Recenze klientů slever.cz

Prohlédněte si recenze našich klientů od Vás, našich zákazníků. Podívejte se, co napsali ostatní zákaznící o hotelu, kam pojedete, o službě, kterou se chystáte objednat.


Nejnovější hodnocení: Služby | Všechny recenze › Stránka 1


31.5.2019 11:45
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 45128
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krásný zážitek
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
16.5.2019 18:55
Recenze „Irena Guthová“ pro akci „rozbor čaker a mnoho dalšího“: 44925
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Já jsem spokojená
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
1
Ne
0
10.5.2019 21:24
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 44879
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemné prostředí, fotky i video super
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
10.5.2019 13:37
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 44879
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Moc mily lekar, snazil sa zachytit maleho i ked uz je dost velky v 32 tyzden. Dakujeme, spokojnost Evka
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
10.5.2019 09:45
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 44879
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Obědnací lhůta krátší,než jsem si myslela,bez čekání.Pan doktor velmi ochotný,vše v pořádku.Maximální spokojenost.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
9.5.2019 10:49
Stanislav
Recenze „Wellness poradna“ pro akci „nechte si sestavit online jídelníček na 3 měsíce“: 44874
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jídelníček využívám částečně.a pokud to půjde, tak budu pokračovat. Problém je v tom, že jsem diabetik na inzulínu /do zadání jsem to napsal/ a nevím jak moc toto bylo respektováno.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
22.5.2019 16:15
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý den, suroviny v jídelníčku mají nízké Gl a navíc obsahuje i potraviny, které tělu s cukrem pomáhají, takže bez obav.
8.5.2019 20:24
Věra
Recenze „Wellness poradna“ pro akci „nechte si sestavit online jídelníček na 3 měsíce“: 44874
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Jsou zde kromě jídelníčku, který vypadá dost dobře, také zásady stravování,což je fajn. Kdo s dietami teprve začíná, má to tu všechno na talíři:) Jen v hodnoceních chybí zkušenosti, kolik a za jak dlouho lidé zhubli. Měl by být ještě nějaký diskusní blog k tomu.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
22.5.2019 16:17
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý den, na našem webu https://www.wellnessporadna.com/jidelnicek-on-line najdete komentáře u akce dole, kde i Vy můžete napsat svoje výsledky a postřehy, budeme jen rádi.
8.5.2019 14:18
Věra
Recenze „Wellness poradna“ pro akci „nechte si sestavit online jídelníček na 3 měsíce“: 44874
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše proběhlo rychle
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
8.5.2019 10:06
Recenze „Wellness poradna“ pro akci „nechte si sestavit online jídelníček na 3 měsíce“: 44874
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
jídla ze surovin, které jsou k sehnání
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
8.5.2019 09:50
Recenze „Wellness poradna“ pro akci „nechte si sestavit online jídelníček na 3 měsíce“: 44874
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Spokojenost, rychle vyrizeni
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
7.5.2019 09:47
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 44879
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Skvely přístup, prijemne prostředí, pekny zážitek :)
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
6.5.2019 09:45
Vladimíra
Recenze „Hana Nosková“ pro akci „rozbor Vašeho písma nebo kresby či výklad karet“: 44764
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Výklad karet od pí Noskové si objednávám a jsem velice spokojena. Paní je velmi ochotná a vše jí vychází.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
30.4.2019 17:28
Recenze „Wellness poradna“ pro akci „nechte si sestavit online jídelníček na 3 měsíce“: 44874
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dobrý den, bohužel od zaplacení mě nikdo od poskytující firmy nekontaktoval, nebyl mi od poskytovatele zaslán žádný dotazník. prostě nic. Takže jsem přišla o pár zaplacených korun a to je vše. Nemám tudíž co hodnotit. Nebo asi nechci, protože bych musela být sprostá. Chci ale věřit, že se jedná o ojedinělý případ a že snad díky Vám k nějaké nápravě dojde.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
22.5.2019 16:19
Reakce poskytovatele slevy
Dobrý den, zřejmě jste nevyplnila správně dotazník a proto Vám nebyl jídelníček zaslán, bez dotazníku to bohužel nejde, buď Vám přišel odkaz na dotazník emailem, nebo ho lze vyplnit online na https://www.wellnessporadna.com/vas-osobni-program
28.4.2019 18:54
Jana
Recenze „Hana Nosková“ pro akci „rozbor Vašeho písma nebo kresby či výklad karet“: 44764
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
asi do mně paní vidí
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
24.4.2019 19:04
Recenze „Jan Filip“ pro akci „webinář - Tajné vědy v praxi“: 45033
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vše proběhlo rychle.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
1 2 3 Další