Recenze - Aleš Ondera

Upozornit na slevy tohoto zařízení

Zpět na recenze

ověřeno zákazníky Dřevěné postele z masivu
Celkové hodnocení akcí: 4.1875
81% doporučuje (16 hodnocení)

IČ 64119823
Jana Čapka 3097
Frýdek-Místek 73801 CZ
www.detsky-eshop.cz
602764755
info.slevy@seznam.cz

Aleš Ondera

Naše firma vznikla v roce 1996 původně se zaměřením na dámskou konfekci . Postupem času jsme rozšířili nabídku o dětský textil a otevřeli kamennou prodejnu. Při rozhovorech s maminkami jsme zjistili, že dnešní uspěchaná doba, špatný přístup do prodejen s kočárky a hlavně velká ztráta času, by se daly nahradit zřízením internetového obchodu. Ten Vám usnadňuje nákup z pohodlí Vašeho domova v jakémkoliv čase, takže se můžete věnovat svým dětem daleko intenzivněji, bez potřeb hlídání u babiček, známých a chův. My, co Vám zboží nabízíme, děti máme a víme, že není nad spokojené a šťastné děťátko. 

Nabízíme kvalitní a ověřené výrobky nejen od českých dodavatelů.

Většinu sortimentu držíme skladem a proto se nám daří Vaše objednávky vyřizovat  v co nejkratších termínech.
Věříme, že v našem dětském virtuálním obchodě naleznete to, co Vám bude nejvíce vyhovovat a budete se na nás s důvěrou obrace i v budoucnu. 

Zákazníci hodnotí „Aleš Ondera“

6.9.2016 13:49
Nikol
Recenze „Aleš Ondera“ pro akci „3 typy dětských postýlek s matrací včetně 12ti dílné sady do postýlky“: 40209
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Rychle jednání. Dodací lhůta byla 1až3týdny a doma sem balíček měla za 3dny.
27.6.2016 09:38
Recenze „Aleš Ondera“ pro akci „3 typy dětských postýlek s matrací včetně 12ti dílné sady do postýlky“: 40209
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
maximalna spokojnosť,kvalitne zabalene,nádherna sada!!!kurír velmi ochotný
24.5.2016 14:03
Recenze „Aleš Ondera“ pro akci „postel z masivní borovice včetně roštu s možností matrace dle výběru“: 40209
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše proběhlo k rychlosti a spokojenosti.
26.4.2016 13:37
Recenze „Aleš Ondera“ pro akci „3 typy dětských postýlek s matrací včetně 12ti dílné sady do postýlky“: 40209
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Postýlka je nádherná, objednání proběhlo bez problémů a hlavně mne překvapilo rychlé dodání.
17.8.2015 14:35
Recenze „Aleš Ondera“ pro akci „krásná postel z masivní borovice včetně matrace a roštu“: 40209
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Zcela bez problémů.
21.5.2015 18:32
Martin
Recenze „Aleš Ondera“ pro akci „krásná postel z masivní borovice včetně matrace a roštu“: 40209
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Výborná koupě
18.4.2015 15:45
Recenze „Aleš Ondera“ pro akci „krásná postel z masivu včetně matrace a roštu“: 40209
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
az na to.ze jsem zprvu netusila,zda se objednavka vyrizuje.pak to bylo rychle.bohuzel bez navodu,ale manzel je sikovny.
14.4.2015 19:24
Recenze „Aleš Ondera“ pro akci „krásná postel z masivu včetně matrace a roštu“: 40209
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
rychlé vyřízení objednávky,výrobek je opravdu kvalitní a odpovídá nabízenému zboží.
30.3.2015 13:02
Recenze „Aleš Ondera“ pro akci „krásná postel z masivu včetně matrace a roštu“: 40209
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
:)
4.3.2015 10:26
Recenze „Aleš Ondera“ pro akci „3 typy dětských postýlek s matrací včetně 12ti dílné sady do postýlky“: 40209
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše proběhlo bez problémů, na mé doporučení nabídku využila i kamarádka.
1.3.2015 13:59
Recenze „Aleš Ondera“ pro akci „3 typy dětských postýlek s matrací včetně 12ti dílné sady do postýlky“: 40209
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
28.10.2014 06:06
Recenze „Aleš Ondera“ pro akci „3 typy dětských postýlek s matrací včetně 12ti dílné sady do postýlky“: 40209
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Toto byl můj pvní nákup na slevovém portálu. I přes veškeré mé obavy, vše dopadlo na jedničku. Byla jsem mile překvapene rychlostí zaslaného slevového kuponu. Spolupráce, jak se slevovým portálem, tak s dodavatelem byla velmi dobrá. Děkuji za fajn obchůdek :)
23.10.2014 08:47
Recenze „Aleš Ondera“ pro akci „krásná postel z masivu včetně matrace a roštu“: 40209
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Postel je krapet nižší než vypadá a matrace je trochu tvrdší a přesné údaje bylo nutno dohledat na stránkách prodejce, ale i přes to jsem celkově spokojen.
22.10.2014 19:46
Recenze „Aleš Ondera“ pro akci „krásná postel z masivu včetně matrace a roštu“: 40209
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Obdržela jsem úplně jiný model rámu postele a zboží bylo navlhlé - vzhledem k tomu, že je postel z masivu, zůstaly na ní fleky. Bohužel jsem postel potřebovala hned, a tudíž jsem zboží nereklamovala. Jinak reklamuji hned a hádám se. Nákup mě opravdu hodně mrzí - příště nakoupím raději v kamenném obchodě, kde si mohu zboží prohlédnout a ne, že mi přijde zničená postel s úplně jiným čelem, než jaké jsem objednávala.
22.10.2014 16:00
Recenze „Aleš Ondera“ pro akci „krásná postel z masivu včetně matrace a roštu“: 40209
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Špatná odezva doručovaci doba víc než jeden měsíc, drahe poštovné.

Běžící akce klienta

postel z masivní borovice včetně roštu s možností matrace dle výběru
Dřevěné postele z masivu
3 typy dětských postýlek s matrací včetně 12ti dílné sady do postýlky
Dětské postýlky levně