Recenze klientů slever.cz

Prohlédněte si recenze našich klientů od Vás, našich zákazníků. Podívejte se, co napsali ostatní zákaznící o hotelu, kam pojedete, o službě, kterou se chystáte objednat.


Nejnovější hodnocení: Krása | Všechny recenze › Stránka 1


15.6.2019 16:02
RADMILA
Recenze „Salon Annette - Centrum korektivní a estetické péče“ pro akci „laserové ošetření pleti s aplikací collagenu bez chirurgického zákroku“: 44931
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
PANI SI TO SPLETLA...A UDELALA ME NECO JINEHO...ZA 500KC...ALE NIC PAK NECHTELA...NEPRECETLA..SI VOUCHER....ZE MAM LASEROVE OSETRENI....JESTE ME NABARVILI OBOCI...JEN ZA 50KC...
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
14.6.2019 15:23
Marie
Recenze „The One Wellness club“ pro akci „bipolární radiofrekvence - vyhlazení vrásek“: 45158
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velmi příjemné prostředí, profesionální přístup a to nejdůležitější, opravdu ihned viditelné zlepšení pleti.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
14.6.2019 09:35
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „přístrojová pedikúra + manikúra s lakováním“: 44994
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byla jsem moc spokojená. Paní byla milá, pečlivá a rychlá. S výsledkem jsem spokojená.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
13.6.2019 10:06
Recenze „Salon Merelin“ pro akci „čoko nebo medová masáž + kosmetická péče“: 45063
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemná atmosféra, masáž i kosmetika vynikající.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
13.6.2019 09:40
Recenze „The One Wellness club“ pro akci „neperoxidové bělení zubů přístrojem Whiten led“: 45161
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Při bělením zubů jsem byl spokojen jak s personálem, tak prostředím
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
13.6.2019 09:14
Jitka
Recenze „Salon Merelin“ pro akci „depilace cukrovou pastou“: 45059
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Profesionální
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
12.6.2019 16:17
Recenze „Anti-Aging Institute“ pro akci „1x ošetření pro zhubnutí břicha na počkání“: 44980
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Salon končí koncem července
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
12.6.2019 09:37
Kristyna
Recenze „RELAXAČNÍ STUDIO JANEBE“ pro akci „úprava a barvení obočí a řas - Praha 4 u metra C Budějovická“: 45126
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Hezké
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
11.6.2019 10:48
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „doplnění nebo prodloužení řas 3D nebo 5D metodou“: 44997
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Paní byla velice šikovná. I když neumí moc česky, tak se snaží porozumět. Určitě přijdu zase.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
11.6.2019 10:05
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „doplnění nebo prodloužení řas 3D nebo 5D metodou“: 44997
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Naprosto hrozný, litovala jsem, že jsem se nesla hned domů. Objednaná jsem byla na čtvrtou a paní Vietnamka si nakráčela ve čtvrt na pět. Omluva žádná. Vůbec se mě nezeptala, jak to chci. Řekla jen lehnout, tak jsem si řekla že chci kratší a přirozené ( no mám je dlouhé jak nikdy předtím a je to hrůza) . Ovšem co nastalo po tom byl naprostý vrchol. Rusky, které zde pracují se začali hádat s Vietnamkou co mě dělala. Řvali po sobě a tahali se tam o věci. Chtěli na sebe dokonce volat policii. Bylo mi to hodne nepříjemné, jak tam u toho strkali do lehátka a řvali nade mnou. Následně to paní začala dělat dost bolestive a ruzne mě za to oko tahala a otvírala mi ho, takže se mi do očí dostávalo lepidlo a to jsem už začala brečet. Načež jsem je pozadala, zda by te hádky mohli nechat, že je mi to opravdu nepříjemné. Žádná omluva nic a řasy už mě druhý den škrabou, nehledě na to že jsem měla slepené oči a lepidlo mě pálilo dalších šest hodin. Co se tyce hygieny, tak paní si z venku ani neumyla ruce a ruzne se o mě opírala, takže i z toho jsem byla dost nesvá a celkově to ve studiu vypadalo dost zanedbane, už z důvodu že máte kosmetiku, mani, pedi, řasy v místnosti asi 4x4 m.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
11.6.2019 10:05
Irena
Recenze „Hatthathip Thajské masáže“ pro akci „thajská masáž dle výběru v centru Prahy“: 45020
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Skvělá masáž, příjemná masérka, určitě přijdu víckrát.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
8.6.2019 07:26
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „pedikúra dle výběru“: 44986
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Slušné prostředí, dodržení času z objednávky, profesionální přístup a možnost dokoupení dalších podpůrných léčebných prostředků.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
7.6.2019 22:29
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „mediciální přístrojová pedikúra + shell lak“: 44988
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velmi milá paní a příjemná, využijí i priste
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
7.6.2019 15:17
Recenze „Odborný masér ve zdravotnictví“ pro akci „masáže dle vlastního výběru nevidomým masérem“: 44576
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše bylo v pořádku
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
5.6.2019 10:01
Recenze „Salon Merelin“ pro akci „prodlužování řas metodou řasa na řasu“: 45062
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vše v pořádku
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
1 2 3 Další