Recenze klientů slever.cz

Prohlédněte si recenze našich klientů od Vás, našich zákazníků. Podívejte se, co napsali ostatní zákaznící o hotelu, kam pojedete, o službě, kterou se chystáte objednat.


Nejnovější hodnocení: Všechny recenze › Stránka 2


11.6.2019 13:55
Recenze „Markéta Konvičková“ pro akci „10 ks kontejnerovaných dvouletých obřích hortenzií“: 45150
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Brzo dodáno, výborně zabaleno.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
11.6.2019 12:03
Recenze „Markéta Konvičková“ pro akci „kontejnerované ostružiny nebo maliny“: 45127
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Maliny jsem vůbec nedostala, protoýe řidič PPL je sprostý, nevychovaný hulvát na je jen na jeho uvážení zda balík doručí či ne. Spolkečnost slever zajímá pouze to, aby vybrala peníze. Co se děje pak ji nezajímá. Opravdu nemám tolik času abych seděla u telefinu celý den a obvolávala všechny možné spolkečnosti. Takže jsem přišla o peníze a ještě měli tu drzost po mně chtít dalších 200,- Kč za "doručení" balíčku, které se nekonalo. PPL mi sdělili, že balík je v úložně a přitom již byl na cestě zpět. Jedna velká lumpárna nebo zlodějna? Nevím.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
11.6.2019 10:48
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „doplnění nebo prodloužení řas 3D nebo 5D metodou“: 44997
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Paní byla velice šikovná. I když neumí moc česky, tak se snaží porozumět. Určitě přijdu zase.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
11.6.2019 10:05
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „doplnění nebo prodloužení řas 3D nebo 5D metodou“: 44997
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Naprosto hrozný, litovala jsem, že jsem se nesla hned domů. Objednaná jsem byla na čtvrtou a paní Vietnamka si nakráčela ve čtvrt na pět. Omluva žádná. Vůbec se mě nezeptala, jak to chci. Řekla jen lehnout, tak jsem si řekla že chci kratší a přirozené ( no mám je dlouhé jak nikdy předtím a je to hrůza) . Ovšem co nastalo po tom byl naprostý vrchol. Rusky, které zde pracují se začali hádat s Vietnamkou co mě dělala. Řvali po sobě a tahali se tam o věci. Chtěli na sebe dokonce volat policii. Bylo mi to hodne nepříjemné, jak tam u toho strkali do lehátka a řvali nade mnou. Následně to paní začala dělat dost bolestive a ruzne mě za to oko tahala a otvírala mi ho, takže se mi do očí dostávalo lepidlo a to jsem už začala brečet. Načež jsem je pozadala, zda by te hádky mohli nechat, že je mi to opravdu nepříjemné. Žádná omluva nic a řasy už mě druhý den škrabou, nehledě na to že jsem měla slepené oči a lepidlo mě pálilo dalších šest hodin. Co se tyce hygieny, tak paní si z venku ani neumyla ruce a ruzne se o mě opírala, takže i z toho jsem byla dost nesvá a celkově to ve studiu vypadalo dost zanedbane, už z důvodu že máte kosmetiku, mani, pedi, řasy v místnosti asi 4x4 m.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
11.6.2019 10:05
Recenze „Hatthathip Thajské masáže“ pro akci „thajská masáž dle výběru v centru Prahy“: 45020
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Skvělá masáž, příjemná masérka, určitě přijdu víckrát.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
11.6.2019 09:40
Recenze „Markéta Konvičková“ pro akci „10 ks kontejnerovaných dvouletých obřích hortenzií“: 45150
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
hortenzie přišly brzy, ihned jsem otevřela balení, pomohla jím trochu se postavit na nohy a nyní je mám již zasazené a vypadají, jako by vůbec necestovaly v krabici.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
11.6.2019 09:34
Recenze „Markéta Konvičková“ pro akci „10 ks kontejnerovaných dvouletých obřích hortenzií“: 45150
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše proběhlo snadno a rychle od objednání, přes dodání včetně dopravy. Balení bylo velmi dobře provedeno, nedošlo cestou k žádné újmě na květinách... velká spokojenost.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
10.6.2019 15:42
Recenze „HOTEL JEHLA***+“ pro akci „pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Jehla“: 44798
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hotel nás z venku docela vyděsil. Nakonec pokoje pěkné. Strava celkem dobrá.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
10.6.2019 10:19
Recenze „Petr Mahdal“ pro akci „2 sady hub za jedinečnou cenu“: 45119
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vstřícný přístup k zákazníkovi a ochota k podání informací
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
10.6.2019 09:52
Recenze „Hotel Milotel“ pro akci „pobyt v Olomouci v hotelu Milotel pro dva na 3 dny s polopenzí“: 44875
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt jsme si užili, akorát nás trochu vyvedlo z míry, že polopenze nebyla až taková polopenze, protože jsme na večeři dostali poukázku na 120 Kč a jídla z jídelního lístku byla drahžší. Obsluha byla milá na recepci se střídali usměvaví lidé.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
10.6.2019 08:39
Recenze „Hotel Bellevue***“ pro akci „3denní relaxační pobyt u Máchova jezera“: 44865
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo dobré,jen venkovní areál hotelu byl trochu zanedbaný.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
9.6.2019 21:27
Recenze „Miroslav Kubánek“ pro akci „kompatibilní sada náplní pro použití v tiskárnách Canon nebo Epson“: 45164
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Zboží dorazilo rychle a v pořádku.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
8.6.2019 13:33
Recenze „Kompej.cz“ pro akci „100 ks prázdných čajových sáčků“: 44793
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
akce rychlá, spolehlivá, výborné na sypaný čaj, bylinkový i opakovaný výluh např. z aronie nebo šípku. I na koření do polévky, Lze použít i na uchování např. stříbrných šperků, vřele doporučuji
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
8.6.2019 07:26
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „pedikúra dle výběru“: 44986
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Slušné prostředí, dodržení času z objednávky, profesionální přístup a možnost dokoupení dalších podpůrných léčebných prostředků.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
7.6.2019 22:29
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „mediciální přístrojová pedikúra + shell lak“: 44988
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velmi milá paní a příjemná, využijí i priste
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
Předchozí 1 2 3 4 Další