Ochrana osobních údajů


I.
Základní ustanovení


1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR") je JAREA s.r.o., IČ 64651975 se sídlem Slezská 169/10, Praha 2 120 00 (dále jen: „správce").


2. Kontaktní údaje správce jsou
adresa: Botičská 4, Praha 2, 120 00
email: slever@slever.cz
telefon: +420 245 007 069

3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II.
Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů


1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III.
Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů


1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je

  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., 

2. Účelem zpracování osobních údajů je

  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

3. Ze strany správce dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. 

IV.
Doba uchovávání údajů


1. Správce uchovává osobní údaje

  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 7 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.


2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V.
Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)


1. Příjemci osobních údajů jsou osoby a společnosti

  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy
  • zajišťující služby provozování prodejního systému a další služby v souvislosti s provozováním prodejního systému (serverhosting, emailhosting),
  • zajišťující marketingové služby
  • zajišťující účetní služby
  • zajišťující komunikační služby (email, online chat)
  • klienti poskytující služby zákazníkům na základě obsahu zakoupeného poukazu


2. Správce má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé reklamních služeb na principu affiliate marketingu a komunikačních služeb (tiketový systém pro email komunikaci a online chat).

VI.
Vaše práva


1. Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.


2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII.
Podmínky zabezpečení osobních údajů


1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů.
3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.
Závěrečná ustanovení


1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
2. S těmito podmínkami souhlasíte také zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Článek o ochraně osobních údajů je součást obchodních podmínek https://www.slever.cz/obchodni-podminky.

Politika cookies

Co jsou cookies?

Cookies představuje malý textový soubor, jenž obvykle obsahuje jedinečný identifikátor a který je zaslán do prohlížeče vašeho koncového zařízení a je umístěn v úložišti vašeho koncového zařízení. Tento soubor obsahuje některé anonymní informace jako je identifikátor, název webové stránky, případně dobu trvání (okamžik expirace). Tento soubor může být dočasný a existuje v době vašeho přihlášení na určitou webovou stránku anebo může mít trvalou povahu a zůstává v úložišti vašeho koncového zařízení po dobu stanovené expirace nebo dokud není odstraněn uživatelem.

Vaše možnosti při správě cookies

Rozsah, v jakém jsou ukládány jednotlivé typy cookies můžete ovlivnit především nastavením svého prohlížeče. Rovněž tak můžete dosavadní cookies, které jsou již umístěné v úložišti vašeho koncového zařízení, odstranit. Prostřednictvím nastavení vašeho prohlížeče můžete rovněž požadovat upozornění týkající se ukládaných cookies. Podrobnější informace o nastavení cookies jsou k dispozici přímo v nastavení vašeho prohlížeče, případně, prosím, nahlédněte do nápovědy vašeho prohlížeče.
Změna rozsahu, v jakém umožníte využívat cookies, především rozhodnete-li se pro blokaci cookies, může ovlivnit váš komfort při procházení webových stránek, případně znemožní některé jejich funkce. Své rozhodnutí však můžete vždy změnit.