Recenze - Anti-Aging Institute

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Omlazení očních víček
Celkové hodnocení akcí: 4.5833333333333
92% doporučuje (12 hodnocení)

Bestlooktrade s.r.o.
IČ 28955889
Milady Horákové 116/109 B
Praha 6 16000 CZ
www.antiaginginstitute.cz
774533909
info@antiaginginstitute.cz

Anti-Aging Institute

Zastavení a zpomalení stárnutí.


Zákazníci hodnotí „Anti-Aging Institute“

27.3.2017 09:32
Monika
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „omlazení pleti v Anti-Aging Institute v Praze“: 41236
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Omlazení pleti v Anti-Aging Institute v Praze je podvod. Efekt vydrží pouze do druhého dne, takže inzerovaný stálý efekt omlazení o 10 let je holý nesmysl.
20.3.2017 17:12
Pavla
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „neinvazivní metoda - ošetření Anti-Aging“: 41236
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byla jsem spokojená, příjemná procedura. Anti-aging efekt nejsem schopna posoudit.
10.3.2017 13:59
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „omlazení pleti v Anti-Aging Institute v Praze“: 41236
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Skvele vysledek, velmi prijemna pani, profesional. Sla bych znovu.
2.3.2017 15:31
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „neinvazivní metoda - ošetření Anti-Aging“: 41236
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Všechno v pořádku, milá paní kosmetička.
9.2.2017 18:44
Jana
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „neinvazivní metoda - ošetření Anti-Aging“: 41236
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Tato kosmetická procedura je velice zajímavá, hlavně ihned po ošetření je vidět pozitivní výsledek a v neposlední řadě velice příjemná, šikovná a milá KOSMETIČKA !
8.2.2017 22:14
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „omlazení pleti v Anti-Aging Institute v Praze“: 41236
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velmi příjemná paní
30.1.2017 08:11
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „omlazení pleti v Anti-Aging Institute v Praze“: 41236
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Paní příjemná, vstřícná . Pleť po aplikaci zjemněná. Celkově příjemný pocit. V.
23.1.2017 09:40
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „omlazení pleti v Anti-Aging Institute v Praze“: 41236
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Už po prvním ošetření, výrazný omlazující efekt. Určitě budu ošetření opakovat.
8.1.2017 18:12
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „neinvazivní metoda - ošetření Anti-Aging“: 41236
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jde o přístrojovou zdravotně estetickou proceduru omlazující pokožku a zlepšující vizáž.Myslím, že pomáhá především tam, kde nestačí běžná kosmetika. Já jsem zatím spokojen, a čekám, co bude dál - údajně se to má ještě týden zlepšovat.
19.11.2016 09:49
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „omlazení pleti v Anti-Aging Institute v Praze“: 41236
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Mimořádná spokojenost s profesionální péčí, kvalifikovaným přístupem a ochotou vyhovět a poradit. Těším se na každou návštěvu u paní majitelky pro její odborný i lidský vhled.
19.6.2016 08:40
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „omlazení horních i spodních víček - 30 minut“: 41236
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jako vždy maximállní spokojenost s profesionální péčí, špičkovým zdravotnickým zařízením i sympatickou paní majitelkou.
3.11.2014 14:24
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „30 min. ošetření hyperbarickým čistým kyslíkem“: 41236
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Slečna kosmetiška byla moc šikovná a příjemná.
1

Běžící akce klienta

omlazení horních i spodních víček - 30 minut
Omlazení očních víček
omlazení pleti v Anti-Aging Institute v Praze
Omlazení pleti
vyhlazení pleti a krku a redukce podbradku v Anti-Aging Institute v Praze
Omlazení pleti