Recenze klientů slever.cz

Prohlédněte si recenze našich klientů od Vás, našich zákazníků. Podívejte se, co napsali ostatní zákaznící o hotelu, kam pojedete, o službě, kterou se chystáte objednat.


Nejnovější hodnocení: Všechny recenze › Stránka 3


17.1.2019 14:42
Recenze „Hotel Vysočina Chotěboř“ pro akci „pobyt pro dva v hotelu Vysočina*** s polopenzí“: 42989
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byli jsme zde několikrát, vždy jsme byli spokojeni, vhodné i pro rodiny s dětmi. Ubytování hezké, jídlo chutrné. Mnoho možností k procházkám a výletům
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
17.1.2019 11:31
Recenze „Novodobé rehabilitační centrum“ pro akci „masáž s rašelinovým nosičem tepla“: 44169
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Naprosto účinné, skvělé a všem vřele doporučuji. Navíc aplikováno skutečným odborníkem. Chodím k panu Koutnému více jak pět let a jsem spokojena. Eva
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
17.1.2019 10:16
Recenze „Hotel JEF“ pro akci „Vánoce, Silvestr a Nový rok pro 1 osobu v hotelu Jef“: 43993
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Na dotaz, zda bych doporucil pratelum, odpovidam NE, protoze je to banda rozmazlenych sycaku co by me roztrhla jak hada za tenhle vyber. Pro me je hotel super, ale pro narocnejsiho zakaznika ani nahodou. Spousta drobnosti pro nekoho na mavnuti ruky, pro jine neprekonatelne - nebudu resit.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
1
Ne
0
17.1.2019 10:01
Recenze „Jan Filip“ pro akci „Magnetický ocelový náramek s Germániem a F.I.R. Ball“: 44388
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše proběhlo v pořádku. Doporučuiji.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
17.1.2019 09:33
Recenze „Studio Lenna“ pro akci „čištění pleti nebo kosmetické ošetření“: 44626
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Moc příjemná paní, dobré ošetření.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
17.1.2019 08:58
Recenze „Novodobé rehabilitační centrum“ pro akci „masáž s rašelinovým nosičem tepla“: 44169
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jako dárek měla masáž (po absolvování) úžasný úspěch !!!!
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
17.1.2019 06:42
Recenze „Armi trade“ pro akci „ručník či osuška s vlastní fotografií“: 44505
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
dobré
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
16.1.2019 14:41
Recenze „Bicom terapie Centrum Zdraví“ pro akci „Elektro antiperspirant - revoluce v léčbě nadměrného pocení“: 44547
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pokud tato metoda zabere, tak ji doporučím, což momentálně nemohu zhodnotit, protože výsledek se uvidí až za 4-6 týdnů. Jinak co se týče prostředí, tak to je naprostá katastrofa. 2 lehátka, 1 polohovací křeslo, 2x stolek+otáčecí židle+různé přístroje+tzv. recepce. To vše zdůrazňuji v jedné malé místnosti, která zrovna útulným dojmem tedy nepůsobí. Já se osobně nevrátím i když mi metoda třeba pomůže, jelikož jsem se zde necítila vůbec dobře.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
15.1.2019 20:05
Recenze „Salon Anička“ pro akci „masáž zad, krku a šíje se zábalem“: 44441
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemný a profesionální přístup i výkon.Děkuji
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
15.1.2019 10:57
Recenze „Penzion U Huberta“ pro akci „pobyt ve vinařské perle pro dva na 3 dny s polopenzí“: 44386
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Pobyt (14. - 18. 1.) se neuskutečnil.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
13.1.2019 16:00
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „japonská manikúra P-shine v pražském salonu Nehtík“: 44606
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Perfektní !!!
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
13.1.2019 12:47
Recenze „Hotel JEF“ pro akci „Vánoce, Silvestr a Nový rok pro 1 osobu v hotelu Jef“: 43993
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše OK. K:I
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
1
Ne
0
13.1.2019 11:12
Recenze „Restaurace Baba Jaga“ pro akci „smažený sýr pro dva s hranolkami a domácí tatarka“: 44411
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
jídlo bylo dobré
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
13.1.2019 11:01
Recenze „Hotel JEF“ pro akci „Vánoce, Silvestr a Nový rok pro 1 osobu v hotelu Jef“: 43993
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Personál milej. Jenom vazla trosinku obsluha a jídlo tak prumer. Jinak vše v poho
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
1
Ne
0
12.1.2019 12:43
Recenze „Interhotel America“ pro akci „wellness pobyt pro dva v Interhotelu America“: 44183
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Na úvod nutno předeslat, že nesporným kladem bylo chování personálu. V tomto ohledu si však zaměstnanci mohli všimnout, že konzumace voucheru byla bez původně plánované přítomnosti zvířete. Jde sice jen o 340 Kč, ale nebudí to dobrý dojem. Jídlo bylo na slušné úrovni, výběr pokrmů nesporně ovlivněn tím, že hotel nebyl příliš zaplněný, provoz byl do jisté míry omezen. Co nicméně lze označit za negativní zkušenost u čtyřhvězdičkového hotelu lákajícího na wellness pobyt je fakt, že k dispozici byl jeden ručník na osobu, bez županu. U tolika hvězdiček je překvapivá i absence tyče na ramínka v úložné skříni, kterou jeden němý sluha nemůže nahradit.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
1
Ne
0
Předchozí 1 2 3 4 5 Další