Recenze klientů slever.cz

Prohlédněte si recenze našich klientů od Vás, našich zákazníků. Podívejte se, co napsali ostatní zákaznící o hotelu, kam pojedete, o službě, kterou se chystáte objednat.


Nejnovější hodnocení: Všechny recenze › Stránka 1


20.6.2019 12:42
Recenze „Studio R“ pro akci „kompletní kadeřnická péče včetně střihu, mytí, melíru, foukání i stylingu“: 45104
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Krásný výlet i přes nepředvídatelnou objížďku u zámku Moritzburg. Krásná projížďka okolo Labských zámků . Díky J. Černá
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
20.6.2019 11:58
Recenze „Penzion V Zahraničí“ pro akci „vinařský pobyt“: 45134
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Perfektní. Nabídky
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
20.6.2019 11:01
Recenze „Salon Nehtík“ pro akci „pedikúra dle výběru“: 44986
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vse bylo v poradku, ciste, pani byla mila.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
20.6.2019 10:30
Recenze „Studio R“ pro akci „střih, mytí, melíru, foukání, styling, keratinová maska“: 45165
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Kadeřnice byla šikovná a milá. S výsledkem jsem velice spokojená.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
20.6.2019 10:29
Recenze „Studio R“ pro akci „střih, mytí, melíru, foukání, styling, keratinová maska“: 45165
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Nic moc
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
20.6.2019 10:16
Recenze „Studio R“ pro akci „mytí, střih, foukání, styling a 50% sleva na barvu a melír“: 45146
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Vše v nejlepším pořádku.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
20.6.2019 09:45
Recenze „GynHelp, s.r.o.“ pro akci „ultrazvuk 4D v těhotenství fotografie i záznam na CD či na flash disku“: 45128
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Milý pan doktor, při vyšetření vše vysvětloval a i když mimčo moc nechtělo spolupracovat a ještě tam překážela placenta ve předu, tak máme krásné video i fotečky. Vyšetření trvalo cca 15 minut a úplně to stačilo. Můžu jen doporučit.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
20.6.2019 09:36
Recenze „Penzion a restaurace Hradní Bašta“ pro akci „romantický pobyt pro dva v penzionu Hradní Bašta s romantickou večeří“: 44381
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Firma je v insolvenci, nemohla jsem voucher využít. Penzion mi sdělil, že mě neubytuje, protože jim firma dluží peníze. Jak je možné, že nabízí dál slevové kupóny?
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
20.6.2019 06:44
Recenze „Naturo-kosmetika“ pro akci „ájurvédská kosmetická pleťová terapie + masáž 90 min.“: 44771
Zákazník by svým přátelům akci nedoporučil
Slovní zhodnocení:
Nepříjemné chování masérky, neslučující se s pozitivní myšlenkou ajurvédy.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
19.6.2019 23:38
Recenze „Hotel JEF“ pro akci „pobyt pro dva v Česko-Saském Švýcarsku“: 37312
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Ubytování na tmavém pokoji se stísněným prostorem. Polopenze slušná, výběr ze 3 jídel k večeři, dobré. Snídaně velmi dobrá formou buffetu, velký výběr, nutno ocenit i nabídku zeleniny, personál doplňoval chybějící, takže se na každého dostalo. Velmi ochotný a příjemný personál v jídelně i paní Prajsová v recepci.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
19.6.2019 21:42
Recenze „Miroslav Kubánek“ pro akci „kompatibilní sada náplní pro použití v tiskárnách Canon nebo Epson“: 45164
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Objednání a doručení velmi rychle.Výhodou je odklad platby.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
19.6.2019 20:46
Recenze „Markéta Konvičková“ pro akci „10 ks kontejnerovaných dvouletých obřích hortenzií“: 45150
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Sice jsem trochu čekala ale květiny přišli v pořádku dobře zabalené vřele dopořučuji
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
19.6.2019 19:04
Recenze „Penzion Petra“ pro akci „ubytování se snídaní pro dva v Telči“: 44965
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Velmi milá majitelka, klidné místo, blízko centra, byli jsme velmi spokojeni.
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
19.6.2019 14:38
Recenze „Studio Lenna“ pro akci „barva nebo melír a masáž hlavy“: 45139
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Všem určitě doporučuji ochotná šikovná kadeřnice
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
19.6.2019 14:15
Recenze „Hospůdka U Fíčků“ pro akci „kilo kuřecích řízečků s ošatkou chleba, zeleninovou oblohou a tatarskou omáčkou“: 44645
Zákazník by doporučil akci svým přátelům
Slovní zhodnocení:
Nevyužil jsem ho.Voucher přišel 29.5 a akce končila 30.5
Byla recenze pro vás přínosná?
Ano
0
Ne
0
1 2 3 Další