Recenze - Anti-Aging Institute

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Omlazení pleti
Celkové hodnocení akcí: 4.4411764705882
85% doporučuje (34 hodnocení)

Bestlooktrade s.r.o.
IČ 28955889
Milady Horákové 116/109 B
Praha 6 16000 CZ
www.antiaginginstitute.cz
774533909
info@antiaginginstitute.cz

Anti-Aging Institute

Zastavení a zpomalení stárnutí.


Zákazníci hodnotí „Anti-Aging Institute“

19.6.2018 10:41
Ivana
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „vyhlazení pleti a krku a redukce podbradku v Anti-Aging Institute v Praze“: 43486
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Salon je pěkný, paní Ivana je velice příjemná a pečlivá. Doporučuji jako příjemný relax s viditelnou změnou.
13.6.2018 10:29
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „vyhlazení pleti a krku a redukce podbradku v Anti-Aging Institute v Praze“: 43486
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
VŠE FUNGUJE JAK MÁ, byla jsem mile překvapena při objednávání mi maximálně bylo vyhověno. Opravdu mohu doporučit krásný salon a milá a vstřícná paní kosmetička :-))
18.5.2018 10:51
Jindra
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „omlazení horních i spodních víček - 30 minut“: 43486
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Po profesionální stránce zřejmě dost dobré, ovšem paní během 30 minut mluvila nejméně 10 min. neustále o politice, o špatných časech a když jsem jí říkala, že nemám televizi, reagovala slovy, že tací, jako já, co se nezajímají by to všechno mělo vědět....zkrátím to, 3x jsem jí žádala, aby o tom přestala mluvit. Definitivně mne to rozladilo. Jdu na kosmetické ošetření a ne na politickou debatu. Nikdy více!
11.5.2018 09:37
Miroslava
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „luxusní pleťové masky s obsahem včelího jedu a kaviáru“: 43486
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
dobré
30.4.2018 11:18
Věra
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „omlazení pleti v Anti-Aging Institute v Praze“: 43486
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Bylo to super,příště půjdu hned jak budu mít volno.Ještě jednou děkuji Koubková
23.3.2018 14:04
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „omlazení horních i spodních víček - 30 minut“: 43486
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velmi profesionální přístup,příjemné prostředí, velmi milá a ochotná paní, již druhý den viditelné výsledky
15.3.2018 19:00
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „vyhlazení pleti a krku a redukce podbradku v Anti-Aging Institute v Praze“: 43486
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Bylo to příjemné. Účinek se snad projeví druhý den.
21.12.2017 14:24
Eva
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „vyhlazení pleti a krku a redukce podbradku v Anti-Aging Institute v Praze“: 43486
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemná paní kosmetička,ošetření proběhlo k mé spokojenosti Eva Červená
28.10.2017 09:20
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „hyaluronová řada zevně i zevnitř“: 43486
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jsem moc ráda, že jsem mohla zakoupit k vyzkoušení s 50% slevou akci „hyaluronová řada zevně i zevnitř". Cena bez slevy je na mě moc vysoká a za plnou cenu bych si to nemohla dovolit. Po slevě už to bylo pro mě přijatelnější. Pokud uvidím a ucítím výsledky, hlavně na kloubech, pro které má být kyselina hyaluronová velmi prospěšná a bude-li se v budoucnu akce opakovat, možná jí opět využiju. Děkuji za tuto možnost.
14.10.2017 20:25
Liubov
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „omlazení pleti v Anti-Aging Institute v Praze“: 43486
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše proběhlo v pořádku. Perfektní! Můžu pouze doporučit.
25.9.2017 08:50
Lenka
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „omlazení horních i spodních víček - 30 minut“: 43486
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Ošetření bylo velice příjemné, ale bez viditelného efektu.
24.9.2017 17:50
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „omlazení pleti v Anti-Aging Institute v Praze“: 43486
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Super, vse jak ma byt.
20.7.2017 09:34
Jiřina
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „omlazení pleti v Anti-Aging Institute v Praze“: 43486
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Paní kosmetička -velmi příjemná paní. Vše naprosto SUPER ! Budu nadále navštěvovat tento kosmetický salon.
17.7.2017 15:14
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „omlazení horních i spodních víček - 30 minut“: 43486
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velmi příjemná paní
23.6.2017 06:43
Jana
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „omlazení pleti v Anti-Aging Institute v Praze“: 43486
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Procedura je velice příjemná a hlavně paní KOSMETIČKA. Výsledek je vidět hned po ošetření. Proto ji budu opět opakovat, již po třetí! Janinka

Běžící akce klienta