín bez masa nebo špagety s kečupem. Jeden večer večeři servírovala asi osmiletá holka. Stálá obsluha (asi 16tiletá brigádnice) se sice snažila, ale s našimi stížnostmi nás odkazovala na kuchařku a provozní, které se schovávaly v kuchyni a odmítaly vyjít. Rozhodně nedoporučuji rodinám s malými dětmi.
28.7.2015 13:36
Zbyněk
Recenze „Areál Holiday Park Liščí Farma“ pro akci „letní pobyt pro 2 osoby na 6 dní v rodinném hotelu Holiday Park na Liščí Farmě“: 36701
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Areál a ubytování (hotel) potřebuje investici. Zaměstnanci ale byli velice příjemní a vstřícní.
23.7.2015 23:41
Radek
Recenze „Areál Holiday Park Liščí Farma“ pro akci „letní pobyt pro 2 osoby na 6 dní v rodinném hotelu Holiday Park na Liščí Farmě“: 36701
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
pohodová rodinná dovolená
22.7.2015 12:25
Jan
Recenze „Areál Holiday Park Liščí Farma“ pro akci „letní pobyt pro 2 osoby na 6 dní v rodinném hotelu Holiday Park na Liščí Farmě“: 36701
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Zázemí pro děti je fajn, jen začíná poněkud chátrat. Co se týče ubytování, tak celkem čisto a útulno, jídlo v restauraci v pohodě, hlavně večeře, rozšířila bych trochu nabídku ranního bufetu.
22.7.2015 12:21
Michaela
Recenze „Areál Holiday Park Liščí Farma“ pro akci „letní pobyt pro 2 osoby na 6 dní v rodinném hotelu Holiday Park na Liščí Farmě“: 36701
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
areal dobře vybaveny, ale neudrzovany, male porce jidla a vecere nic moc - pouze ceska jidla bez moznosti vyberu. Hlucni další hoste - studenti z Nemecka, které nikdo neuvedl "do patricnych mezi". Nemuzu hodnotit vylozene negativne, ale znovu bych tam nejela..
22.10.2014 18:59
Recenze „Areál Holiday Park Liščí Farma“ pro akci „rodinný pobyt 2 + 2 děti do 12 let v hotelu Holiday Park Liščí Farma“: 36701
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Sice nám nevyšlo počasí, ale dětem se líbilo. Co se týče jídla: bylo ho dost a dalo se i jíst. Hodnotíme kladně, ale jen pro nenáročné.
1

Ukončené akce klienta

pobyt pro dva v rodinném hotelu Holiday Park s polopenzí
Hotel Holiday Park
pobyt pro dva na 3 dny v hotelu Holiday Park s polopenzí
Holiday Park Liščí Farma
wellness pro dva s polopenzí v hotelu Holiday Park Liščí Farma
Hotel Holiday Park