Recenze klientů slever.cz

Prohlédněte si recenze našich klientů od Vás, našich zákazníků. Podívejte se, co napsali ostatní zákaznící o hotelu, kam pojedete, o službě, kterou se chystáte objednat.


Nejnovější hodnocení: Pobyty | Všechny recenze › Stránka 1


21.1.2019 18:42
Recenze „Hotel Pramen“ pro akci „wellness pobyt pro dva v Hotelu Fontána“: 44654
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
I když jsem zadal nějaké údaje špatně bylo mi vstřícně vyhověno.Doporučuji
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
21.1.2019 12:22
Jana Vimmerová
Recenze „Hotel Petr Bezruč“ pro akci „4denní wellness pobyt pro jednoho v hotelu Petr Bezruč***“: 41955
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vyborne jidlo, prijemny personal, byla jsem spokojena
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
21.1.2019 10:13
Martina
Recenze „Hotel Petr Bezruč“ pro akci „3 denní wellness pobyt pro dva v hotelu Petr Bezruč***“: 43356
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
S pobytem jsem byla spokojená, kvalita odpovídala ceně. Příjemný personál, jen cena masáže za půl hodiny astronomická.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
21.1.2019 07:35
Recenze „Hotel Petr Bezruč“ pro akci „3 denní wellness pobyt pro dva v hotelu Petr Bezruč***“: 43356
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Skvělé
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
20.1.2019 22:59
Lubomír DAVID
Recenze „Hotel Vladimír“ pro akci „lyžařský pobyt pro dva na 3 dny v Hotelu Vladimír“: 44065
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
vše OK
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
20.1.2019 21:45
Recenze „Hotel Petr Bezruč“ pro akci „3 denní wellness pobyt pro dva v hotelu Petr Bezruč***“: 43356
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Na hotelu P. Bezruč jsme byli již po šesté. Víme že je tam co zlepšovat, ale pro nás je důležité, že si můžeme vzít sebou našeho psa. Jídlo je dobré, využíváme bazén, někdy solnou jeskyni. Jezdíme sem hlavně za krásnou přírodou a lyžovat. Za tu cenu dobré.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
20.1.2019 18:08
Recenze „Penzion V Zahraničí“ pro akci „exkluzivně u nás!! Silvestr na Pálavě pro dva s mega programem“: 44149
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
S pobytem jsme byli spokojeni, první den zabíjačka, svařáček, mandlovice , večer cimbálovka, silvestr na téma 1 .republika super, na nový rok Divoké kočky, vydařený pobyt. Již jsme si objednali termín na září, těšíme se na burčák.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
20.1.2019 14:01
Recenze „Penzion V Zahraničí“ pro akci „exkluzivně u nás!! Silvestr na Pálavě pro dva s mega programem“: 44149
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Perfektní pobyt s každodením programem
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
1
Ne
0
20.1.2019 13:21
Recenze „Penzion V Zahraničí“ pro akci „exkluzivně u nás!! Silvestr na Pálavě pro dva s mega programem“: 44149
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Na penzion jsme narazily při hledání společného místa k trávení silvestra s rodinou.Musím přiznat že nás nabídka přímo uchvátila.Bohatý program,spousta jídla a pití atd.Vše vypadalo a bylo prezentováno jako super zážitek.A však realita byla naprosto jiná.Zařízení pokojů které byly prezentovány jako po rekonstrukci,tomuto tvrzení se lze jen zasmát.Povlečení děravé,postele rozvrzané a na každé půlce postele jiná matrace čímž nemyslím jiný tip ale i rozměr.Dveře nedoléhají a mají na některých místech i centimetrové mezery.Okna nejsou plastová takže veškerý ruch z venku je příšerně slyšet i uvnitř.Což je nejhorší zážitek z celého pobytu,protože jakýsi kompresor umístěný před penzionem se spouštěl snad po 10 minutách a to i v noci.Strohé zařízení pokojů se dá skousnout,ale že naprosto chybí jakékoli místo k sezení je dosti hloupé a sráží penzion na úroveň turistické ubytovny.Další tragedie je všeobecný chaos a neorganizovanost.Stoly v jídelně jsou tak blízko nahuštěné na sobě že nemáte šanci se tam vtěsnat a tak jsme si musely židle posouvat ven do uličky.Představte si místnost pro 30 lidí a nacpěte jich tam 60.Jen ať se penízky sypou.To je tu vidět na všem,majiteli jde především o zisk a to dosti nehoráznými způsoby.Jídlo je další katastrofa a člověk v kuchyni by měl dělat cokoli jiného jen ne vařit pro lidi.Česnečka kolem česneku ani neprošla a česnek byl brutálně nahrazen pepřem,no co hlavně že to pálí.Navíc cena česnečky 65kč.Vše hrozně předražené na to jak to chutná,raději jsme šli na jídlo do Hotelu kraví hora kde mají nejlepší česnečku jakou jsme jedly a to za 50kč.Další zklamání byl zdráhám se říct ohňostroj.Prezentovaný jako profesionální.30 vteřin trvající pyrotechnika z místní večerky.No bída.Jediné plus byly servírky které byli vstřícné a příjemné a hodně se snažily.Bohužel absolutně nestíhaly.Pan majitel zjevně šetří i na personálu který silvestrovský nápor nemohl zvládat.Stálé hledání někoho někoho kdo by vás obsloužil u baru byl téměř nadlidský úkol.Katastrofa a rozhodně varuji před ubytováním v tomto rádoby penzionu.Na tří noci chtějí 10000.S poukazem 6000.Cena ani tak rozhodně neodpovídá skutečnému zážitku.Za tyto peníze si raději užijete někde jinde a lépe.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
2
Ne
0
19.1.2019 06:54
Recenze „Penzion Holiday“ pro akci „krkonošská pohádka - pobyt pro 2 se snídaněmi“: 44301
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Výborné služby, ochotný pan domácí.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
18.1.2019 19:45
Recenze „Hotel Petr Bezruč“ pro akci „3 denní wellness pobyt pro dva v hotelu Petr Bezruč***“: 43356
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Pobyt se nám líbil, byli jsme spokojeni. Příjemný personál, který ihned podal vysvětlení k dotazům. Strava výborná. Výšlap na Lysou horu perfektní, nehledě na to, že bylo půl druhého metru sněhu.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
18.1.2019 16:41
Recenze „Hotel Renospond“ pro akci „wellness pobyt v 3* hotelu Renospond pro dva“: 44001
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Příjemná obsluha, jídlo chutné,možnost přiobjednání procedur na místě.Klidné prostředí ..jen tvrdší postele.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
18.1.2019 10:33
Eva
Recenze „HOTEL JEHLA***+“ pro akci „pobyt pro dva na 3 dny s polopenzí v hotelu Jehla“: 44284
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Super volba,v Jehle už jsme byli,líbylo se nám tam...skvělá cena na Sleveru
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
18.1.2019 09:37
Jorgos
Recenze „Hotel Petr Bezruč“ pro akci „3 denní wellness pobyt pro dva v hotelu Petr Bezruč***“: 43356
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Spokojenost.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
17.1.2019 14:42
Recenze „Hotel Vysočina Chotěboř“ pro akci „pobyt pro dva v hotelu Vysočina*** s polopenzí“: 42989
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Byli jsme zde několikrát, vždy jsme byli spokojeni, vhodné i pro rodiny s dětmi. Ubytování hezké, jídlo chutrné. Mnoho možností k procházkám a výletům
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
1 2 3 Další