Recenze klientů slever.cz

Prohlédněte si recenze našich klientů od Vás, našich zákazníků. Podívejte se, co napsali ostatní zákaznící o hotelu, kam pojedete, o službě, kterou se chystáte objednat.


Nejnovější hodnocení: Všechny recenze › Stránka 1


Recenze „Penzion pod Pralesem“ pro akci „3denní pobyt v Penzionu Pod pralesem s polopenzí a lahví vína“: 41983
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Dneska jsem prijeli a jsme moc nadseni nadherna priroda,ochota personalu vstricnost muzeme jen doporucit a priste dorazime i s detma,dekujeme
19.1.2018 16:56
Recenze „Salon Anička“ pro akci „masáž zad, krku a šíje se zábalem“: 42603
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Masáž místo 60 min.trvala jen 45 min. se vším všudy.Paní si během masáže vyřizovala i své další věci, což není určitě profesionální.
19.1.2018 14:03
Recenze „Salon Princess - Aneta Čechová“ pro akci „balíčky pro dámy v salonu Princess“: 42596
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Salon krásný, ale slečna mladinká, tak je potřeba s tím počítat jak co se týče časového tak kvality provedení daného kadeřnického úkonu.
19.1.2018 11:16
Recenze „Hotel JEF“ pro akci „pobyt pro dva v Česko-Saském Švýcarsku“: 37312
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
pojedu až na jaře, zatím nemám co doporučovat
19.1.2018 11:02
Recenze „The One Wellness club“ pro akci „lipolaserová liposukce v salónu v Brně i v Praze“: 42487
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Rychlá, snadná rezervace. Milý přístup při poskytnutí služby. Příjemné prostředí
19.1.2018 09:47
Recenze „Miroslav Kubánek“ pro akci „kompatibilní sada náplní pro použití v tiskárnách Canon nebo Epson“: 42736
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
S nákupem na S%ever jsem vždy spokojený . Nakoupené zboží vždy dojde bez problémů . Jen jsem nepochopil systém použití Vouchru . Zboží mi došlo aniž bych jej někam vkládal . Já jsem stejně nepochopil , kam je třeba ho vložit . Však důležité je , že objednané zboží došlo i bez toho . Proto díky Vám za tuto službu . Stračánek
19.1.2018 08:02
Recenze „eFOTOKNIHA s.r.o.“ pro akci „40, 60, nebo 80 stránková fotokniha A4 v pevné vazbě“: 42250
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Příliš dlouhá doba dodání. Objednávka přijata 8.12.2017 Dodáno 18.1.2018
18.1.2018 23:32
Recenze „Gabriela Tolarová - manikérka, pedikérka ( Lady&Man studio )“ pro akci „SPA pedikúra, peeling + dárek masáž nohou“: 42586
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velmi prijemne
18.1.2018 17:43
Recenze „To ma styl“ pro akci „břišní pás a zeštíhlující legíny + poštovné zdarma“: 42779
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Zatím sice objednávka nedorazila ale nákup jako takový byl rychlí. A také nevím jestli přijde správná velikost díky moc
18.1.2018 17:17
Recenze „Ronia Clinique“ pro akci „liposukce Blue laser Energy Wave“: 42372
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Prijemna pani kodmeticka.
18.1.2018 14:42
Recenze „FUJI running sushi & wok“ pro akci „All You Can Eat - slevový kupon na Running Sushi“: 42072
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Děkuji
18.1.2018 14:23
Recenze „Miroslav Kubánek“ pro akci „kompatibilní sada náplní pro použití v tiskárnách Canon nebo Epson“: 42736
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
rychle, bez problému a v pořádku
18.1.2018 13:34
Recenze „Hotel Adamantino“ pro akci „pobyt v lázních Luhačovice v 3* hotelu Adamantino pro dva“: 42249
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velká spokojenost
18.1.2018 11:12
Recenze „Miroslav Kubánek“ pro akci „kompatibilní sada náplní pro použití v tiskárnách Canon nebo Epson“: 42736
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
spokojenost s rychlostí (3 dny). kompatibilita vyhovující
18.1.2018 10:10
Recenze „FIDELIO, s.r.o.“ pro akci „koncert BEATLES revival - vstupenka pro jednoho“: 42752
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
velmi rychlé a ochotné jednání, vstupenky jsem obdržela hned druhý den po objednání, vše proběhlo k mé spokojenosti, zatím nemohu akce hodnotit, akce se bude konat až v březnu, ale věřím, že se nám bude líbit, BEATLES a jejich písničky máme s manželem rádi, velká spokojenost
1 2 3 Další